merhaba kızlar topik topik gezer oldumadet olduğum için eylül'den bu topiğe transfer oldum. hepimize uğurlu gelir bol bol hamiş haberi alırız inşallah.
Boyum 163 kilom 48 .ben memnunum da etrafimdaki hamilelere bakiyorum hep etli butlu ne guzelll
Ondan oyle saniyorum
merhaba kızlar topik topik gezer oldumadet olduğum için eylül'den bu topiğe transfer oldum. hepimize uğurlu gelir bol bol hamiş haberi alırız inşallah.
bu arada benim bat 11 ekim.
iyi bakalım bu ay olsun baride hepimizin yüzü gülsün inşallah
Evet canim gunde 1tane ben adet gunlerimde kullanmıyor doktor kullanma demisdi :))
bu ay günaşırı çalışılacakkkkk... beslenmeye dikkat edilecekkkkk.. kocaya her daim gaz verilecekkkk..hasta olunmamaya çalışılacaaakkkk...folik asit içmeye devam edileceekkkk..adete yakın gebelik testi yapılmaya erkenden başlanmayacakkk..adete 1 gün kalaya kadar bekleneceeekkk... oh hadi inşallah bakalım sözlerimi tutabilecek miyim?
Sen nasılsın canım, hamile henüz yok...heyecanla beklemedeyiz
evet bebecim benimmrbbbbbb
kiz bu resimdeki sen misin ??
Boyum 163 kilom 48 .ben memnunum da etrafimdaki hamilelere bakiyorum hep etli butlu ne guzelll
Ondan oyle saniyorum
Canım gecen gün sormuştun ya ben test yaptım hamileyim :)
iyidir canim hala beklemedeyimmrbbbbbb
Merhaba cnm...Naber?
valla benim kocam koşuşturmaz iki pışpışlar sonra yatar aşağıyapeki akterlara ne dicem ki ben?? bebek yapmak istiyoruz da ona göre karışım var mı desem gülerler herhalde?? şaka bir yana ne karışımı diyeceğim aktara??
tebrik ederim canim akılda al kucağına kacinci gunu test yaptin canim benim batimda gectide bekluyorum öyle
Canım gecen gün sormuştun ya ben test yaptım hamileyim :)
bu topik bana ugurlu geldi :)
kahve sekersiz turk kahvesi olacak canim sert
iyidir canim hala beklemedeyim
Aminn canim ins Allah söyletmistir insMerhaba arkadaşlar, ağustos ve eylülden gelenlerdenim ben de. Reglim düzensiz batıma güvenmemekle beraber ortalamada 18 ekim diyelim...Umarım buradan haziran annelerine geçeriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?