Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Boyum 163 kilom 48 .ben memnunum da etrafimdaki hamilelere bakiyorum hep etli butlu ne guzelll
Ondan oyle saniyorum

bence gayet iyisin. o zaman sen bu magazinlere bakmıyorsun hiç. Ebru Şallı, Çağla Şıkel, Demet Akalın vs. vs. çatır çatır doğurdular valla. hem de kaç tane?? o yüzden boşa sebep arayıp durma Rabbim ne zaman isterse o zaman olur canım unutma... sen elinden geleni yaptın yapıyorsun da.. gerisi tevekkülle beklemen lazım...

Evet canim gunde 1tane ben adet gunlerimde kullanmıyor doktor kullanma demisdi :))

tamam canım ben de başlıyım bugün :)
ay bu sabah kan verdim inşallah iltihap geçmiştir beta hcg'ye de baktırdım noolur noolmazz umut iştee :18: gerçi yumyum günüm yarın gözüküyo ama ben 13'ünde hissetmeye başlamıştm belirtileri hala bile var erken mi yumurtladım acaba

bu ay günaşırı çalışılacakkkkk... beslenmeye dikkat edilecekkkkk.. kocaya her daim gaz verilecekkkk..hasta olunmamaya çalışılacaaakkkk...folik asit içmeye devam edileceekkkk..adete yakın gebelik testi yapılmaya erkenden başlanmayacakkk..adete 1 gün kalaya kadar bekleneceeekkk... oh hadi inşallah bakalım sözlerimi tutabilecek miyim?

bak bak bak... Kiz durabilcen mi ??
Ama katiliyorum.. seyi unutmusun BELIRTI ARANMAYACAK...

Merhaba arkadaşlar, ağustos ve eylülden gelenlerdenim ben de. Reglim düzensiz batıma güvenmemekle beraber ortalamada 18 ekim diyelim...Umarım buradan haziran annelerine geçeriz...

Boyum 163 kilom 48 .ben memnunum da etrafimdaki hamilelere bakiyorum hep etli butlu ne guzelll
Ondan oyle saniyorum

Cnm boy ve kilomuz ayni.ve bu engelmi diye düşünmüştüm doktoruma soyledim ve doktorum insanlar sacmaliyor dedi 50 kilo uzerinde hamile kalirsan bana gelme dedi.yani engek degil hatta daha iyimis ama insanlar anlamiyor.bir ara bunalima soktular beni cok zayifsin diye evet zayifim ama alamiyorum napayim :-50:

Ya ben almadım ama ben farklı bitkiler almak için gittiğimde bir bayan vardı geblik şansımı arttırmak için ne önerirsiniz fln dedi. Aktarda bayandı. Kavanozda kahverengi macunumunsu bişi verdi. Ama ne olduğunu bilmiorum. İçindekileri fln sayıyodu...Bende meraklı onları dinledim. Bir yerde de çalışma öncesi erkeğin kahve içmesi öneriliyordu. Ama filtremi, nescafe mi onu hatırlamıyorum. Bir araştır istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…