sercemimmmmm canim hakkinda hayırlısı olsun ins ekim ayinda gelecek yawrunkizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ama neqatif
ekimde pozitifle rastlasirim insallah
bişey olmaz canım o kadar da kasma. kahve içiyor mu içiyor. gerisi boşver. valla bıkacak adamlar sonunda
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ama neqatif
Canım gecen gün sormuştun ya ben test yaptım hamileyim :)
bu topik bana ugurlu geldi :)
ayyy ins canim simdi kizlar beni kovacak batim dundu ekime gecemedim ins gecmem orasida ayri ama...
konu mikmik olunca yazmadan duramadın dimivalla ben uykumdan feragat edemedim yani uykusuz kalmamak için beklemedim mikmikte çok istekli değilim. öyle haftada ya da iki haftada bir gelirler bana çok tembelim yahuuuuuuu napıcam ben böyle :97:
minik bebişim sen nerelisin
konu mikmik olunca yazmadan duramadın dimivalla ben uykumdan feragat edemedim yani uykusuz kalmamak için beklemedim mikmikte çok istekli değilim. öyle haftada ya da iki haftada bir gelirler bana çok tembelim yahuuuuuuu napıcam ben böyle :97:
İnşallahhh bu kez de yanıltmaz beni 6.hissim :) sen aç yolu arkandan ben de gelecem :)
arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 9 aydır denememize rağmen bebeğim gelmedi bana. Bebiş bekliyorummmmm. İnş. ekimde olacaktır
Mikmikve sen olunca yazmadan gecemedim ben kocami 1kere geri cevirsem 2.gun çevirmem korkarım kaptırmaktan :))) ondan gun asiri Mikmik
ayyy ins canim simdi kizlar beni kovacak batim dundu ekime gecemedim ins gecmem orasida ayri ama...[/QUOT
Yaaa sen yeter ki güzel haberlerini ver merak etme kimse kimseyi kovmaz :)) ben inanıyorum ekim çok güzel bi ay olacak, burdaki kızların da çoğu hamiş olacak :) dün tüm gün sana dua ettim, bu ay sana da bize de uğramasın kırmızılar :)
kizlar dun test yapmisdim silik cikmisdi adet olduguma ragmen bende kan verdim neqatif o yuzden sizlerden dua istemisdim olsun uzulmedim cunki kendimi hazirlamisdim sol kasigimda acayip batmalar vardi cok supelendim ama neqatif
Mikmikve sen olunca yazmadan gecemedim ben kocami 1kere geri cevirsem 2.gun çevirmem korkarım kaptırmaktan :))) ondan gun asiri Mikmik
yerim seniiii kızzz işte böylesenin kocan senin kadar sevimli, hayat dolu ve neşeli kızı birisini daha bulamaz canım. o seni kaptırmaktan korksun bence
oooo :)) ananemin bi lafı var tam sana göreymiş.. erinenin oglu uşagı olmaz deriki hafta nedir ya abartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?