Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sercemimmmmm canim hakkinda hayırlısı olsun ins ekim ayinda gelecek yawrun

işte böyle belirti arayınca ve tutmayınca daha çok üzülüyoruz canım. sen de üzme artık kendini. bu ay yeni bir kararla tekrar başla çalışmalara ve kendini asla dinleme. ve belirti yazılarını da okuma. alttan bir ses fısır fısır konuşursa da umursama

Canım gecen gün sormuştun ya ben test yaptım hamileyim :)

bu topik bana ugurlu geldi :)

Canımm okurken inan tüylerim diken diken oldu :))))) çok merak ettim 16 eylüldü reglin, güzel olsaydı yazardı diye düşündüm, soramadım da moralin bozulur diye :)))))) yerim seniii.... :))) hayırlı uğurlu olsun demek bebişin güzel annesiyleymiş...

Mikmikve sen olunca yazmadan gecemedim ben kocami 1kere geri cevirsem 2.gun çevirmem korkarım kaptırmaktan :))) ondan gun asiri Mikmik

arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. 9 aydır denememize rağmen bebeğim gelmedi bana. Bebiş bekliyorummmmm. İnş. ekimde olacaktır

aahh ahh bende öyleyim yaaa

Kiz one oyle iki haftada bir tembellik yok.. sende yemeye basla hepsinden.. fistik findik incir sut sogan sana kahve falan yok sanada yarasin..

İnşallahhh bu kez de yanıltmaz beni 6.hissim :) sen aç yolu arkandan ben de gelecem :)

Insallah yanitlmaz bende pesinizden geleyim..

Mikmikve sen olunca yazmadan gecemedim ben kocami 1kere geri cevirsem 2.gun çevirmem korkarım kaptırmaktan :))) ondan gun asiri Mikmik

yerim seniiii kızzz işte böyle senin kocan senin kadar sevimli, hayat dolu ve neşeli kızı birisini daha bulamaz canım. o seni kaptırmaktan korksun bence

oooo :)) ananemin bi lafı var tam sana göreymiş.. erinenin oglu uşagı olmaz der iki hafta nedir ya abartma

canımm benimmm sakın üzme kendini ekime olucak inşallah Allahımın izniyle sen içini ferah tut

yerim seniiii kızzz işte böyle senin kocan senin kadar sevimli, hayat dolu ve neşeli kızı birisini daha bulamaz canım. o seni kaptırmaktan korksun bence

esmle dun gece son anda bı tartsmamz oldu veeeeeeeeeeeee acklıyorum mik mik olmadı

oooo :)) ananemin bi lafı var tam sana göreymiş.. erinenin oglu uşagı olmaz der iki hafta nedir ya abartma

Dogru dogru benimde annem hep derdi bekarken.. kalk bakiyim (evi temizlemek icin ne alakaysa) "erinenin ne oglu olmus ne kizi.."

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…