Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ilayda o kisi sende degilsin du ben donem gecmise bakam bari bulam kimmis o adet olmadan calisti

evet bende hatırlıyorum biri öyle olmuştu. ama bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra adet görmeden de hamile kalınabiliyomuş. doktorum da öyle demişti. kürtaj olduğun günü adetin 1. günü olarak kabul ediyormuşsun. eğer ikinciyi düşünmüyorsan korun dedi çünkü hemen hamile kalabilirsin dedi

ya ben de mi şu incir, fındık, fıstık olayolarına başlatsam eşimi?? gerçi göbek aldı başını gidiyor bir de bunları yerse düşünemiyorum :82:

Bizde bir aydir keciboynuzu suyu ve pekmezi deniyoruz.daha dogrusu esim iciyo.
Faydasi varmis denemekte fayda var.
Hamile kalan bi arkadasim tavsiye etmisti.
Gobek benimkindede aldi basini .ben hala safinaz modundayim
Acaba zayif olmamda etkilimi ki ((
Neler dusunmeye basladim

sağol canım doktor bana dediki kürtajdan sonra 40 günü bulabilir ama 40 günden uzun sürerse gel demişti. ama ben 27 sinde kürtaj oldum bidahaki ayın 27 sinde adet oldum
ben de 1 hafta fln beklerim, eğer hala olmazsam doktora giderim artık, inşallah gerek kalmaz gerçi ama. 32 gün oldu benim, ki adetlerim düzenliydi, şimdi düzen fln kalmadı

Basla kiz nolcak hep dogal bunlar bak aksama cimbomun maci.. onun onune koy bir kase o farkinda olmadan bitirir tum..

dün fenerin maçı vardı çok heyecanlıydı keşke o zaman verseydim. hop oturup hop kalktı. bugün de annemlerdeyiz. ayyy gerçi annemde fındık fıstık bol var o da koyar durur sürekli önümüze tamam bugün bu iş olur

Bu is tamam..

Canim yaa benim kocis ne yerse yesin adam bir gram almiyor.. sinir ediyo beni ye ye diyorum yiyo insan biraz gobek yapar ama yok..
ben hemen bisey yiyim alirim o yuzden hep dikkat ediyorum evlendigimde kac kiloysam suan iki yil oldu hala ayniyim masallah..

Ve zayiflik sorun olmaz canim..

Burdan anlaşılan oki isim hafızam süper:)) bulamadım çünkü herkese yazmışım azcik susmus olsam bulabilirdim amma yok nasılsa gelir hatırlatır

canım belki eşin kilolu diye kendini öyle görüyorsundur. sen zaten kabahati hep kendinde bul zayıflar daha kolay hamile kalınır diyorlar ama tabi aşırı olmamak kaydıyla. senin boyun ve kilon kaç??

günaydın canım buralardayım ben sıkı takipteyim sizi çalışıyorum bazen yoğun oluyorum ozz yüzden ama bilinki
burdayım hep nasıl gidiyo çalışmalar bakalım

Allah kolaylık versin canım. valla ovuda bişey görünmüyor ama biz yine de çalışıyoruz eşimle perşembe günü sperm testi yaptırmaya gidecek inş. o sebeple 3 gün ara vericez sonra tekrar devam senin nasıl gidiyor çalışmalar :123:

canım belki eşin kilolu diye kendini öyle görüyorsundur. sen zaten kabahati hep kendinde bul zayıflar daha kolay hamile kalınır diyorlar ama tabi aşırı olmamak kaydıyla. senin boyun ve kilon kaç??

Boyum 163 kilom 48 .ben memnunum da etrafimdaki hamilelere bakiyorum hep etli butlu ne guzelll
Ondan oyle saniyorum

iyi bakalım bu ay olsun baride hepimizin yüzü gülsün inşallah

merhaba kızlar topik topik gezer oldum adet olduğum için eylül'den bu topiğe transfer oldum. hepimize uğurlu gelir bol bol hamiş haberi alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…