Ilayda o kisi sende degilsin du ben donem gecmise bakam bari bulam kimmis o adet olmadan calisti
ya ben de mi şu incir, fındık, fıstık olayolarına başlatsam eşimi?? gerçi göbek aldı başını gidiyor bir de bunları yerse düşünemiyorum :82:
kartalcım günaydın hiç görünmüyorsun??
ben de 1 hafta fln beklerim, eğer hala olmazsam doktora giderim artık, inşallah gerek kalmaz gerçi ama. 32 gün oldu benim, ki adetlerim düzenliydi, şimdi düzen fln kalmadısağol canım doktor bana dediki kürtajdan sonra 40 günü bulabilir ama 40 günden uzun sürerse gel demişti. ama ben 27 sinde kürtaj oldum bidahaki ayın 27 sinde adet oldum
Basla kiz nolcak hep dogal bunlar bak aksama cimbomun maci.. onun onune koy bir kase o farkinda olmadan bitirir tum..
sagol canim insallah kabul olur yarin icin iyi bir haber alarim insallah cok cok sagol
dün fenerin maçı vardı çok heyecanlıydı keşke o zaman verseydim. hop oturup hop kalktı. bugün de annemlerdeyiz. ayyy gerçi annemde fındık fıstık bol var o da koyar durur sürekli önümüzetamam bugün bu iş olur
Bizde bir aydir keciboynuzu suyu ve pekmezi deniyoruz.daha dogrusu esim iciyo.
Faydasi varmis denemekte fayda var.
Hamile kalan bi arkadasim tavsiye etmisti.
Gobek benimkindede aldi basini .ben hala safinaz modundayim
Acaba zayif olmamda etkilimi ki((
Neler dusunmeye basladim
saol cnm aynen bende takip edicemmm.... hep birlikte bekleyelim görelim hayırlısıyla.....
inşallah adet olmazsın da hem yupppiii deriz hem de kocacın bu eziyetten kurtulmuş olur
evet bende hatırlıyorum biri öyle olmuştu. ama bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra adet görmeden de hamile kalınabiliyomuş. doktorum da öyle demişti. kürtaj olduğun günü adetin 1. günü olarak kabul ediyormuşsun. eğer ikinciyi düşünmüyorsan korun dedi çünkü hemen hamile kalabilirsin dedi
Bizde bir aydir keciboynuzu suyu ve pekmezi deniyoruz.daha dogrusu esim iciyo.
Faydasi varmis denemekte fayda var.
Hamile kalan bi arkadasim tavsiye etmisti.
Gobek benimkindede aldi basini .ben hala safinaz modundayim
Acaba zayif olmamda etkilimi ki((
Neler dusunmeye basladim
günaydın canım buralardayım ben sıkı takipteyim sizi çalışıyorum bazen yoğun oluyorum ozz yüzden ama bilinki
burdayım hep nasıl gidiyo çalışmalar bakalım
ben iki aydır kullanıyorum canım. doktora hamile kalmayı planladığımı söyledim hemen verdi. sende eczaneden al başla hemen folik asit çok önemli. ben folbiol kullanıyorum tavsiye ederim. 2,5 lira bişiy zaten
canım belki eşin kilolu diye kendini öyle görüyorsundur. sen zaten kabahati hep kendinde bulzayıflar daha kolay hamile kalınır diyorlar ama tabi aşırı olmamak kaydıyla. senin boyun ve kilon kaç??
Allah kolaylık versin canım. valla ovuda bişey görünmüyor ama biz yine de çalışıyoruz eşimleperşembe günü sperm testi yaptırmaya gidecek inş. o sebeple 3 gün ara vericez sonra tekrar devam senin nasıl gidiyor çalışmalar :123:
mrbbbbbb
mrbbbbbb
Evet canım batasıca BAT gelmesin dioruz yani:)
Yada BAT ı BAT sın :)
canımcım günde 1 tane mi içiyosun ben de başlıcam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?