allah razi oldun canim rabbim gonlundekini hemen versin ins....bende dua ederken herkes icin istiyorum evlat hasreti baska biseye benzemiyormus bunu anladim
aaa kiss bu ozel gunlerde tartirmami olurmus hic atltan alsaydin keskemmm
aahh ahh bende öyleyim yaaa
esmle dun gece son anda bı tartsmamz oldu veeeeeeeeeeeee acklıyorum mik mik olmadı
konyaliyim canim
Kiz one oyle iki haftada birtembellik yok.. sende yemeye basla hepsinden.. fistik findik incir sut sogan sana kahve falan yok sanada yarasin.. QUOTE]
ya yok bebek için yapıyoruz mecbuuuurrr.. ben normal şartlarda böyleyim diyorum
evet bebecim benim
merhabalar ben aranıza yenı katıldım benı aranıza kabul eder mısınız
oooo :)) ananemin bi lafı var tam sana göreymiş.. erinenin oglu uşagı olmaz deriki hafta nedir ya abartma
Kiz one oyle iki haftada birtembellik yok.. sende yemeye basla hepsinden.. fistik findik incir sut sogan sana kahve falan yok sanada yarasin.. QUOTE]
ya yok bebek için yapıyoruz mecbuuuurrr.. ben normal şartlarda böyleyim diyorum
Calisin calisin bebek icin..
Normal sartada cok uzun bir sure. ama tabi sartlar falan bilemiycem canim..
gamze'ye gore bana gore..
Amannn hemserim naptin kiz.. bari mikmikten sonra tartisaydiniz..
kızlar o degilde geçen ayın sonucunu beklerken var mı yokmu sonrada üstüne mi gördüm acaba derken hoop bu ayın mik mik dönemi gelmiş bile5.ayım olacak ekim ama hızlı geçiyomuş hakkaten :)
smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddmsnra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm
esmle dun gece son anda bı tartsmamz oldu veeeeeeeeeeeee acklıyorum mik mik olmadı
smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddmsnra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm
Merhaba...Hoş geldin :)
ah canım... tartışmanın sebebini bilmiyorum ama ufak tefek şeylerse peki peki deyip geçiştirsen.. bugünler bizim için önemli biliyorsun. neyse üzme kendini... bugün güzel bir barışma yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?