Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar o degilde geçen ayın sonucunu beklerken var mı yokmu sonrada üstüne mi gördüm acaba derken hoop bu ayın mik mik dönemi gelmiş bile 5.ayım olacak ekim ama hızlı geçiyomuş hakkaten :)

oooo :)) ananemin bi lafı var tam sana göreymiş.. erinenin oglu uşagı olmaz der iki hafta nedir ya abartma

e ne yapayım üşeniyorum :97: bir de ben her banyodan sonra komple saçımı fönlüyorum bu da yapmama sebeplerimden birisi ama bebiş için canımı dişime takıp çalışıyorum!!! :104: gözümü kapar vazifemi yaparım

Amannn hemserim naptin kiz.. bari mikmikten sonra tartisaydiniz..

smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddm snra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm

kızlar o degilde geçen ayın sonucunu beklerken var mı yokmu sonrada üstüne mi gördüm acaba derken hoop bu ayın mik mik dönemi gelmiş bile 5.ayım olacak ekim ama hızlı geçiyomuş hakkaten :)

Canim insallah bu ay ugurlu gelir.. Kolay gelsin..
bana gorede hic gecmiyo daha adet bitecekte yumyum gelecekte dpolari sayicaz da..

smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddm snra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm

:)))))))))) intikam soğuk yenen bi yemektir :)

esmle dun gece son anda bı tartsmamz oldu veeeeeeeeeeeee acklıyorum mik mik olmadı

ah canım... tartışmanın sebebini bilmiyorum ama ufak tefek şeylerse peki peki deyip geçiştirsen.. bugünler bizim için önemli biliyorsun. neyse üzme kendini... bugün güzel bir barışma yaparsınız

ayy cok tatlisiniz ya.. kocisle ben gibi.. masallah..
kiz fazla nazlanma sonra nazlanirsin yumyumlari kacirmada..

ah canım... tartışmanın sebebini bilmiyorum ama ufak tefek şeylerse peki peki deyip geçiştirsen.. bugünler bizim için önemli biliyorsun. neyse üzme kendini... bugün güzel bir barışma yaparsınız

sanırsam galıba öyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…