Hadi hayırlara vesile olsun insss
biliyorum var ama ben o yollara girmek istemiyorum. ablamın neler yaşadığını çok iyi biliyorum. çok fazla yıprandı. ben onun kadar güçlü değilim......Canim benimmmmm üzme kendini sayi çok güzel ee yüzde 1lik oran sayi yüksek olduğu için fazla.... En fazla tup yaptirirsin canim secilmis guzel spermle olumsuz düşünme artık herseyin bi yolu var.... Bu devirde cozulemeyen tek şey azospermi ...onuda kök hücreyle cozmeyle calusiolar
cnm ben sana bişi söyleyeyim mi? bunlar hep bahane...Allah senin duana ol dedikten sonra duan anında gerçekleşecek...takılma bunlara lütfen...
Canim seni telaslandirmadan anlatmaya calistim ama)(
Doktor ile gorusup ne yapilcagina bakicaksiniz
Biranonce gidin cok uzgunum
ya canım bence ilaçla kürü aynı anda kullanma ters tepebilir yine de sen bilirsin.... Zaten vücuda hormon alıyoruz ilaçlarla incir prolaktini yukseltiyo bu süt hormonu ...yüksek olunca gebeliğe engel :26:klomende kulanmaya başladım bugünden itibarewn 5 gün bide incir kürü havuçlu hadi inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden
canım bende eylülde çektirdim geçen ay temiz çıktı çok şükür ki hiç korkma ben anaztesi altında çektirdiğim için bişey duymadım ama bebiş de gelmedi bu ay yumurta çatlatma tedavisine başlıcaz bu ay gene bakalım hayırlısı
Canim su an ne diyecegimi bilemedim ama üzülme rabbim ol derse olur bak bizde herşey normal ama olmayınca olmuyorbiliyorum var ama ben o yollara girmek istemiyorum. ablamın neler yaşadığını çok iyi biliyorum. çok fazla yıprandı. ben onun kadar güçlü değilim......
orası öyle ama ortada bir de gerçekler var işte
anladım canım çok sağol. gidicez inşallah.ben de çok üzgünüm.çok........
ayy ne zor işmiş be hamiş kalmak evlenmeden önce hayal edersin 2. tane olsu .yok 4 tane olsun diye hiçte okadar kolar deyilmiş
rabbim isterse verir işallah bende hamiş olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Oooo avatariba bayildimmm yaa...iyiyiz canım sen nasılsınmerhaba kızlar nasılsınız ne var ne yoookkk
Dilketin
Canim doktora gitmedwn kendini bu kadar sıkma lutfen.belki baska bi yorumu vardir belki duzelir ilacla vs.lutfen tatlim..
Canim su an ne diyecegimi bilemedim ama üzülme rabbim ol derse olur bak bizde herşey normal ama olmayınca olmuyor
tamam canım.
doğru söylüyorsun. gelişmelerden haberdar ederim sizi. çok sağolun kızlar
biliyorum var ama ben o yollara girmek istemiyorum. ablamın neler yaşadığını çok iyi biliyorum. çok fazla yıprandı. ben onun kadar güçlü değilim......
orası öyle ama ortada bir de gerçekler var işte
anladım canım çok sağol. gidicez inşallah.ben de çok üzgünüm.çok........
o zaman çaya kahveye kuvvetbence de öyle ama işteyim canım. uyumak gibi bir şansım yok malesefbu hava dün beni deli etti. sabah yanımdaki kaloriferi açtım. donuyordum. öğlen yanmaya başladım. kaloriferi kapattım klimeyı açtım o derece yani sana tavsiyem içine ne ince ne kalın olan bişey giy. opak çorabını da giy. altına babet falan giy. üzerine de kaban. ben öyle yaptım bugün ve gayert rahatım
canım niye bozuyorsun moralini. bak bebişin seninle. 1.en önemlisi bu o çok istediğin bebek karnında, sneinle unutma! 2. diyetisyen diye bişey var dimi? ona gidersin. hamileler için... hiiiç takma böyle bişeyi
ay sorma cnm hemen hamile kalırız sanıyordum. Bundan 1 yıl öncesini hatırlıyorumda eşim artık bebeğimiz olsun dediğinde ama hazır değilimki diodum.. Ilacı bırakır bırakmaz hamile kalıcam sanıyodum.. şimdi ise okadar hazırım ama benim yumuk ellim gelmio..Tontişim gelmio üzüyo annesini
tamam canım.
doğru söylüyorsun. gelişmelerden haberdar ederim sizi. çok sağolun kızlar
biliyorum var ama ben o yollara girmek istemiyorum. ablamın neler yaşadığını çok iyi biliyorum. çok fazla yıprandı. ben onun kadar güçlü değilim......
canım ben de şimdi araştırdım biraz. kendin yorumlayarak üzülme bence. doktor doğrusunu bilir, çözümünü de bilir. gereken yönlendirmeleri yapar. %1 olup da vitamin takviyeleri ile %2 3 e kadar değerleri yükselenler olmuş. ayrıca aşılama yöntemi %80 başarı sağlıyormuş. onun için üzülerek kendini yıpratma tatlım. çözümsüz bişey değil, araştırdığımda onu anladım.
herşeyin hayırlısı canım.
Yapcam sizi teyze yaptim oldu dicem insbebeğim inşallah yaaa...ben zaten kiloya takıntılıyımdır normalde de...bi şok yaşadım ama neyseee...Kızlar yaaa bu ay performanslar çok iyi olsun, sizi bekliyorum...bebişlerimizin gelişimlerini birlikte konuşalım...
haklısın cnm ama takıntı işte...Gamze kasım geldi nerdeyse ona göre, bu ay senden de musmutlu haberler bekliyoruz :)
internette araştırdım biraz morfoloji %1 olması hiç iyi değil. eşimin ameliyat olması bile gerekebilir diye yazıyor. morfolojisi düşük olan spermler malesef döllenemiyormuş. %1 ya sıfıra ramak kalmış..... çok üzgünüm.......
ya canım bence ilaçla kürü aynı anda kullanma ters tepebilir yine de sen bilirsin.... Zaten vücuda hormon alıyoruz ilaçlarla incir prolaktini yukseltiyo bu süt hormonu ...yüksek olunca gebeliğe engel :26:
biliyorum var ama ben o yollara girmek istemiyorum. Ablamın neler yaşadığını çok iyi biliyorum. çok fazla yıprandı. Ben onun kadar güçlü değilim......
Orası öyle ama ortada bir de gerçekler var işte
anladım canım çok sağol. Gidicez inşallah.ben de çok üzgünüm.çok........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?