Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biliyorum var ama ben o yollara girmek istemiyorum. ablamın neler yaşadığını çok iyi biliyorum. çok fazla yıprandı. ben onun kadar güçlü değilim......
cnm ben sana bişi söyleyeyim mi? bunlar hep bahane...Allah senin duana ol dedikten sonra duan anında gerçekleşecek...takılma bunlara lütfen...

orası öyle ama ortada bir de gerçekler var işte

Canim seni telaslandirmadan anlatmaya calistim ama)(
Doktor ile gorusup ne yapilcagina bakicaksiniz
Biranonce gidin cok uzgunum

anladım canım çok sağol. gidicez inşallah.ben de çok üzgünüm.çok........

klomende kulanmaya başladım bugünden itibarewn 5 gün bide incir kürü havuçlu hadi inşallah dualarınızı eksik etmeyin benden
ya canım bence ilaçla kürü aynı anda kullanma ters tepebilir yine de sen bilirsin.... Zaten vücuda hormon alıyoruz ilaçlarla incir prolaktini yukseltiyo bu süt hormonu ...yüksek olunca gebeliğe engel :26:

Dilketin

Canim doktora gitmedwn kendini bu kadar sıkma lutfen.belki baska bi yorumu vardir belki duzelir ilacla vs.lutfen tatlim..

Son düzenleme:

eşim sperm testi yaptı degerler normal çıktı ama sol varikosel dedi dr. Amaliyat gerekiyomuş ilerlerse kısırlık yapıyormuş ancak 15 tatilde olabilir amaliyat eşim öğrtmn oldugu için öğrencilerimi bırakmam diyor 10 gün felan yatması grekiyormuş bizde 15 tatili uygun bulduk bekliycez artık hayırlısı

Canim su an ne diyecegimi bilemedim ama üzülme rabbim ol derse olur bak bizde herşey normal ama olmayınca olmuyor

ayy ne zor işmiş be hamiş kalmak evlenmeden önce hayal edersin 2. tane olsu .yok 4 tane olsun diye hiçte okadar kolar deyilmiş
rabbim isterse verir işallah bende hamiş olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

AY SORMA CNM HEMEN HAMİLE KALIRIZ SANIYORDUM. BUNDAN 1 YIL ÖNCESİNİ HATIRLIYORUMDA EŞİM ARTIK BEBEĞİMİZ OLSUN DEDİĞİNDE AMA HAZIR DEĞİLİMKİ DİODUM.. İLACI BIRAKIR BIRAKMAZ HAMİLE KALICAM SANIYODUM.. ŞİMDİ İSE OKADAR HAZIRIM AMA BENİM YUMUK ELLİM GELMİO.. TONTİŞİM GELMİO ÜZÜYO ANNESİNİ

Dilketin
Canim doktora gitmedwn kendini bu kadar sıkma lutfen.belki baska bi yorumu vardir belki duzelir ilacla vs.lutfen tatlim..

tamam canım.

Canim su an ne diyecegimi bilemedim ama üzülme rabbim ol derse olur bak bizde herşey normal ama olmayınca olmuyor

doğru söylüyorsun. gelişmelerden haberdar ederim sizi. çok sağolun kızlar

Canim doktora gitmeden uzulme
Bizm nette okuduklarimiz ne kadar dogru bilemem
O yuzden sikma canini
Sen mantikli ve inancli birisin
Konu bebekse nasipten ote gitmiyor inanki
Nolurrr uzulmeee

Belirti falan yalanmış hakikaten sanırım vücut spermlere alışıyor ya da olup düştü kimyasal oldu.. Allah biliyor..ben hiç bu kadar bel ağrısı çektiğimi bilmem.hemde 10 gün önceden ... lekem bile gelmişti 1 hafta önce yerleşme sanıp havalara uçtum sonuç hüsran. Bundan sonra çift çizgiyi bırak kan testine bile 10 gün önceye güvenmem ..

o zaman çaya kahveye kuvvet ben sabah güzel bir kahve içtim, uykusuz olmama rağmen gözlerim fal taşı gibi oldu, enerjim yerine geldi
ayyy dün spor ayakkabı giydim, ayaklarım dondu dondu, bütün gün ısınmadı, o yüzden bugün kalın çorap ve bot giydim, hala daha çok sıcak oldukları söylenemez
üzerime de çok kalın olmayan bi kazak giydim, onun üzerine de kaban giydim, en azından sıcak olursa çıkartır elime alırım dedim
artık giyim için stratejiler geliştirmeye çalışıyorum, napiyim

ilk aylar o kadar üzülüyordum ki olmuyor diye her kırmızıları gördüğümde gözyaşlarımı tutamıyordum artık öyle deyil alıştım artık umudumu asla kaybetmeyeceğim allahım işallah nasip eder eşimle çok mutluyum kızlar ama birde meleğim gelse dünyada bizden mutlu çift olmadığını düşünücem

Yapcam sizi teyze yaptim oldu dicem ins

Canım bnm üzülme artik herseyin çözümü var bu topikte birisi demisyi esimin sperm sayısı dusuk cikti ilac verdi ve o ilaci kullandik 1 ay sonra normale dönmüş demişlerdi

ya canım bence ilaçla kürü aynı anda kullanma ters tepebilir yine de sen bilirsin.... Zaten vücuda hormon alıyoruz ilaçlarla incir prolaktini yukseltiyo bu süt hormonu ...yüksek olunca gebeliğe engel :26:

gerçekten mi bunu bilmiyodum ben canım prolaktin sorunu bende wardı 3 ayda yoluna soktuk ama şimdi genemi yükselir dersin yapmayım o zmaan canım ben ya cok saol walla ben hiç boyle bilmiyodum çok saol bitanemmmmm

dilketinim ne oldu canım ya tam vakıf olamadım ara ara girdiğimden.. Hayrola canım? çözümü olmayan bişi kalmadı bu zamanda üzülme her ne oldusa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…