- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
hoşbuldukk nasılsınız ben bursadan meltem 1 buçuk yıllık evlıyım henüz evladımız yok :) kendımı tanıtayım dedım :)
o yuzden kan cekti herhal
ayy cok tatlisiniz ya.. kocisle ben gibi.. masallah..
kiz fazla nazlanma sonra nazlanirsin yumyumlari kacirmada..
Tam yerindesin cnm, inşallahhh bu ay sen de biz de hamişler kervanına katılırız...
yerim seniiii kızzz işte böylesenin kocan senin kadar sevimli, hayat dolu ve neşeli kızı birisini daha bulamaz canım. o seni kaptırmaktan korksun bence
o senin kalbinin guzellgi bebeeeemmmmmevet bebecim benim
Konyali ya bakkk bee.. masallah cok guzelsin..
Bnm kocam daha catlak gecen erkenden uyudum bu tv izliyodu neyse geldi guzel seyler soyluyodu uyandım bnde bnde diyorum uyanmamak icin circir konusuyo uykum kacti kistirmacilik oynuyoruz yatakta Allahim gülmekten öldüm ya
o yuzden kan cekti herhalallah razi olsun canım duana kocaaa bir amiiiiiiiiiinnnn diyorummmmm rabbim versinde eli ayagi duzgun..... Tirnagini var edemeyiz....
allah seni ne yapmasin..
bahaneye bak kiz sen duramiyon zaten..
yum yum bu zamnlar ıste not ttyorum 15ınden 24ne kadar gun aşırı wooooooooooooooooohhhoooooooooooooooooooooo gelsın mik miksilk dik yapmcam ama
mikmiksiz gunler mi dedin alemsin elaammm cok gulduum
aslında aslan burcuyum burcumun gereği düşkün olmam lazım ama olmuyoooo
ama olunca daaaaaaaa durmuyooooooobu da ona yetiyor galiba ki şikayet ettiğini duymadım hihi
Evet yaa bende yapmicam onu .. uzancam sadece..
Canim kolay gelsin.. insallah siposlar yumyularin yolunu bulur..
Kiz one oyle iki haftada birtembellik yok.. sende yemeye basla hepsinden.. fistik findik incir sut sogan sana kahve falan yok sanada yarasin.. QUOTE]
ya yok bebek için yapıyoruz mecbuuuurrr.. ben normal şartlarda böyleyim diyorum
Ben ne diyorum sana mikmik yok bebek icin kendimiz icin düzenli mikmik sart aaa
Fırsatlar degerlendirirm kokay kolay aout olmaz hihi
Bnm kocam daha catlak gecen erkenden uyudum bu tv izliyodu neyse geldi guzel seyler soyluyodu uyandım bnde bnde diyorum uyanmamak icin circir konusuyo uykum kacti kistirmacilik oynuyoruz yatakta Allahim gülmekten öldüm ya
heheheheee arada bana da oluyo boyle seler esim dun gece sordu regl oldun mu diye daha var bi kac gun dedim umutlanmasin diye boyle dedigim halde bile yatakta arkadan sarildi elini karnima koydu tepik atti tepik atti diyo sevindi garibim..bu haline hem cok seviniyorum hem üzülüyorum
aminnn ınsallah canım aslında bız kromozom testı sonucunu bekliyoruz bı acıklansada artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?