Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy cok tatlisiniz ya.. kocisle ben gibi.. masallah..
kiz fazla nazlanma sonra nazlanirsin yumyumlari kacirmada..

yum yum bu zamnlar ıste not ttyorum 15ınden 24ne kadar gun aşırı wooooooooooooooooohhhoooooooooooooooooooooo gelsın mik mik silk dik yapmcam ama

yerim seniiii kızzz işte böyle senin kocan senin kadar sevimli, hayat dolu ve neşeli kızı birisini daha bulamaz canım. o seni kaptırmaktan korksun bence

Bnm kocam daha catlak gecen erkenden uyudum bu tv izliyodu neyse geldi guzel seyler soyluyodu uyandım bnde bnde diyorum uyanmamak icin circir konusuyo uykum kacti kistirmacilik oynuyoruz yatakta Allahim gülmekten öldüm ya

Bnm kocam daha catlak gecen erkenden uyudum bu tv izliyodu neyse geldi guzel seyler soyluyodu uyandım bnde bnde diyorum uyanmamak icin circir konusuyo uykum kacti kistirmacilik oynuyoruz yatakta Allahim gülmekten öldüm ya

ay ne gzel ya cok mtlu olun inş

o yuzden kan cekti herhal allah razi olsun canım duana kocaaa bir amiiiiiiiiiinnnn diyorummmmm rabbim versinde eli ayagi duzgun..... Tirnagini var edemeyiz....

Aynen öyle cnm... dün yatarken eşime sorduğum soruya bak: bebiş doğtuktan sonra bakacam ilk gelip beni mi öpeceksin yoksa bebişe mi bakacaksın :) ayyy ben iyice kafayı yedim galiba :)

yum yum bu zamnlar ıste not ttyorum 15ınden 24ne kadar gun aşırı wooooooooooooooooohhhoooooooooooooooooooooo gelsın mik mik silk dik yapmcam ama

Evet yaa bende yapmicam onu .. uzancam sadece..

Canim kolay gelsin.. insallah siposlar yumyularin yolunu bulur..

aslında aslan burcuyum burcumun gereği düşkün olmam lazım ama olmuyoooo
ama olunca daaaaaaaa durmuyooooooo bu da ona yetiyor galiba ki şikayet ettiğini duymadım hihi

eşim de bende boğa burcuyuz bizim de düşkün olmamız lazım ama ben çok hevesli olmadığım için eşim de bana ayak uyduruyo sağolsun. zaten bu bebek çalışmalarında gün aşırı ilişki olunca oh bee cinsel hayatımız düzene girdi demişti garibim :))

Çatlak kocalarla uğraşıyoruz valla canım. benimkide genelde benden sonra yatar. eee haliyle işten eve gel yemek yap masayı kur topla çaydır kahvedir vücut yoruluyor yatmak istiyor. kocam tv izler. internette takılır. sonra gelir yatağa. ben misler gibi uyurken . derinlere dalmışken beni uyandırır. tatlı uykkumdan uyanınca o tatlı kocamın sevgisini öpmesine dayanamam gözlerim pır pır açılır. biz gün aşırı ilişkiyi biraz aşıyoruz genelde

heheheheee arada bana da oluyo boyle seler esim dun gece sordu regl oldun mu diye daha var bi kac gun dedim umutlanmasin diye boyle dedigim halde bile yatakta arkadan sarildi elini karnima koydu tepik atti tepik atti diyo sevindi garibim..bu haline hem cok seviniyorum hem üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…