Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gerçekten mi bunu bilmiyodum ben canım prolaktin sorunu bende wardı 3 ayda yoluna soktuk ama şimdi genemi yükselir dersin yapmayım o zmaan canım ben ya cok saol walla ben hiç boyle bilmiyodum çok saol bitanemmmmm

Canim kk da cok arastirdim ben bi ara yapmistim sonra prolaktini yukselttigini ogrenince yapmadım bıraktım.....seninde sorun varmis boşver kullanma klomen çok etkili bi ilaç zaten....kur yapmak istersen ilac kullandığın ay yap...mesela soğan kurude , direk vucuda osterojen aliyorsun... Vucudub kendi uretmesi gereken şeyi sen verion tabi dengeler sasiyor...iyi araştır canım

inşallah gelecek canım. Bende aynı duygular içerisindeyim. Birde artık annemler filanda beklenti içindeler.. çoookk istiolar.. Düşün artık ne derece iç geçirdiğimi

canım hemen kendini yıpratma bu kadar ama, Allah çaresiz dert vermesin. Hem bi doktor görsün bakalım, o başka yorumlayacak belki. İnternetteki her bilgi doğru bilgi değil ki

en iyisi ben doktoruma bırakayım kendimi canım ya klomenden sonra bide çatlatma iğnesi olacam ayyy belkide kürü yapınca hiç kalamıcaktım bu ay yan etkisi bile olabilirdi doğru soyluyosun hayatım çok saolll

inşallah gelecek canım. Bende aynı duygular içerisindeyim. Birde artık annemler filanda beklenti içindeler.. çoookk istiolar.. Düşün artık ne derece iç geçirdiğimi

olur işallah canım bizimkilerde öyle ama sagolsunlar çok iyiler bana karşı adetin ne zaman cnm

en iyisi ben doktoruma bırakayım kendimi canım ya klomenden sonra bide çatlatma iğnesi olacam ayyy belkide kürü yapınca hiç kalamıcaktım bu ay yan etkisi bile olabilirdi doğru soyluyosun hayatım çok saolll
yardimci olabildiysem ne mutlu bana canım sen sagol

hicranımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınsın canımmmm görüşemedik bayadırrrr

Hg baliiiiimmmmmmmmmmmm evet ya nerelerdesin sen kuzum var mi güzel gelişmeler bende buralardayim iste malum bizim kızlar kaçtı hep

esrarengizimdeee burdaymısss oyyoyy bızım kızlar hep buraya gelmişşşlerrrr bizimm toppıkk gerilerde kalmıs ıyıce nasılsınızzzz bakalmmm

yardimci olabildiysem ne mutlu bana canım sen sagol

Hg baliiiiimmmmmmmmmmmm evet ya nerelerdesin sen kuzum var mi güzel gelişmeler bende buralardayim iste malum bizim kızlar kaçtı hep

aynen canmmm yaa bende kımseyı göremeyınce bakınıyorummm cıkıyorumm kımsecıkler yokkkk artık bızım kızlardan sizi gördm buraya geldimm cnmm
canım walla haber yok benden ama reglım 1 haftayı aştı hala yokk ne oldu bılemedm :44::44::44: beklemedeyımm :26::26::26: sizde ne var ne yokk

Gel canim gel ismihan abla da geliyor rose geliyor takıyoruz öyle......ayyy ins bebis gelmiştir test yapmadin mi...

Ben agustosta rahim filmi cektirdim canim iki aydirda klomen kullaniyorum bekliyorum

Canım doktora ne zaman gitceksiniz? Imkanin varsa is çıkışı falan gidin durum netleşir

bugün gidemem canım.. daha doktorum bile yok. yerime bakacak kız iki gündür gelmiyor. gidemiyorum da biryere... haftasonu da misafirim var, sonra da düğün... tam zamanını buldurlar yani. elim kolum bağlandı. azönce eşimin doktor arkadaşına mail attım sonuçları. o da yurtdışındaymış. bakabilir mi bilmiyorum... talihsizlikler üstüste.. ne zaman gidebilirim bilmiyorum yani....

Canim doktora gitmeden uzulme
Bizm nette okuduklarimiz ne kadar dogru bilemem
O yuzden sikma canini
Sen mantikli ve inancli birisin
Konu bebekse nasipten ote gitmiyor inanki
Nolurrr uzulmeee
canım sen bu işleri iyi biliyorsun. sen bile öyle dediysen var bişeyler. evet herşey nasip. ama en çok da annem ve babam için üzülüyorum. ablamdan torun göremediler. umutları bendeydi. yaşlandılar da iyice... göremeden ölmelerinden korkuyorum açıkçası
Biz her zaman yanındayız

sağol canım. biliyorum
o vitamin takviyelerini falan ben de okudum. kuruyemiş falan. ama bunlar hemen sonuç verebilecek şeyler değil. ve inşallah da sadece bunlarla çözülür herşey. yoksa ameliyata kadar gidebilir durum... inançlıyım çok şükür. ama işte üzülüyor insan....

Canım bnm üzülme artik herseyin çözümü var bu topikte birisi demisyi esimin sperm sayısı dusuk cikti ilac verdi ve o ilaci kullandik 1 ay sonra normale dönmüş demişlerdi

sağol canım. inşallah benimki de öyle çabuk halledilebilir bişeydir...
dilketinim ne oldu canım ya tam vakıf olamadım ara ara girdiğimden.. Hayrola canım? çözümü olmayan bişi kalmadı bu zamanda üzülme her ne oldusa :26:

eşimin sperm morfolojisi çok düşük çıkmış canım. bu da spermlerin döllenmesini ve dolayısıyla da bebek olmasını zorlaştıran bişey

canım hemen kendini yıpratma bu kadar ama, Allah çaresiz dert vermesin. Hem bi doktor görsün bakalım, o başka yorumlayacak belki. İnternetteki her bilgi doğru bilgi değil ki

inşallah dediğin gbidir canım sağol. eşimin de ödü kopuyordu sorun ondaysa diye.. inşallah doktor olumlu şeyler söyler. evet Allah çaresiz dert vermesin ama ben tüp bebekti falan yapamam gibi geliyor. öyle uzun süre doktorlara gitgel falan... bilmiyorum.. inşallah bunlara gerek kalmaz

bir haftayı aştı ve test yapmadın mıııı????

ben önceden yaptıgım için cok garip geldi, hayatta tutamam kendimi

selam canlar... nasılsınız bakalım bugün 5 de doktor randevum var... çok heyecanlıyım... minikbebişim kalp atışlarını duymuşsun nasıl sevindim anlatamammmm darısı başımıza inşallah... dua edin kızlar bir sorun çıkmaz inşallah

bir haftayı aştı ve test yapmadın mıııı????

ben önceden yaptıgım için cok garip geldi, hayatta tutamam kendimi

YOK tatlım ya yapmadmmm :S sonunda husrana ugruyorum oyuzden pekde merak etmıyorum artık cok rahatım oyuzden yapmadm test falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…