Oooo avatariba bayildimmm yaa...iyiyiz canım sen nasılsın
merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yoookkk
Uzulme tatliiimmm
Bak biz burdayiz.umidimiz onumuzdeki aya insallah
gerçekten mi bunu bilmiyodum ben canım prolaktin sorunu bende wardı 3 ayda yoluna soktuk ama şimdi genemi yükselir dersin yapmayım o zmaan canım ben ya cok saol walla ben hiç boyle bilmiyodum çok saol bitanemmmmm
ilk aylar o kadar üzülüyordum ki olmuyor diye her kırmızıları gördüğümde gözyaşlarımı tutamıyordum artık öyle deyil alıştım artık umudumu asla kaybetmeyeceğim allahım işallah nasip eder eşimle çok mutluyum kızlar ama birde meleğim gelse dünyada bizden mutlu çift olmadığını düşünücem
canım hemen kendini yıpratma bu kadar ama, Allah çaresiz dert vermesin. Hem bi doktor görsün bakalım, o başka yorumlayacak belki. İnternetteki her bilgi doğru bilgi değil kiinternette araştırdım biraz morfoloji %1 olması hiç iyi değil. eşimin ameliyat olması bile gerekebilir diye yazıyor. morfolojisi düşük olan spermler malesef döllenemiyormuş. %1 ya sıfıra ramak kalmış..... çok üzgünüm.......
Ayyy ne güzel gelişmelerden haberdar et bizi tatlım mutlu oluyoruz bu haberlerlebende ıyıyım canımmm bu perşembe doktor kontrolumm varrr heyecanla beklıyorummm...
Canim kk da cok arastirdim ben bi ara yapmistim sonra prolaktini yukselttigini ogrenince yapmadım bıraktım.....seninde sorun varmis boşver kullanma klomen çok etkili bi ilaç zaten....kur yapmak istersen ilac kullandığın ay yap...mesela soğan kurude , direk vucuda osterojen aliyorsun... Vucudub kendi uretmesi gereken şeyi sen verion tabi dengeler sasiyor...iyi araştır canım
Ayyy ne güzel gelişmelerden haberdar et bizi tatlım mutlu oluyoruz bu haberlerle
inşallah gelecek canım. Bende aynı duygular içerisindeyim. Birde artık annemler filanda beklenti içindeler.. çoookk istiolar.. Düşün artık ne derece iç geçirdiğimi
yardimci olabildiysem ne mutlu bana canım sen sagolen iyisi ben doktoruma bırakayım kendimi canım ya klomenden sonra bide çatlatma iğnesi olacam ayyy belkide kürü yapınca hiç kalamıcaktım bu ay yan etkisi bile olabilirdi doğru soyluyosun hayatım çok saolll
hicranımmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınsın canımmmm görüşemedik bayadırrrr
inşallah gelecek canım. Bende aynı duygular içerisindeyim. Birde artık annemler filanda beklenti içindeler.. çoookk istiolar.. Düşün artık ne derece iç geçirdiğimi
yardimci olabildiysem ne mutlu bana canım sen sagol
Hg baliiiiimmmmmmmmmmmm evet ya nerelerdesin sen kuzum var mi güzel gelişmeler bende buralardayim iste malum bizim kızlar kaçtı hep
aynen canmmm yaa bende kımseyı göremeyınce bakınıyorummm cıkıyorumm kımsecıkler yokkkk artık bızım kızlardan sizi gördm buraya geldimm cnmm
canım walla haber yok benden ama reglım 1 haftayı aştı hala yokk ne oldu bılemedm :44::44::44: beklemedeyımm :26::26::26: sizde ne var ne yokk
Canım doktora ne zaman gitceksiniz? Imkanin varsa is çıkışı falan gidin durum netleşir
canım sen bu işleri iyi biliyorsun. sen bile öyle dediysen var bişeyler. evet herşey nasip. ama en çok da annem ve babam için üzülüyorum. ablamdan torun göremediler. umutları bendeydi. yaşlandılar da iyice... göremeden ölmelerinden korkuyorum açıkçasıCanim doktora gitmeden uzulme
Bizm nette okuduklarimiz ne kadar dogru bilemem
O yuzden sikma canini
Sen mantikli ve inancli birisin
Konu bebekse nasipten ote gitmiyor inanki
Nolurrr uzulmeee
Biz her zaman yanındayız
o vitamin takviyelerini falan ben de okudum. kuruyemiş falan. ama bunlar hemen sonuç verebilecek şeyler değil. ve inşallah da sadece bunlarla çözülür herşey. yoksa ameliyata kadar gidebilir durum... inançlıyım çok şükür. ama işte üzülüyor insan....canım ben de şimdi araştırdım biraz. kendin yorumlayarak üzülme bence. doktor doğrusunu bilir, çözümünü de bilir. gereken yönlendirmeleri yapar. %1 olup da vitamin takviyeleri ile %2 3 e kadar değerleri yükselenler olmuş. ayrıca aşılama yöntemi %80 başarı sağlıyormuş. onun için üzülerek kendini yıpratma tatlım. çözümsüz bişey değil, araştırdığımda onu anladım.
herşeyin hayırlısı canım.
Canım bnm üzülme artik herseyin çözümü var bu topikte birisi demisyi esimin sperm sayısı dusuk cikti ilac verdi ve o ilaci kullandik 1 ay sonra normale dönmüş demişlerdi
dilketinim ne oldu canım ya tam vakıf olamadım ara ara girdiğimden.. Hayrola canım? çözümü olmayan bişi kalmadı bu zamanda üzülme her ne oldusa :26:
canım hemen kendini yıpratma bu kadar ama, Allah çaresiz dert vermesin. Hem bi doktor görsün bakalım, o başka yorumlayacak belki. İnternetteki her bilgi doğru bilgi değil ki
aynen canmmm yaa bende kımseyı göremeyınce bakınıyorummm cıkıyorumm kımsecıkler yokkkk artık bızım kızlardan sizi gördm buraya geldimm cnmm
canım walla haber yok benden ama reglım 1 haftayı aştı hala yokk ne oldu bılemedm :44::44::44: beklemedeyımm :26::26::26: sizde ne var ne yokk
olur işallah canım bizimkilerde öyle ama sagolsunlar çok iyiler bana karşı adetin ne zaman cnm
bir haftayı aştı ve test yapmadın mıııı????
ben önceden yaptıgım için cok garip geldi, hayatta tutamam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?