Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gel canim gel ismihan abla da geliyor rose geliyor takıyoruz öyle......ayyy ins bebis gelmiştir test yapmadin mi...

Ben agustosta rahim filmi cektirdim canim iki aydirda klomen kullaniyorum bekliyorum

ınsallah gelmıstırrr tatlım yaa ama bılmıyorum pek umutlanmak ıstemıyorum

canımm senınde hakkında hayırlısı olsun ınsallahhh rabbım evlat özlemıyle sınamasın bızleriiii ,inşallah..

canım bence üzülme sana bişi anlatayım neşen yerine gelsin.benim hastanede çalışırken bi arkadaşımın ablasının bebeği olmuyodu iki yıllık evliler kadında bişi çıkmadı ama erkek de sperm sıfırmış adam tedavi olmak istemedi utandı ve zgüveni gitti sonra bunlar yuvadan gönüllü anne babalık için ikiz çocuk aldılar ve sonra aradan iki ay geçti kadın hamile ve şuan neredeyse dört aylık....bence sen bunun için dua etmekten başka çaren yok ve keçiboynuzu kürü ve incir kürü dene eşine işe yarıycak görüceksin çünkü benim içime doğuyo sen üç ay içinde gebelik haberlerini naaaralar atarak duyurcaksın burda ben eminim....

ya kötü bir haber mi aldık hayırdır??

Bebemm dilketinim kotu seyler dusunmeyi birakk
Ablamda olmadi bende olmuyo diye dusunme benim ablamda sip diye hamile kaldi benimde bir seneyi gecti
Allah nasip ederse insallah olacak tabi.
Oncelik doktora gitmek.misafirdi dugundu bi sekilde halledersin
Doktorun yorumuna gore hareket edersin canim
Hem tup bebek te bir care sonucta.bende simdi istemiyorum diyorum ama bahara kadar olmazsa daha bekleyemicem tup denicemm

heyecanlı olmamak mümkün mü cnm ya? inşallah cnm ama çok küçük olduğu için çok zor duyuldu. hele o ışık gibi yanıp sönmesini bi görsen, normalde ağlamam kolay kolay ama onu görünce tutamadım kendimi...çok güzel olacak cnm, sorun falan çıkmayacak tamam mı? rahat ol.

Canım durumunu hislerini tahmin edebiliyorum ama gönlünü ferah tutmaya çalış. Inşallah bi sıkıntı yok tur olsada kolayca halledilir

dualarımız senle canım git bize güzel haberler getir emi

canım arkadaşım yaaaa... inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bayramın birinci günü benim lekelenmem oldu az... senin bir sorun yok dimi sanki tatile gitmeden önce sende birşey atlattın öyle okudum da

iyiyiz canım sen nasılsın bakalım... dilketinin eşinin sonucu kötü gelmiş sanırım... anlamdım sa tam

hadi ya ama ben ne duydum erkeklerdeki sorunların çözümü daha kolaymış.. yani haptı igneydi ameliyattı..çözümsüz kalmıyomuş genelde.. Allahım dermansız dert vermesin.. geçmiş olsun

hadi ya ama ben ne duydum erkeklerdeki sorunların çözümü daha kolaymış.. yani haptı igneydi ameliyattı..çözümsüz kalmıyomuş genelde.. Allahım dermansız dert vermesin.. geçmiş olsun

bebegm ya gecen gun koydugun resme baktım sen ne kadar gzel bı bayansınnnnn

canım arkadaşım ilk önce Allah'a güven sonra kendine ve eşine... ne olmazları olduruyorlar sende biliyorsun burda ne mucizeler okuyoruz her gün... hem senin motivasyonun düşerse eşinin halini düşünsene... senin ona destek olman lazım... bence biraz toparla kendini bir doktora görün düğün bayram misafir hepsi hikaye ilk önce güvenebileceğiniz bir hastane bul bundan sonra aynı yere devam edersin daha iyi olur... anneni babanı anlıyorum bende aynı şeyleri düşünmüştüm ama sen herkesten değerlisin... başkaları için yaşıyoruz seviniyoruz üzülüyoruz herkesi çıkar aklından anneni babanı herkesi şuanda sadece eşin ve sen varsın... evet derken iyi günde kötü günde deyip söz vermiyormuyuz birbirimize... bu da sizin sınavınız demek ki ve ben eminim sen çok iyi bir anne eşinde harika bir baba olacak... bundan hiç şüphen olmasın... birbirinize destek olun ve kendinizi üzmeyin ki hemen atlatın bunu... bitkisel şeyleri de göz ardı etme derim ben çok yararlarını okuduk hep burda...

cnm ben de geçen pazar günü uçaktan indikten sonra fark ettim kahverengi leke ve biraz da kan. istanbulda bi hastaneye gittim hemen doktor önemli bişi yok dedi ilaç verdi muhtemelen progestandı. reçetedeki kod yanlış çıktı eczane okuyamadı kodu ilacı alamadım haliyle. sonra leke azaldı Bodrum Marmaris Gökova Antalyayı gezdim düşün yani bişi yoktu. dün gelir gelmez kendi doktoruma gittim doktor problem yok, kesen düzgün dedi ama ne olur ne olmaz diye progestan başlattı. Yani anlayacağın saçma sapan şeyler oldu ama neyse ki problem yok çok şükür.

Canim senin rutin tahliller yapildi mi kan sekeri tiroid vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…