- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
Gel canim gel ismihan abla da geliyor rose geliyor takıyoruz öyle......ayyy ins bebis gelmiştir test yapmadin mi...
Ben agustosta rahim filmi cektirdim canim iki aydirda klomen kullaniyorum bekliyorum
internette araştırdım biraz morfoloji %1 olması hiç iyi değil. eşimin ameliyat olması bile gerekebilir diye yazıyor. morfolojisi düşük olan spermler malesef döllenemiyormuş. %1 ya sıfıra ramak kalmış..... çok üzgünüm.......
benim kasım 7 senin canım :26:
canım bence üzülme sana bişi anlatayım neşen yerine gelsin.benim hastanede çalışırken bi arkadaşımın ablasının bebeği olmuyodu iki yıllık evliler kadında bişi çıkmadı ama erkek de sperm sıfırmış adam tedavi olmak istemedi utandı ve zgüveni gitti sonra bunlar yuvadan gönüllü anne babalık için ikiz çocuk aldılar ve sonra aradan iki ay geçti kadın hamile ve şuan neredeyse dört aylık....bence sen bunun için dua etmekten başka çaren yok ve keçiboynuzu kürü ve incir kürü dene eşine işe yarıycak görüceksin çünkü benim içime doğuyo sen üç ay içinde gebelik haberlerini naaaralar atarak duyurcaksın burda ben eminim....
bugün gidemem canım.. daha doktorum bile yok. yerime bakacak kız iki gündür gelmiyor. gidemiyorum da biryere... haftasonu da misafirim var, sonra da düğün... tam zamanını buldurlar yani. elim kolum bağlandı. azönce eşimin doktor arkadaşına mail attım sonuçları. o da yurtdışındaymış. bakabilir mi bilmiyorum... talihsizlikler üstüste.. ne zaman gidebilirim bilmiyorum yani....
canım sen bu işleri iyi biliyorsun. sen bile öyle dediysen var bişeyler. evet herşey nasip. ama en çok da annem ve babam için üzülüyorum. ablamdan torun göremediler. umutları bendeydi. yaşlandılar da iyice... göremeden ölmelerinden korkuyorum açıkçası
sağol canım. biliyorum
o vitamin takviyelerini falan ben de okudum. kuruyemiş falan. ama bunlar hemen sonuç verebilecek şeyler değil. ve inşallah da sadece bunlarla çözülür herşey. yoksa ameliyata kadar gidebilir durum... inançlıyım çok şükür. ama işte üzülüyor insan....
sağol canım. inşallah benimki de öyle çabuk halledilebilir bişeydir...
eşimin sperm morfolojisi çok düşük çıkmış canım. bu da spermlerin döllenmesini ve dolayısıyla da bebek olmasını zorlaştıran bişey
inşallah dediğin gbidir canım sağol. eşimin de ödü kopuyordu sorun ondaysa diye.. inşallah doktor olumlu şeyler söyler. evet Allah çaresiz dert vermesin ama ben tüp bebekti falan yapamam gibi geliyor. öyle uzun süre doktorlara gitgel falan... bilmiyorum.. inşallah bunlara gerek kalmaz
Ayyy ne güzel gelişmelerden haberdar et bizi tatlım mutlu oluyoruz bu haberlerle
ya kötü bir haber mi aldık hayırdır??
ooo bütün kızlar toplandık toplandık ;D nasılsınız bakalım
selam canlar... nasılsınız bakalım bugün 5 de doktor randevum var... çok heyecanlıyım... minikbebişim kalp atışlarını duymuşsun nasıl sevindim anlatamammmm darısı başımıza inşallah... dua edin kızlar bir sorun çıkmaz inşallah
bugün gidemem canım.. daha doktorum bile yok. yerime bakacak kız iki gündür gelmiyor. gidemiyorum da biryere... haftasonu da misafirim var, sonra da düğün... tam zamanını buldurlar yani. elim kolum bağlandı. azönce eşimin doktor arkadaşına mail attım sonuçları. o da yurtdışındaymış. bakabilir mi bilmiyorum... talihsizlikler üstüste.. ne zaman gidebilirim bilmiyorum yani....
canım sen bu işleri iyi biliyorsun. sen bile öyle dediysen var bişeyler. evet herşey nasip. ama en çok da annem ve babam için üzülüyorum. ablamdan torun göremediler. umutları bendeydi. yaşlandılar da iyice... göremeden ölmelerinden korkuyorum açıkçası
sağol canım. biliyorum
o vitamin takviyelerini falan ben de okudum. kuruyemiş falan. ama bunlar hemen sonuç verebilecek şeyler değil. ve inşallah da sadece bunlarla çözülür herşey. yoksa ameliyata kadar gidebilir durum... inançlıyım çok şükür. ama işte üzülüyor insan....
sağol canım. inşallah benimki de öyle çabuk halledilebilir bişeydir...
eşimin sperm morfolojisi çok düşük çıkmış canım. bu da spermlerin döllenmesini ve dolayısıyla da bebek olmasını zorlaştıran bişey
inşallah dediğin gbidir canım sağol. eşimin de ödü kopuyordu sorun ondaysa diye.. inşallah doktor olumlu şeyler söyler. evet Allah çaresiz dert vermesin ama ben tüp bebekti falan yapamam gibi geliyor. öyle uzun süre doktorlara gitgel falan... bilmiyorum.. inşallah bunlara gerek kalmaz
selam canlar... nasılsınız bakalım bugün 5 de doktor randevum var... çok heyecanlıyım... minikbebişim kalp atışlarını duymuşsun nasıl sevindim anlatamammmm darısı başımıza inşallah... dua edin kızlar bir sorun çıkmaz inşallah
heyecanlı olmamak mümkün mü cnm ya? inşallah cnm ama çok küçük olduğu için çok zor duyuldu. hele o ışık gibi yanıp sönmesini bi görsen, normalde ağlamam kolay kolay ama onu görünce tutamadım kendimi...çok güzel olacak cnm, sorun falan çıkmayacak tamam mı? rahat ol.
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım... dilketinin eşinin sonucu kötü gelmiş sanırım... anlamdım sa tam
hadi yaama ben ne duydum erkeklerdeki sorunların çözümü daha kolaymış.. yani haptı igneydi ameliyattı..çözümsüz kalmıyomuş genelde.. Allahım dermansız dert vermesin.. geçmiş olsun
dualarımız senle canımgit bize güzel haberler getir emi
bebegm ya gecen gun koydugun resme baktım sen ne kadar gzel bı bayansınnnnn
canım arkadaşım yaaaa... inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bayramın birinci günü benim lekelenmem oldu az... senin bir sorun yok dimi sanki tatile gitmeden önce sende birşey atlattın öyle okudum da
canım arkadaşım yaaaa... inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bayramın birinci günü benim lekelenmem oldu az... senin bir sorun yok dimi sanki tatile gitmeden önce sende birşey atlattın öyle okudum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?