canım bence üzülme sana bişi anlatayım neşen yerine gelsin.benim hastanede çalışırken bi arkadaşımın ablasının bebeği olmuyodu iki yıllık evliler kadında bişi çıkmadı ama erkek de sperm sıfırmış adam tedavi olmak istemedi utandı ve zgüveni gitti sonra bunlar yuvadan gönüllü anne babalık için ikiz çocuk aldılar ve sonra aradan iki ay geçti kadın hamile ve şuan neredeyse dört aylık....bence sen bunun için dua etmekten başka çaren yok ve keçiboynuzu kürü ve incir kürü dene eşine işe yarıycak görüceksin çünkü benim içime doğuyo sen üç ay içinde gebelik haberlerini naaaralar atarak duyurcaksın burda ben eminim....
öncelik doktor ama gidemiyorum işte. yerime bakacak kız yok, düğündü misafirdi erteleyememki bunları napayımBebemm dilketinim kotu seyler dusunmeyi birakk
Ablamda olmadi bende olmuyo diye dusunme benim ablamda sip diye hamile kaldi benimde bir seneyi gecti
Allah nasip ederse insallah olacak tabi.
Oncelik doktora gitmek.misafirdi dugundu bi sekilde halledersin
Doktorun yorumuna gore hareket edersin canim
Hem tup bebek te bir care sonucta.bende simdi istemiyorum diyorum ama bahara kadar olmazsa daha bekleyemicem tup denicemm
inşallah canım. çok sağolCanım durumunu hislerini tahmin edebiliyorum ama gönlünü ferah tutmaya çalış. Inşallah bi sıkıntı yok tur olsada kolayca halledilir
cnm ben de geçen pazar günü uçaktan indikten sonra fark ettim kahverengi leke ve biraz da kan. istanbulda bi hastaneye gittim hemen doktor önemli bişi yok dedi ilaç verdi muhtemelen progestandı. reçetedeki kod yanlış çıktı eczane okuyamadı kodu ilacı alamadım haliyle. sonra leke azaldı Bodrum Marmaris Gökova Antalyayı gezdim düşün yani bişi yoktu. dün gelir gelmez kendi doktoruma gittim doktor problem yok, kesen düzgün dedi ama ne olur ne olmaz diye progestan başlattı. Yani anlayacağın saçma sapan şeyler oldu ama neyse ki problem yok çok şükür.
saol canım inşallahdualarımız senle canımgit bize güzel haberler getir emi
Canim senin rutin tahliller yapildi mi kan sekeri tiroid vs...
yok canım yapılmadı ki ne zaman veriyor onları
anladım bebeğim benimde bayramın ilk günü lekekenmem oldu.. Hemen acil gittim doktora, doktor aktif bir kanama gözükmüyor dedi progestan başladık sabah akşam 100mg içiyorum o günden sonra bir daha olmadı çok şükür ama çok dinlendim hep yattım... o günden sonra bugün ilkdefa gidicem ondan daha da heyecanlıyım...
Benim ilk hamileligmde bebegin kalp atisini duyunca vermisti acaba daha once de yaptiriliyo mu diye merak ettim bgun doktoruna sorabilr misin gitttiginde. Eger yaptiriliyosa erken gdeym doktora. Yoksa bebek gorunecek kadar oluncaya kadar beklicem
YOK tatlım ya yapmadmmm :S sonunda husrana ugruyorum oyuzden pekde merak etmıyorum artık cok rahatım oyuzden yapmadm test falan
cnm ben hiç yatmadım desem yeridir. 8 gün boyunca acayip gezdim ama akşamları otelden çıkmadık.21:30'da yattım bi daha sabah 07:30'da kalktım. benim de öyle çok kanamam olmadı ama insan tedirgin oluyo sonuçta. ben de progestana başladım dün ama vajinadan alıyorum, oral yolla alma kötü etkiler seni dedi doktorum. bebişinin fotosunu alıp geleceksin ne güzel :)
ilk günlerde biraz uyku yaptı ama şuanda alıştım... iki gündür geceleri mide bulantısı ile uyanıyorum milletin sabah bulanır ben uykumdan uyanıyorum sabahta bulanıyor ama çok hafif hafif... ya beslenmeme çok dikkat edemiyorum tek sorunum bu sanırım bende kilo aldım pantolonlarımın hiç biri olmuyor göbeğim kocaman oldu...(( sanki 3 aylık gibi...
ilk günlerde biraz uyku yaptı ama şuanda alıştım... iki gündür geceleri mide bulantısı ile uyanıyorum milletin sabah bulanır ben uykumdan uyanıyorum sabahta bulanıyor ama çok hafif hafif... ya beslenmeme çok dikkat edemiyorum tek sorunum bu sanırım bende kilo aldım pantolonlarımın hiç biri olmuyor göbeğim kocaman oldu...(( sanki 3 aylık gibi...
yok canım yapılmadı ki ne zaman veriyor onları
anladın canım biz muhtemelen bugün sadece keseyi görürüz gibi geliyor bana... tabiki sorarım 5 de randevum ama benim doktor bhcg yi bile tekrarlatmadı... gerek yok dedi adetinden kaç gün önce 30 çıktıysa bir sorun olmazsa değer yükselir hamilelik devam eder bir sorun olursa kanama olur ve vücut döngüsünü yaşar yapılacak birşeyde yok dedi yani eğer gerekli ise yaptırır gereksizse yaptırmaz benimki :) özel hastane diye onuda yapalım bunu da yapalım biri değil çok şükür
ne cabuk dikkat et canım... bu aylarda fazla kilo almak iyi değil.. dikkatli beslenmekte fayda var.. evde çubuk kraker yada galete (susamsız) bulundur. bide yemekler çok yağlı olmasın ve tuzlu..
daha göremedim bu ikinci kontrolümmmcanım sen minişini gördün mü? keseyi degil embriyoyu..
aynen cnm ben de öyle, dün gece feci bi bulantıyla uyandım...ama öyle böyle bi bulantı değil yani. ben de 2 haftada 2 kilo almışım. son zamanlarda yemek kokusuna tahmammülüm yok, göbişim de büyüdü, bulantılar da korkutmaya başladı...eee ama mecbur bebişler için katlanacaz :) kiloya da dikkat etmek lazım biraz, çok korkuyorum aşırı kilo almaktan...gelecek ay diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
daha göremedim bu ikinci kontrolümmm
daha 6 değilim bu sabah kalktım burda altı yazıyor anladım ben bugün 5+5 im :)) benim takvimim önden gidiyor sanırım :)))hmm 6.haftan bu gidişinde simsiyak kesenin içinde ışık gibi minişini görürsün
ya ben zaten hafif kiloluydum 165 boyum 68 kiloyum şuanda ama karnımın alt kısmı gerçekten çok şiş ve gergin... bende anlamadım.. pantolonlarımda beli gelmiyor alt kısmı aynı ama belleri sıkıyor rahatsız oluyorum yani... çalışıyorum ya evden çıkıyorum 7 de kahvaltı yapamıyorum süt iiçyorum iş yerinde de elimin altında bişey yok öğle yemeği yine bir süt :) eve öyle aç geliyorumki kurt gibi..
canım ya bende gece bulantısı yaşıyorum... bakalım bu ay zaten kilo aldıysam fırçayı yedim... bel kalınlaşması olur demişti benim doktorum ama bakalım... bugün ne dicek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?