daha 6 değilim bu sabah kalktım burda altı yazıyor anladım ben bugün 5+5 im :)) benim takvimim önden gidiyor sanırım :)))
ama sütle olmaz ki güzelim.. artık daha düzenli beslenmelisin.. ceviz, kayısı da ye sabahları.. ama öğle yemeklerini atlama.. aksama çok bastırdığın içinde gece rahatsızlanıyor olabilirsin.. bende aksamları fazla yememeye gayret ediyorum..
5+1 bile olsa 6 haftadır canımoyy yeni anne bu yaa
daha 6 değilim bu sabah kalktım burda altı yazıyor anladım ben bugün 5+5 im :)) benim takvimim önden gidiyor sanırım :)))
5+1 bile olsa 6 haftadır canımoyy yeni anne bu yaa
ben de 6+3'üm ama takvim 7.haftadan gidiyo. var bi yanlışlık bence...
bu sabah eşimle konuşuyorum telefonda bu takvim beni 6 haftalık gösteriyor dedim.. akıllıdır benim olum gelişimi önden gidiyor diyor ya deli... ( hani sürekli çocuğunu öven anneler var ya onun gibi )
bu sabah eşimle konuşuyorum telefonda bu takvim beni 6 haftalık gösteriyor dedim.. akıllıdır benim olum gelişimi önden gidiyor diyor ya deli... ( hani sürekli çocuğunu öven anneler var ya onun gibi )
oglum bu arada
:))))))) ayyy bu adamlar beni öldürecek yaaa çok tatlı tepkileri var , tatilde bi arkadaş geldi yanıma diyo ki iyi misin bebek iyi mi, eşim de diyo ki şimdi geziyolar yaaa sorun yok, anasının kızı o da gezmeyi seviyo şimdiden diyo :)))))) eşim kız istiyo ben erkek bu arada :)
ayyy çok tatlılar yaaa... Allah gönlüne göre versin...
ay hiç sorma ben kız hissediorum dedikçe hayır sen hissedemiyorsun diyor... ya bak kız bu bebek diyorum yok yok valla küser annesi öyle deme diyor.. kız olursa işimiz var...
dilerim ikinizinde istegi olurçift çift
ben de 6+3'üm ama takvim 7.haftadan gidiyo. var bi yanlışlık bence...
amin cnm cümlemizin...ilk bebişler sonuçta, eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebişler olsun da cinsiyeti hiç önemli değil...
allahım sana da versin çift çift... inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yanlışlık değilde .. + dan sonrasını yuvarlıyordur bence..
yanlışlık değilde .. + dan sonrasını yuvarlıyordur bence..
dilerim ikinizinde istegi olurçift çift
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?