bende aynı düşünüyorum canım ama içimden geçen kız galiba
canım sen nasılsın görüşemedik :)
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım daha dr gitmedim. kan testi de yapmadım.. pazartesi gideceğim herhalde gitmişken hepsini bi arada halledeyim diyorum. işyerinden izin almak çok kolay değil. daha nasıl söyleyeceğim onu bile bilmiyorum.. bu durumlarda beni kasıyor doğal olarak..
bebişi sorarsan teyzesi ara ara mide bulantısı bel ve kasık ağrısı var. yerleşmeye çalışıyor galiba.. (inşallah)
sen nasılsın?
canım adet ağrısı gibi olan ağrılar bende daha yeni yeni geçti biliyormusun...
bazen çok ağrılı oluyor ama bazende hiç olmuyor bende anlamıyorum ama bunlar çok normal şeyler.. yerini belirlemeye çalışıyor bir yandan da büyümeye :) geceleri çok zor oluyor. bel ağrısı ile uyanmak
aleyküm selam canım nasılsın... eşime söyledin mi:18::18:
evt canım söyledim akşam çok şiddetli karın ağrım oldu çok kıvrandım oda birşey demedi ama üzüldü yine napalım bende üzülüyorum ama yapcak birşey yok
tabiki tatlım verende Allah alanda... kızsaydı çok kızardık ona valla... Allahım en kısa sürede hayırlı evlat versin inşallah dün çok üzülmüştüm sen öyle yazınca...
bazen bana kızıyor bazen kendıne erkek olan baba olunca erkekliğini kanıtlar dio onada birsey demiyorum ama buda sınavımız diyorum aslında çok takılcak bırsey yok da taktıryor yani
canım benim işin çok zor Allah sabır versin... bu erkekler neden bu zihniyette bilmiyorum ben ya...
iyiyim canım daha dr gitmedim. kan testi de yapmadım.. pazartesi gideceğim herhalde gitmişken hepsini bi arada halledeyim diyorum. işyerinden izin almak çok kolay değil. daha nasıl söyleyeceğim onu bile bilmiyorum.. bu durumlarda beni kasıyor doğal olarak..
bebişi sorarsan teyzesi ara ara mide bulantısı bel ve kasık ağrısı var. yerleşmeye çalışıyor galiba.. (inşallah)
sen nasılsın?
annesi çok baskılıyor onu da farkında değil alttan alttan sokuşturuyo yaaabende dün ilaç aldım agrım gecsın dıe oda kescek sanırım ya cok az gelıyo
canım iş çıkışı bi özele gitseydin keşke.. neyse bakalım nede olsa deneyimlisin sen işini bilirsin.. yerleşsin minnoş :) bende bu akşam doktora gidicem herzamanki gibi bilmem kaç mm yumurtan var şu tarihte birliktelik olsun deyip yollıcaktır.. aşılama önermişti doktor ama sanırım yapmıcam karar veremedim henüz.. işe yaramıyo diyen çok oldu umutsuzlluk oldu bayagı
canım bence yapma... bir iki ay daha bekle...
canım iş çıkışı bi özele gitseydin keşke.. neyse bakalım nede olsa deneyimlisin sen işini bilirsin.. yerleşsin minnoş :) bende bu akşam doktora gidicem herzamanki gibi bilmem kaç mm yumurtan var şu tarihte birliktelik olsun deyip yollıcaktır.. aşılama önermişti doktor ama sanırım yapmıcam karar veremedim henüz.. işe yaramıyo diyen çok oldu umutsuzlluk oldu bayagı
hmm. sen neden böyle düşünüyosun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?