Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende aynı düşünüyorum canım ama içimden geçen kız galiba

bence hissediyor anneler, benim de ilk erkek geçti içimden ama 2,5-3 ay daha sabredeceğiz öğrenmek için :) kızları da çok seviyorum ya süslü elbiseler tokalar kabarık abiyeler ayyyyyyyyy çok tatlıııııııııı...kuzenime çiçekli fırfırlı bi elbise giydirmişler bayramda, alttan da ugg. daha 2 yaşında. görseniz yersiniz onu o kadar tatlı ki...ayyyy kız mı geçirseydim içimden acaba :)

canım sen nasılsın görüşemedik :)

iyiyim canım daha dr gitmedim. kan testi de yapmadım.. pazartesi gideceğim herhalde gitmişken hepsini bi arada halledeyim diyorum. işyerinden izin almak çok kolay değil. daha nasıl söyleyeceğim onu bile bilmiyorum.. bu durumlarda beni kasıyor doğal olarak..

bebişi sorarsan teyzesi ara ara mide bulantısı bel ve kasık ağrısı var. yerleşmeye çalışıyor galiba.. (inşallah)

sen nasılsın?

canım adet ağrısı gibi olan ağrılar bende daha yeni yeni geçti biliyormusun...

canım adet ağrısı gibi olan ağrılar bende daha yeni yeni geçti biliyormusun...

bazen çok ağrılı oluyor ama bazende hiç olmuyor bende anlamıyorum ama bunlar çok normal şeyler.. yerini belirlemeye çalışıyor bir yandan da büyümeye :) geceleri çok zor oluyor. bel ağrısı ile uyanmak

iki üç gündür bende gece problemli uyanıyorum ya... yemekten de değil erken yiyoruz çünkü en az 4 saat geçmiş oluyor yani.. en az... ama bir uyanıyorum daha uyku yok bu sefer sabah kalkamıyorum... Ama herşeye değerrrrrrrrr...

aleyküm selam canım nasılsın... eşime söyledin mi:18::18:

evt canım söyledim akşam çok şiddetli karın ağrım oldu çok kıvrandım oda birşey demedi ama üzüldü yine napalım bende üzülüyorum ama yapcak birşey yok

evt canım söyledim akşam çok şiddetli karın ağrım oldu çok kıvrandım oda birşey demedi ama üzüldü yine napalım bende üzülüyorum ama yapcak birşey yok

tabiki tatlım verende Allah alanda... kızsaydı çok kızardık ona valla... Allahım en kısa sürede hayırlı evlat versin inşallah dün çok üzülmüştüm sen öyle yazınca...

tabiki tatlım verende Allah alanda... kızsaydı çok kızardık ona valla... Allahım en kısa sürede hayırlı evlat versin inşallah dün çok üzülmüştüm sen öyle yazınca...

bazen bana kızıyor bazen kendıne erkek olan baba olunca erkekliğini kanıtlar dio onada birsey demiyorum ama buda sınavımız diyorum aslında çok takılcak bırsey yok da taktıryor yani

bazen bana kızıyor bazen kendıne erkek olan baba olunca erkekliğini kanıtlar dio onada birsey demiyorum ama buda sınavımız diyorum aslında çok takılcak bırsey yok da taktıryor yani

canım benim işin çok zor Allah sabır versin... bu erkekler neden bu zihniyette bilmiyorum ben ya...

hepinize merhaba kızlar nasılsınız? ben uzun süredir giremiyordum özledim sizleri. bu arada eşim ürolojiye göründü ve sperm testi yaptırdık hareketlilik az çıktı.bu kimyasal gebelik niye oluyor yumurta dölleniyor. sperm testi sonuçlarına bir bakarmısınız anlayan arkadaşlar varsa normalmi değerler başka bir doktora dahamı gitsek. sperm sayısı 70 milyon hızlı ,hareketli %10, yavaş hareketli %30,yerinde hareketli %10,hareketsiz%50, morfoloji: normal yapı %35, anormal yapı%65,baş anomalisi %35, boyun anomalisi%20,kuyruk anomalisi%10. sperm testi yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? ben 3 kere kimyasal gebelik geçirdim döllenme oluyor ama tutunamadan düşüyor. üroloji doktoru normal yolla gebe kalabilirsiniz dedi bana eşimin bu test sonuçlarına göre sadece bir ilaç verdi hareketliliğini arttırmak için. kafam karmakarışık bana da test pek iç açıcı gelmedi.

canım benim işin çok zor Allah sabır versin... bu erkekler neden bu zihniyette bilmiyorum ben ya...

annesi çok baskılıyor onu da farkında değil alttan alttan sokuşturuyo yaaa bende dün ilaç aldım agrım gecsın dıe oda kescek sanırım ya cok az gelıyo

canım iş çıkışı bi özele gitseydin keşke.. neyse bakalım nede olsa deneyimlisin sen işini bilirsin.. yerleşsin minnoş :) bende bu akşam doktora gidicem herzamanki gibi bilmem kaç mm yumurtan var şu tarihte birliktelik olsun deyip yollıcaktır.. aşılama önermişti doktor ama sanırım yapmıcam karar veremedim henüz.. işe yaramıyo diyen çok oldu umutsuzlluk oldu bayagı

annesi çok baskılıyor onu da farkında değil alttan alttan sokuşturuyo yaaa bende dün ilaç aldım agrım gecsın dıe oda kescek sanırım ya cok az gelıyo

bişey olmaz sökülür o yine ılık bir duş al eve gidince sökülür bu kv leri nerelere koymalı ben anlamadım ya nasıl yetiyorlar evlerimizin içine bile ben anlamıyorum.. Allah bildiği gibi yapsın büyüğüm deyip ortalığı toplayacakları yerde hep karıştırıyorlar ortalığı

canım bence yapma... bir iki ay daha bekle...

özele gideceğim. ama gittiğim yerdeki dr 10 ile 17:30 arasında oluyor. haftasonu da çalışmıyor.

evet aşılama ile ilgili olan yazıları okudum. Allah ın izni ile bebişin seninle olacak.. ama işte biraz sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…