Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok doğru canım yaaaa ağzına sağlık valla benim annemde aynı ama aradı bugun hastalandın mı dedi evet dedim bende tüüüüühhhhhhhh diyo birsey demedim bende bari olmazsa hastaneye tekrar gıdın dedi tmm anne dedim geciştirdim artık

Canim bencede asilamayi düşünme yada ertele.... 25kisiden 3hamis cikmisti asilama topiginden dusun artik normal yolla bile daha faksa olur yani sayı

haklısın bekleyim artık.. yeni bat 8 kasım.. bu kaçıncı bat bilsen ümitle beklenip hayal kırıklıgı yaşadıgım.. görümcem dogurdu eşimin kuzeni düşürdügüm bebegimle aynı şuan karnı burnunda eltimde bayramın birinci günü hamileyim diye atladı... agır geliyo artık yaşamayan anlayamaz bunu..

bekle canım ben de eşimin değerlerini yazayım doktor iyi bir sorun yok demişti karşılaştıralım

kıyamam takma bebeğim kafana yaaaaaaaaaaa

bekle canım ben de eşimin değerlerini yazayım doktor iyi bir sorun yok demişti karşılaştıralım
kafam çok karışık canım bilmiyorum kürler falan yazıyor internette faydası olurmu bilmiyorum. doktor ilça verdi devlet karşılamıyor 130 lira çokta pahalı iki tane almamız lazım 250 milyonu buluyor 1 aylık kullanım için.senin değerler nasıl?

eğer bir sorun olsa ilk hamileliğini yaşamazdın hem çok yüksek değil %10luk değer bence parana da yazık sonuçta... heeee dr derse %50 şans artar gözünü kapa git derim ben...

keşke dese hiç bekler miyim.. neyse akşama laf olsun bi gideyim bakalım.. yumoşları izler gelirim :)

denizim bende yaşadıklarını yaşadım ne kadar ağır geliyor insana bende biliyorum benim kuzenler kardeşim, eşimin kuzenleri eltim herkes arka arkaya iki çocuk yaptı biz karar verip deneyene kadar... kendimi çok eksik hissettim, çok üzüldüm, lafları çok kırdı bazen insanların... Ama Allah izin verir de bebeğimi kucağıma alırsam kendime söz verdim hepsinden daha iyi anne olacağım... çünkü ben gerçekten biliyorum ki isteyerek bekleyerek dua ederek o bebeği kucağıma aldım ve diğer insanların gözümde hiç önemi yok... böyle yaparak sadece kuzunun gelişini geciktiriyorsun bu ay biraz bırak kendini nolur... sakin ol... aklından çıkaramıyorsun... kısmetinde yoksa da olmuyor ama ben biliyorum ki aklından biraz atsan sen o ay hamile kalacaksın

haklısın canım iyice araştırınca pek bi etkisi olmadıgını ögrendim bende
Hem maddi bi kulfeti var hem manevi olarak da sanki olacakmis gibi hissediyosun sonra yıkım çok büyük oluyo....kac kere dr gidip o masata cikiyorsun... Ben asilamadan sonra regl oldugumda kaç gün ağlamıştım

ph :8

sperm sayısı 73,600,000 ml
canlı sperm oranı: %80
hareketlilik : %70
morfoloji : %10 (baş-boyun)

canım aynen böyle yazıyor ve doktor çok iyi demişti (maaşallah) bizde bütün işlemler bitti,
şuan beklemedeyiz,dün de yazdım soğan kürü,bal-tarçın -çörekotu ,ve hsg den sonra içim rahat sonuç ne olur bilmem,en azından acaba mı soruları gitti kafamdan sen ne alemdesin yoksun uzun zamandır

Yine de sonucu öğrenmek isterdim ben, neyse bileyim diye..

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım,

Daha ne kadar bekleyeceksin?

canım aslında bende merak edıyorum da ya sonuc negatıf cıkarsa yıne uzulucemm bunun ıcın yapmıyorumm ama yarın falan yaparm belkii :26::26: birde kasıklarımda iğne gibi batmalarm basladı dun ve bugun nedendir acaba ???????????:26:?

Son düzenleme:

İnşallahh canım inşallah.. akıldan çıkarmak mümkün olan birşey degilde bakalım ya.. nasip

canım ben hsgden sonra bir ay adet gördüm sonraki ay hamile kaldım inşallah sende öyle olursun...

seni çok iyi anlıyorum. yaşamadığımı nerden biliyorsun ki? herkes hayatında birşeyler yaşamıştır.

senden bişi rica etsem bilmiyorum sana hep bunu yazmak istiyorum sonra siliyorum yazdıklarımı.. yumurtlama döneminde eşinle beraber ol ve sonrasında adet gününe kadar birliktelik yaşama.. ( bunu deneyip denemediğini bilmiyorum) içimden sana hep bunu yazmak geldi nedenini bilmiyorum. belki de denemişsindir.

Hem maddi bi kulfeti var hem manevi olarak da sanki olacakmis gibi hissediyosun sonra yıkım çok büyük oluyo....kac kere dr gidip o masata cikiyorsun... Ben asilamadan sonra regl oldugumda kaç gün ağlamıştım

sen yaptırdın mı canım?? bilmiyodum.. inan maddiyatı gözümde degil ama işe yaramazsa ki kimle konuşsam işe yaramıyo dedi.. o zaman artık sinirlerim iyice çökecek benim.. diyecekler aşılama bile yaptıda olmadı..uff amann ya

canım ben hsgden sonra bir ay adet gördüm sonraki ay hamile kaldım inşallah sende öyle olursun...

ayyy canııııım inşaallah bak dua edin sizin duanız çabuk kabul olur,ya ben sana birsey sorayım,ben de 11 ekimde çekildim hsg yi dünden bu yana böyle sol kasığımda bir ağrı var taa ayağıma kadar iniyo sonra belime çıkıyo orda şişlik gibi bir şey hissediyorum, sende de hsg sonrası böyle birşey oldumu,

kızlarrr kasıklarımda batışmalar var nedenni nedir bilen varmıı :26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…