bişey olmaz sökülür o yine ılık bir duş al eve gidince sökülür bu kv leri nerelere koymalı ben anlamadım ya nasıl yetiyorlar evlerimizin içine bile ben anlamıyorum.. Allah bildiği gibi yapsın büyüğüm deyip ortalığı toplayacakları yerde hep karıştırıyorlar ortalığı
canım iş çıkışı bi özele gitseydin keşke.. neyse bakalım nede olsa deneyimlisin sen işini bilirsin.. yerleşsin minnoş :) bende bu akşam doktora gidicem herzamanki gibi bilmem kaç mm yumurtan var şu tarihte birliktelik olsun deyip yollıcaktır.. aşılama önermişti doktor ama sanırım yapmıcam karar veremedim henüz.. işe yaramıyo diyen çok oldu umutsuzlluk oldu bayagı
özele gideceğim. ama gittiğim yerdeki dr 10 ile 17:30 arasında oluyor. haftasonu da çalışmıyor.
evet aşılama ile ilgili olan yazıları okudum. Allah ın izni ile bebişin seninle olacak.. ama işte biraz sabır.
hepinize merhaba kızlar nasılsınız? ben uzun süredir giremiyordum özledim sizleri. bu arada eşim ürolojiye göründü ve sperm testi yaptırdık hareketlilik az çıktı.bu kimyasal gebelik niye oluyor yumurta dölleniyor. sperm testi sonuçlarına bir bakarmısınız anlayan arkadaşlar varsa normalmi değerler başka bir doktora dahamı gitsek. sperm sayısı 70 milyon hızlı ,hareketli %10, yavaş hareketli %30,yerinde hareketli %10,hareketsiz%50, morfoloji: normal yapı %35, anormal yapı%65,baş anomalisi %35, boyun anomalisi%20,kuyruk anomalisi%10. sperm testi yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi? ben 3 kere kimyasal gebelik geçirdim döllenme oluyor ama tutunamadan düşüyor. üroloji doktoru normal yolla gebe kalabilirsiniz dedi bana eşimin bu test sonuçlarına göre sadece bir ilaç verdi hareketliliğini arttırmak için. kafam karmakarışık bana da test pek iç açıcı gelmedi.
çok doğru canım yaaaa ağzına sağlık valla benim annemde aynı ama aradı bugun hastalandın mı dedi evet dedim bende tüüüüühhhhhhhh diyo birsey demedim bende bari olmazsa hastaneye tekrar gıdın dedi tmm anne dedim geciştirdim artık
Canim bencede asilamayi düşünme yada ertele.... 25kisiden 3hamis cikmisti asilama topiginden dusun artik normal yolla bile daha faksa olur yani sayı
kafam çok karışık canım bilmiyorum kürler falan yazıyor internette faydası olurmu bilmiyorum. doktor ilça verdi devlet karşılamıyor 130 lira çokta pahalı iki tane almamız lazım 250 milyonu buluyor 1 aylık kullanım için.senin değerler nasıl?bekle canım ben de eşimin değerlerini yazayım doktor iyi bir sorun yok demişti karşılaştıralım
eğer bir sorun olsa ilk hamileliğini yaşamazdın hem çok yüksek değil %10luk değer bence parana da yazık sonuçta... heeee dr derse %50 şans artar gözünü kapa git derim ben...
denizim bende yaşadıklarını yaşadım ne kadar ağır geliyor insana bende biliyorum benim kuzenler kardeşim, eşimin kuzenleri eltim herkes arka arkaya iki çocuk yaptı biz karar verip deneyene kadar... kendimi çok eksik hissettim, çok üzüldüm, lafları çok kırdı bazen insanların... Ama Allah izin verir de bebeğimi kucağıma alırsam kendime söz verdim hepsinden daha iyi anne olacağım... çünkü ben gerçekten biliyorum ki isteyerek bekleyerek dua ederek o bebeği kucağıma aldım ve diğer insanların gözümde hiç önemi yok... böyle yaparak sadece kuzunun gelişini geciktiriyorsun bu ay biraz bırak kendini nolur... sakin ol... aklından çıkaramıyorsun... kısmetinde yoksa da olmuyor ama ben biliyorum ki aklından biraz atsan sen o ay hamile kalacaksınhaklısın bekleyim artık.. yeni bat 8 kasım.. bu kaçıncı bat bilsen ümitle beklenip hayal kırıklıgı yaşadıgım.. görümcem dogurdu eşimin kuzeni düşürdügüm bebegimle aynı şuan karnı burnunda eltimde bayramın birinci günü hamileyim diye atladı... agır geliyo artık yaşamayan anlayamaz bunu..
Hem maddi bi kulfeti var hem manevi olarak da sanki olacakmis gibi hissediyosun sonra yıkım çok büyük oluyo....kac kere dr gidip o masata cikiyorsun... Ben asilamadan sonra regl oldugumda kaç gün ağlamıştımhaklısın canım iyice araştırınca pek bi etkisi olmadıgını ögrendim bende
kıyamam takma bebeğim kafana yaaaaaaaaaaa
Yine de sonucu öğrenmek isterdim ben, neyse bileyim diye..
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım,
Daha ne kadar bekleyeceksin?
denizim bende yaşadıklarını yaşadım ne kadar ağır geliyor insana bende biliyorum benim kuzenler kardeşim, eşimin kuzenleri eltim herkes arka arkaya iki çocuk yaptı biz karar verip deneyene kadar... kendimi çok eksik hissettim, çok üzüldüm, lafları çok kırdı bazen insanların... Ama Allah izin verir de bebeğimi kucağıma alırsam kendime söz verdim hepsinden daha iyi anne olacağım... çünkü ben gerçekten biliyorum ki isteyerek bekleyerek dua ederek o bebeği kucağıma aldım ve diğer insanların gözümde hiç önemi yok... böyle yaparak sadece kuzunun gelişini geciktiriyorsun bu ay biraz bırak kendini nolur... sakin ol... aklından çıkaramıyorsun... kısmetinde yoksa da olmuyor ama ben biliyorum ki aklından biraz atsan sen o ay hamile kalacaksın
ph :8
sperm sayısı 73,600,000 ml
canlı sperm oranı: %80
hareketlilik : %70
morfoloji : %10 (baş-boyun)
canım aynen böyle yazıyor ve doktor çok iyi demişti (maaşallah)bizde bütün işlemler bitti,
şuan beklemedeyiz,dün de yazdım soğan kürü,bal-tarçın -çörekotu ,ve hsg den sonra içim rahat sonuç ne olur bilmem,en azından acaba mı soruları gitti kafamdan sen ne alemdesin yoksun uzun zamandır
haklısın bekleyim artık.. yeni bat 8 kasım.. bu kaçıncı bat bilsen ümitle beklenip hayal kırıklıgı yaşadıgım.. görümcem dogurdu eşimin kuzeni düşürdügüm bebegimle aynı şuan karnı burnunda eltimde bayramın birinci günü hamileyim diye atladı... agır geliyo artık yaşamayan anlayamaz bunu..
Hem maddi bi kulfeti var hem manevi olarak da sanki olacakmis gibi hissediyosun sonra yıkım çok büyük oluyo....kac kere dr gidip o masata cikiyorsun... Ben asilamadan sonra regl oldugumda kaç gün ağlamıştım
İnşallahh canım inşallah.. akıldan çıkarmak mümkün olan birşey degilde bakalım ya.. nasip
canım ben hsgden sonra bir ay adet gördüm sonraki ay hamile kaldım inşallah sende öyle olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?