Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haziranda yaptirmistim canim....bende çok sinirlendim umutlarım tükendi ...istemeye istemeye olmuştum dr m çok ısrar etti esimde bunu da demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi yaptirdik ne oldu koca bi hiç.... Belki de tupe daga da yaklastirdigi icin istemiyorum asilsmayi... Dr ikinci asilamayida yapalım diyo bilmiyorum

Canim yakn zamanda bi hamilelk yasadin sen. Bi kez olduysa yine olur Allahin izniyle. Doktorun ddgne gore bi problem de yok. Bence tek problemin stres ve odev modunda mikmikler once bi sakin ol kendini birakmayi dene bu fikri atmaya calis eminim hamile kalacaksn. Su asamada asilama yaptrman eger tutmazsa seni cooooook yipratcak.

yok canım denemedim.. yani ne bileyim yenide evliyiz diye rutin her zaman birlikteligimiz oluyodu.. yaparım tabi neden yapmayım.. niye çekiniyosun söyle tabi belki işe yarar.. ama mantıgını anlamadım.. ?? zarar mı veriyo sence birliktelik?

selam herkese ,, nasılsınız bakalım , msa merhaba listeye beni de eklersen sevinirim.......

canım benim arkadaşta da böyle olmuştu sonra kan testi yaptırdı meğer hamileymş.......hamile olma ihtimalin yüksek gibi duruyor ama ümilendirmek istemem tabiki bu arada merhaba canım ....

Ben buna katilmiyorum birlktelik neden zarar versn ki. Benilkinde ilk gece kalmistim ve onun uustunekac defa birlikte olduk bilemiyorum

Bunda da hergun oldu nerdeyse hatta gunde iki kere oldugu bile oldu. Eger bi saglik problemn yoksa is sende bitiyo mesela ben hic korunmadim ama kurtaj yeni oldu diye de bebeege cok ihtimal vermedim dogal olarak ona odaklanmadim ve hamileyim iste. Kafanda bitirdgn kendini bununla yormadgn ay hamile kalcaksinnn

Öncelikle sanada merhaba cnmm Yaaa buda bir hamılelık belirtisimiii inşallahhh yaaaa belkii allah söylettirmiştir cnmmmm birde 10 gün reglm geçtii hala beklemedeyimm

canım ben hsg çekildikten sonra tatile gittim hiç kendimi dinlemedim kasıklarımdaki ağrıyı hatırlıyorum sanki birde adetim az gelmişti normalden ama uzun sürmüştü normalde 6 gün sürer 7-8 gün sürdü... başka bişey hatırlamıyorum... dualarımız hep sizinle... hiç merak etmeyin annemede diyorum bekleyen çok arkadaşım var.. o da dua ediyor sürekli

bu morfolojiden bir şey anlamadım normal :%35 diyor anormal :%65 diyor kötümü iyimi

isteksiz olunca olmaz zaten.. inanmak gerek bişeye.. ama ben klomen artı igne yaptırdıgım ay o kadar inanmıştım ki yine olmadı

merhaba canım.... nasılsın ? tüp bebeği kaç yıl doldukta sonra yapıyorlar biliyor musun ?belirli bir yılı varmış o yıldan sonra yapıyolarmış ama daha önce istersen bütün ücreti sen karşılıyormuşsun devlet yardım etmiyormuş öyle duydum...

aynen öyle.. dediginiz gibi ben bekleyim biraz daha akşama yazarım artık şu kadar mm yumoş var şu zaman mik mik alıştım artık

nedenini bilmiyorum ama daha öncede yazmıştım. bende geçen ay fazlasıyla birliktelik yaşadım ve kimyasal gebelik olup düştü. ama bu ay biliyorsun sadece 1 kere birliktelik oldu. diğer yapmalarımızda korunduk. içimden öyle yapmak istedim. ve şuan sonucu biliyorsun.

senin içinde nedenini bilmediğim bir şekilde aklımdan bu geçiyor.

Öncelikle sanada merhaba cnmm Yaaa buda bir hamılelık belirtisimiii inşallahhh yaaaa belkii allah söylettirmiştir cnmmmm birde 10 gün reglm geçtii hala beklemedeyimm

edaaaaaaammmmmm hemen test al yapp lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım yaaaaaaa gerçekten niyye yapmıyorsun eczane yakınsa hemen al yap lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım uzun zamandır giremiyordum biraz moralim bozuktu yine kimyasal gebelik geçirince benim doktordan da hayır yok denemeye devam dedi eşim gitse dedim görünse yok gerek yok dedi benim psikolojimi doktorum bozdu hiç ilgilenmedi. eşim de başlarım böyle işe dedi gitti ürolojiye sonuç bu işte. artık silik çift çizgi görmek istemiyorum kop koyu çizgiler görmek istiyorum.

bu morfolojiden bir şey anlamadım normal :%35 diyor anormal :%65 diyor kötümü iyimi

o değere tekrar baktım bizde %10 anormal yapı
%60 normal yapıda diyor

sanki sizin anormal değeriniz yüksek görünüyo ama ne anlama geliyor bir inceleyim dönerim sana 1 dk ekle canım

aynen öyle.. dediginiz gibi ben bekleyim biraz daha akşama yazarım artık şu kadar mm yumoş var şu zaman mik mik alıştım artık

bence günleri söylemesin bugünlerin arası desin... gün bilmeee... dr dan çıkınca git kendine güzel formalar ayyyy mikmike hasret kaldık yaaa günleri bilince çok sevimsiz oluyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…