Haziranda yaptirmistim canim....bende çok sinirlendim umutlarım tükendi ...istemeye istemeye olmuştum dr m çok ısrar etti esimde bunu da demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi yaptirdik ne oldu koca bi hiç.... Belki de tupe daga da yaklastirdigi icin istemiyorum asilsmayi... Dr ikinci asilamayida yapalım diyo bilmiyorumsen yaptırdın mı canım?? bilmiyodum.. inan maddiyatı gözümde degil ama işe yaramazsa ki kimle konuşsam işe yaramıyo dedi.. o zaman artık sinirlerim iyice çökecek benim.. diyecekler aşılama bile yaptıda olmadı..uff amann ya
sen yaptırdın mı canım?? bilmiyodum.. inan maddiyatı gözümde degil ama işe yaramazsa ki kimle konuşsam işe yaramıyo dedi.. o zaman artık sinirlerim iyice çökecek benim.. diyecekler aşılama bile yaptıda olmadı..uff amann ya
seni çok iyi anlıyorum. yaşamadığımı nerden biliyorsun ki? herkes hayatında birşeyler yaşamıştır.
senden bişi rica etsem bilmiyorum sana hep bunu yazmak istiyorum sonra siliyorum yazdıklarımı.. yumurtlama döneminde eşinle beraber ol ve sonrasında adet gününe kadar birliktelik yaşama.. ( bunu deneyip denemediğini bilmiyorum) içimden sana hep bunu yazmak geldi nedenini bilmiyorum. belki de denemişsindir.
ph :8
sperm sayısı 73,600,000 ml
canlı sperm oranı: %80
hareketlilik : %70
morfoloji : %10 (baş-boyun)
canım aynen böyle yazıyor ve doktor çok iyi demişti (maaşallah)bizde bütün işlemler bitti,
şuan beklemedeyiz,dün de yazdım soğan kürü,bal-tarçın -çörekotu ,ve hsg den sonra içim rahat sonuç ne olur bilmem,en azından acaba mı soruları gitti kafamdan sen ne alemdesin yoksun uzun zamandır
canım aslında bende merak edıyorum da ya sonuc negatıf cıkarsa yıne uzulucemm bunun ıcın yapmıyorumm ama yarın falan yaparm belkii :26::26: birde kasıklarımda iğne gibi batmalarm basladı dun ve bugun nedendir acaba ???????????:26:?
yok canım denemedim.. yani ne bileyim yenide evliyiz diye rutin her zaman birlikteligimiz oluyodu.. yaparım tabi neden yapmayım.. niye çekiniyosun söyle tabi belki işe yarar.. ama mantıgını anlamadım.. ?? zarar mı veriyo sence birliktelik?
selam herkese ,, nasılsınız bakalım , msa merhaba listeye beni de eklersen sevinirim.......
canım benim arkadaşta da böyle olmuştu sonra kan testi yaptırdı meğer hamileymş.......hamile olma ihtimalin yüksek gibi duruyor ama ümilendirmek istemem tabiki bu arada merhaba canım ....
ayyy canııııım inşaallah bak dua edin sizin duanız çabuk kabul olur,ya ben sana birsey sorayım,ben de 11 ekimde çekildim hsg yi dünden bu yana böyle sol kasığımda bir ağrı var taa ayağıma kadar iniyo sonra belime çıkıyo orda şişlik gibi bir şey hissediyorum, sende de hsg sonrası böyle birşey oldumu,
bu morfolojiden bir şey anlamadım normal :%35 diyor anormal :%65 diyor kötümü iyimiph :8
canım aynen böyle yazıyor ve doktor çok iyi demişti (maaşallah)bizde bütün işlemler bitti,
şuan beklemedeyiz,dün de yazdım soğan kürü,bal-tarçın -çörekotu ,ve hsg den sonra içim rahat sonuç ne olur bilmem,en azından acaba mı soruları gitti kafamdan sen ne alemdesin yoksun uzun zamandır
Haziranda yaptirmistim canim....bende çok sinirlendim umutlarım tükendi ...istemeye istemeye olmuştum dr m çok ısrar etti esimde bunu da demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi yaptirdik ne oldu koca bi hiç.... Belki de tupe daga da yaklastirdigi icin istemiyorum asilsmayi... Dr ikinci asilamayida yapalım diyo bilmiyorum
Öncelikle sanada merhaba cnmm Yaaa buda bir hamılelık belirtisimiii inşallahhh yaaaa belkii allah söylettirmiştir cnmmmmbirde 10 gün reglm geçtii hala beklemedeyimm
Haziranda yaptirmistim canim....bende çok sinirlendim umutlarım tükendi ...istemeye istemeye olmuştum dr m çok ısrar etti esimde bunu da demeyelim kafamızda soru işareti kalmasın dedi yaptirdik ne oldu koca bi hiç.... Belki de tupe daga da yaklastirdigi icin istemiyorum asilsmayi... Dr ikinci asilamayida yapalım diyo bilmiyorum
Canim yakn zamanda bi hamilelk yasadin sen. Bi kez olduysa yine olur Allahin izniyle. Doktorun ddgne gore bi problem de yok. Bence tek problemin stres ve odev modunda mikmikleronce bi sakin ol kendini birakmayi dene bu fikri atmaya calis eminim hamile kalacaksn. Su asamada asilama yaptrman eger tutmazsa seni cooooook yipratcak.
Kizzz on gun gecmis nasil duruyosun test yaptinmi :)))
yok canım denemedim.. yani ne bileyim yenide evliyiz diye rutin her zaman birlikteligimiz oluyodu.. yaparım tabi neden yapmayım.. niye çekiniyosun söyle tabi belki işe yarar.. ama mantıgını anlamadım.. ?? zarar mı veriyo sence birliktelik?
Öncelikle sanada merhaba cnmm Yaaa buda bir hamılelık belirtisimiii inşallahhh yaaaa belkii allah söylettirmiştir cnmmmmbirde 10 gün reglm geçtii hala beklemedeyimm
aynen öyle.. dediginiz gibi ben bekleyim biraz daha akşama yazarım artık şu kadar mm yumoş var şu zaman mik mikalıştım artık
canım uzun zamandır giremiyordum biraz moralim bozuktu yine kimyasal gebelik geçirince benim doktordan da hayır yok denemeye devam dedi eşim gitse dedim görünse yok gerek yok dedi benim psikolojimi doktorum bozdu hiç ilgilenmedi. eşim de başlarım böyle işe dediph :8
bu morfolojiden bir şey anlamadım normal :%35 diyor anormal :%65 diyor kötümü iyimi
yok canımmm yaa haLa test falan yapamadm korkuyorumm tek çizgi çıkar diye artık ürkek oldumm çekiniyorum :26::26::26:
aynen öyle.. dediginiz gibi ben bekleyim biraz daha akşama yazarım artık şu kadar mm yumoş var şu zaman mik mikalıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?