- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
doktor sadece harektsizlik var dedi onu söylemedi nedir bu doktorlardan çektiğim yaaaaa hiç ilgilenmiyorlar. proxeed diye bir ilaç verdi bilmiyorum yine içime sinmedi bu doktorda. bende keçiboynuzu kürüne başlıycam içiricem koçişimeo değere tekrar baktım bizde %10 anormal yapı
%60 normal yapıda diyor
sanki sizin anormal değeriniz yüksek görünüyo ama ne anlama geliyor bir inceleyim dönerim sana 1 dk ekle canım
nedenini bilmiyorum ama daha öncede yazmıştım. bende geçen ay fazlasıyla birliktelik yaşadım ve kimyasal gebelik olup düştü. ama bu ay biliyorsun sadece 1 kere birliktelik oldu. diğer yapmalarımızda korunduk. içimden öyle yapmak istedim. ve şuan sonucu biliyorsun.
senin içinde nedenini bilmediğim bir şekilde aklımdan bu geçiyor.
nedenini bilmiyorum ama daha öncede yazmıştım. bende geçen ay fazlasıyla birliktelik yaşadım ve kimyasal gebelik olup düştü. ama bu ay biliyorsun sadece 1 kere birliktelik oldu. diğer yapmalarımızda korunduk. içimden öyle yapmak istedim. ve şuan sonucu biliyorsun.
senin içinde nedenini bilmediğim bir şekilde aklımdan bu geçiyor.
Mrb cnm iyiyim bugün çok üşüyorum yaw...merhaba canım.... nasılsın ? tüp bebeği kaç yıl doldukta sonra yapıyorlar biliyor musun ?belirli bir yılı varmış o yıldan sonra yapıyolarmış ama daha önce istersen bütün ücreti sen karşılıyormuşsun devlet yardım etmiyormuş öyle duydum...
Napıonuz kızlarrrr muhabbetiniz bol olsun.
benim yumurtalar omlet oldu..ya hala inanasım gelmiyor
saf saf kendimi hamile sanıyodum adamı da ümitlendirdim
yok artık bi daha böyle şeyler akıllandım .......
edaaaaaaammmmmm hemen test al yapp lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım yaaaaaaa gerçekten niyye yapmıyorsun eczane yakınsa hemen al yap lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
O zaman mikmik su zaman mikmik yok. Canin cektigi zaman mikmikbebekler o zaman geliyo inanki. Hazrliksiz plansiz.. Gelisine mikmik
Napıonuz kızlarrrr muhabbetiniz bol olsun.
benim yumurtalar omlet oldu..ya hala inanasım gelmiyor
saf saf kendimi hamile sanıyodum adamı da ümitlendirdim
yok artık bi daha böyle şeyler akıllandım .......
Mrb cnm iyiyim bugün çok üşüyorum yaw...
Evet canim dogru duymussun özel de yaptirmak istersen istedigin zaman yaptirabilirsin belli bu süresi yoook.... Devlette tup yaptirmak icin once bir rapor almak gerek infertiliteyi onaylatmak icin ev az iki asilama olak lazim devlette tabi buda...vee 3yillik evli olmak lazim benim bildigim bunlar canım .... Hee birdee cocugu olanlarda devlette tup yaptiramiyo sanirim
doktor sadece harektsizlik var dedi onu söylemedi nedir bu doktorlardan çektiğim yaaaaa hiç ilgilenmiyorlar. proxeed diye bir ilaç verdi bilmiyorum yine içime sinmedi bu doktorda. bende keçiboynuzu kürüne başlıycam içiricem koçişime
bence günleri söylemesin bugünlerin arası desin... gün bilmeee... dr dan çıkınca git kendine güzel formalar ayyyy mikmike hasret kaldık yaaagünleri bilince çok sevimsiz oluyor yaaaa
belirtinin olması şart değil benim arkadaşımda 4 aylık oldu... hhala bulantısı yok sadece kasıkta dayanılmaz batmaları oldu ilk zamanlar küçükken bebiş ......... o yüzzden diyorum test yappp lütfen ayaaaaaaaaaaaaaaaa edammmmmmmmmmmmmm
inşallah canım benim yap testinide yaz bizeCanımmmmmmmmm yapıcammm ınsalllahh suanda işteyimm evee gittiğimde yapıcam elımde testt var ama evdeee ınsalllah ınsaalhhh hamısımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HEPSİİİ herşey birer vesilee ne olursa olsun.bence kafaya takmamak sallamamak en doğrusu onu nasıl yapcaz bi öğrenebilsek
Canımmmmmmmmm yapıcammm ınsalllahh suanda işteyimm evee gittiğimde yapıcam elımde testt var ama evdeee ınsalllah ınsaalhhh hamısımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilginç ama bende en son yumurtlama günü hamile kaldım sanıyorum çünkü sonrasında bir daha olmadı... bir de bizim bu ay 2 günde bir yaptık değişiklik olsun diye
canım bugün reglin 12. günü normalde bugünden başlarım 14, 16, 18 devam ederim.. olaki yumurtlama zamanı tutmaz diye.. genelde 15ine sabah çatlar yumoş.. o yüzden 14ü gece mik mik en ideali.. sen sadece 14 üne mi yap diyosun şimdi?
inşallah canım benim yap testinide yaz bize
iyide canım biliyorum ki 14 ü önemli işte.. nasıl yani canım istemedi kalsın nasıl derim.. ayrıca istemedigim zamanlar çok nadirdir sadece kavgalı oldugum zaman istemem ben.. :78: :78:
evet canım...... ö yüzden sen bilirsin ama bence 2. aşılamaayı yaptır bence eğer klomenden sonra hamiş kalamazsan belki b sefer tutar canım.......inşallah gerek kalmaz....siz evleneli 2 yıl olcak sanırım.......
benimde eşime 3 yıl evvel sperm testi yapılmıştı hareketi az hareketli çıktı ama değeri şuan aklımda değil sonra bakarım .... tek sıkıntısı oydu ama doktor ciddi bir problem değil demişti....
canım tek teselli yani yapman gereken başka şeylerle meşgul olmak kendine meşgale bulmak ben mesela kendimi spora zayıflamaya verdim takmyorum olursa olur diyorum......
canım mutlaka haber ver kaçta gitçen eve evden girebilir misin ????? ölrüm meraktan ben yaaaaa edammmmmmm inşllah canım hamişssindrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?