Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Napıonuz kızlarrrr muhabbetiniz bol olsun.

benim yumurtalar omlet oldu ..ya hala inanasım gelmiyor
saf saf kendimi hamile sanıyodum adamı da ümitlendirdim
yok artık bi daha böyle şeyler akıllandım .......

belirtinin olması şart değil benim arkadaşımda 4 aylık oldu... hhala bulantısı yok sadece kasıkta dayanılmaz batmaları oldu ilk zamanlar küçükken bebiş ......... o yüzzden diyorum test yappp lütfen ayaaaaaaaaaaaaaaaa edammmmmmmmmmmmmm

doktor sadece harektsizlik var dedi onu söylemedi nedir bu doktorlardan çektiğim yaaaaa hiç ilgilenmiyorlar. proxeed diye bir ilaç verdi bilmiyorum yine içime sinmedi bu doktorda. bende keçiboynuzu kürüne başlıycam içiricem koçişime

ilginç ama bende en son yumurtlama günü hamile kaldım sanıyorum çünkü sonrasında bir daha olmadı... bir de bizim bu ay 2 günde bir yaptık değişiklik olsun diye

canım bugün reglin 12. günü normalde bugünden başlarım 14, 16, 18 devam ederim.. olaki yumurtlama zamanı tutmaz diye.. genelde 15ine sabah çatlar yumoş.. o yüzden 14ü gece mik mik en ideali.. sen sadece 14 üne mi yap diyosun şimdi?

Mrb cnm iyiyim bugün çok üşüyorum yaw...

Evet canim dogru duymussun özel de yaptirmak istersen istedigin zaman yaptirabilirsin belli bu süresi yoook.... Devlette tup yaptirmak icin once bir rapor almak gerek infertiliteyi onaylatmak icin ev az iki asilama olak lazim devlette tabi buda...vee 3yillik evli olmak lazim benim bildigim bunlar canım .... Hee birdee cocugu olanlarda devlette tup yaptiramiyo sanirim

üzülme canım yaaaa ne kadar az düşünürsen o kadar sana yakın olur bebbeğin .....elbet gelecektir ama zamanı varır iste ne yapalım sabrın son selamet bekliyoruz hep birlikteee

HEPSİİİ herşey birer vesilee ne olursa olsun.bence kafaya takmamak sallamamak en doğrusu onu nasıl yapcaz bi öğrenebilsek

edaaaaaaammmmmm hemen test al yapp lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım yaaaaaaa gerçekten niyye yapmıyorsun eczane yakınsa hemen al yap lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canımmmmmmmmm yapıcammm ınsalllahh suanda işteyimm evee gittiğimde yapıcam elımde testt var ama evdeee ınsalllah ınsaalhhh hamısımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

O zaman mikmik su zaman mikmik yok. Canin cektigi zaman mikmik bebekler o zaman geliyo inanki. Hazrliksiz plansiz.. Gelisine mikmik

iyide canım biliyorum ki 14 ü önemli işte.. nasıl yani canım istemedi kalsın nasıl derim.. ayrıca istemedigim zamanlar çok nadirdir sadece kavgalı oldugum zaman istemem ben.. :78: :78:

evet canım...... ö yüzden sen bilirsin ama bence 2. aşılamaayı yaptır bence eğer klomenden sonra hamiş kalamazsan belki b sefer tutar canım.......inşallah gerek kalmaz....siz evleneli 2 yıl olcak sanırım.......

benimde eşime 3 yıl evvel sperm testi yapılmıştı hareketi az hareketli çıktı ama değeri şuan aklımda değil sonra bakarım .... tek sıkıntısı oydu ama doktor ciddi bir problem değil demişti....

Tamammmmmmm tatlımmmmmmmmmmm yapıcam sözzzz artık tek çizgide cıksaaaada üzülücem ama yapıcak bişey yok napalımm hersey kader alın yazsı ne cıkarsaa bahtımaaaaa :)))))))))

HEPSİİİ herşey birer vesilee ne olursa olsun.bence kafaya takmamak sallamamak en doğrusu onu nasıl yapcaz bi öğrenebilsek

canım tek teselli yani yapman gereken başka şeylerle meşgul olmak kendine meşgale bulmak ben mesela kendimi spora zayıflamaya verdim takmyorum olursa olur diyorum......

Canımmmmmmmmm yapıcammm ınsalllahh suanda işteyimm evee gittiğimde yapıcam elımde testt var ama evdeee ınsalllah ınsaalhhh hamısımdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım mutlaka haber ver kaçta gitçen eve evden girebilir misin ????? ölrüm meraktan ben yaaaaa edammmmmmm inşllah canım hamişssindrrr

ilginç ama bende en son yumurtlama günü hamile kaldım sanıyorum çünkü sonrasında bir daha olmadı... bir de bizim bu ay 2 günde bir yaptık değişiklik olsun diye

canım benim yumurtlama günüm ne zaman onu bile bilmiyorum. adet günüm bitti ve sonrasında 3. gün beraber olduk. ve başka olmadık. diğer olanlar korumalı yapıldı. olduktan sonra yumurtlama günü bile olmadan tutabilir. 12-14-16 yap başka günler yapma bu ayda bu şekilde dene bakalım. ve lütfen kalbini ferah tut. kimseyle burdakiler hariç özel hayatında bu konu ile ilgili konuşma.

iyide canım biliyorum ki 14 ü önemli işte.. nasıl yani canım istemedi kalsın nasıl derim.. ayrıca istemedigim zamanlar çok nadirdir sadece kavgalı oldugum zaman istemem ben.. :78: :78:

Bu daha iyi iste gercekten zihnini bosaltmaya ihtiyacin var canim bi kayip yasadgm icin biliyorum neler hssettgini. Sunu dusun bu ay ara vermissin gibi dusun mesela. Hic bebek fikrine odaklanma. Bunun cok ornegi var inan. Arkadasim korunmayi birakti 8-9ay hamile kalamadi sonra esnden uzak bi yere atandi bebek istemiyorum bi sene dedi ve o birlkte kaldklari son ay hamile kaldi. Cunku arrik o fikirden uzaklasti ve rahatladi. Demek istedgm bu..

Evet subat gibi belki düşünüreyim aşılamayı tabi sirf tup proseduru için.... Biz evleneli iki yil bitti canim 3.yilimiza girdik bir ay once onumuzdeki yil icin tup dusunurum rahat rahat i zamana kadar da denemiş oluruz

Canm aksam 5 bucukda cıkıyorum ısden eve gittiğimde misafırım gelcekk en gec gece yada yarın haberdar ederm sizleriiiiiii gerçiii bende onlar gittiğinde yaparmmm testiii ben de meraklandım bakk sımdııı ayhhh yaaaa inşallahh kızlarrrrr dua edın neolurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…