canım benim yumurtlama günüm ne zaman onu bile bilmiyorum. adet günüm bitti ve sonrasında 3. gün beraber olduk. ve başka olmadık. diğer olanlar korumalı yapıldı. olduktan sonra yumurtlama günü bile olmadan tutabilir. 12-14-16 yap başka günler yapma bu ayda bu şekilde dene bakalım. ve lütfen kalbini ferah tut. kimseyle burdakiler hariç özel hayatında bu konu ile ilgili konuşma.
Tamammmmmmm tatlımmmmmmmmmmm yapıcam sözzzz artık tek çizgide cıksaaaada üzülücem ama yapıcak bişey yok napalımm hersey kader alın yazsı ne cıkarsaa bahtımaaaaa :)))))))))
üzülme ama ne olursa olsun bu alın yazısı cnm bnm ......... haberlerini beliyoruummmm en azından ona göre doktoruna gidersinnn
Bu daha iyi iste gercekten zihnini bosaltmaya ihtiyacin var canim bi kayip yasadgm icin biliyorum neler hssettgini. Sunu dusun bu ay ara vermissin gibi dusun mesela. Hic bebek fikrine odaklanma. Bunun cok ornegi var inan. Arkadasim korunmayi birakti 8-9ay hamile kalamadi sonra esnden uzak bi yere atandi bebek istemiyorum bi sene dedi ve o birlkte kaldklari son ay hamile kaldi. Cunku arrik o fikirden uzaklasti ve rahatladi. Demek istedgm bu..
Evet subat gibi belki düşünüreyim aşılamayı tabi sirf tup proseduru için.... Biz evleneli iki yil bitti canim 3.yilimiza girdik bir ay once onumuzdeki yil icin tup dusunurum rahat rahat i zamana kadar da denemiş oluruz
Canm aksam 5 bucukda cıkıyorum ısden eve gittiğimde misafırım gelcekk en gec gece yada yarın haberdar ederm sizleriiiiiii gerçiii bende onlar gittiğinde yaparmmm testiii ben de meraklandım bakk sımdııı ayhhhyaaaa inşallahh kızlarrrrr dua edın neolurrrrr
aynen canım ....eğer maddi yönden imkanınz varsa fazla geciktirme aşılaamayı canım.....
gece burada luurm 11 e kadar ama şuan çıkmam gerek kociş uyuyor kaldırmam lazım işe gidecek görüşürüz gene kısçelerim gelirim 1saat sonra öpüldüünnüüüzz
Canm aksam 5 bucukda cıkıyorum ısden eve gittiğimde misafırım gelcekk en gec gece yada yarın haberdar ederm sizleriiiiiii gerçiii bende onlar gittiğinde yaparmmm testiii ben de meraklandım bakk sımdııı ayhhhyaaaa inşallahh kızlarrrrr dua edın neolurrrrr
Tamamm bitanemmm bakalımmm hakkımızda hayırlı olan neyse o olsunn ...
Allahım daha fazla bekletmez ınsallahhh
canım sen demı bebek beklıyorsun kendınden bahsedermısın ben yenıyım bu topıkte tanısalım
:))))) kiz ne diyim ki artik. Bol bol dua etcem senin icinn. İnsallah daha fazla beklemeden takil pesimizecanım ben onu yapmaya çalıştım nasıl oluyo biliyo musun.. bu ay düşünmicem düşünmedigim OLACAK.. yani herhalukarda olmasına yönelik bi hareket oluyo.. anlatabildim mi bilmiyorum... ama bid ebişey var ben ilacı bırakınca zaten insanların laflarından sıkılmıştım hemen hamile kalayımda görsünler diye yumurtlama gününe falan bakmıştım testimi idrarda falan hiç beklemedim direk kana gittim ilk ögrendigimde 1 di beta hcgdüşün artık.. yani o zamanda stres vardı ama bebek oldu.. stres olmaması ancak beni uyuturlarsa spoşlarıda cerrahi şekilde verirlerse olur sanırım
böylesine beter olsun denmezde ne denir.. Allah ıslah etsin..Kızlar merhaba
Bugün okulda işlerim öyle yoğundu ki ,ara ara açıp baktım sadece yazamadım
Görüşmeyeli benim moral pek yok açıkçası, Bayramın 3. günü açık kırmızı olarak işaret verdi benim adet, ama 2 gün sökemedi. Cumartesi günü tam olarak gelmeye başladı, inanın halimi bir görseniz herhalde 3 aylık adeti toptan oluyormuşum gibi yoğun kanama geçiriyorum.
Bayramın 3. günü kuzenimin bebeğini tebriğe gideyim dedim başka bir İle, o kadar telefonla görüştük (güya yakın zannediyordum kendimizi ) ben soruyorum" bebiş nerde, bebişiniz hayırlı olsun" filan, diğer kuzenim ( bebeğin amcası ) Ankara'da gelmiş bana " canım bizim gelinin ikizi var diyor ( gelin ikiz eşi çünkü ) bende biliyorum abi diyorum, " yok anlamadın sen deminden beri bebiş diyorsun yaa, bebek ikiz demez mi........İkiz kız
Şok oldum açıkçası, tamam çok sevindim ama 9 ay boyunca bu söylenmez mi doğdu aradım o zaman bile söylemediler( insan ketum olur da böyle olmaz. Eşim de bende çok bozulduk açıkçası ,çünkü bizim nefsimiz kalır diye mi nazarımız değer diye mi böyle yapıldı diye düşündük açıkçası
Kızlar merhaba
Görüşmeyeli benim moral pek yok açıkçası, Bayramın 3. günü açık kırmızı olarak işaret verdi benim adet, ama 2 gün sökemedi. Cumartesi günü tam olarak gelmeye başladı, inanın halimi bir görseniz herhalde 3 aylık adeti toptan oluyormuşum gibi yoğun kanama geçiriyorum.
Bayramın 3. günü kuzenimin bebeğini tebriğe gideyim dedim başka bir İle, o kadar telefonla görüştük (güya yakın zannediyordum kendimizi ) ben soruyorum" bebiş nerde, bebişiniz hayırlı olsun" filan, diğer kuzenim ( bebeğin amcası ) Ankara'da gelmiş bana " canım bizim gelinin ikizi var diyor ( gelin ikiz eşi çünkü ) bende biliyorum abi diyorum, " yok anlamadın sen deminden beri bebiş diyorsun yaa, bebek ikiz demez mi........İkiz kız
Şok oldum açıkçası, tamam çok sevindim ama 9 ay boyunca bu söylenmez mi doğdu aradım o zaman bile söylemediler( insan ketum olur da böyle olmaz. Eşim de bende çok bozulduk açıkçası ,çünkü bizim nefsimiz kalır diye mi nazarımız değer diye mi böyle yapıldı diye düşündük açıkçası
bu düşünceni söyleseydin keşke madem öyle yakın görüyorsun. belki de yeni öğrendi onlar da ikiz olduklarını??? sen birara kadına güzelce kırıldığını söylersin...
Kızlar merhaba
bu düşünceni söyleseydin keşke madem öyle yakın görüyorsun. belki de yeni öğrendi onlar da ikiz olduklarını??? sen birara kadına güzelce kırıldığını söylersin...
Gelinin suçu yok ki ben kuzenlerime kızıyorum, eşine ve görümcesine.
geçen yıl 16 Eylül'de evlendiler, ben yeni düşük yapmıştım, bu yıl da 2 Eylül'de bebeği olmuş. ALLAH esirgesin bebeklerini, bişey dediğim yok ama, demem o ki artık insanlar çocuğu olmayana müjdeli haberini bile vermiyor. Ben bu duruma düştüğüme yanarım.
eşim bana eve gelince " sen içinde ne varsa daha anlat herkese noktasına virgülüne kadar, bak gör en yakınların bile böyle bir haberi senden gizliyor" dedi ki: HAKLI
Ben karar verdim hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim, çok gücendim çünkü(
Söylemesi ayıp ama; Eşim gitti hediyeyi bile Arçelik'ten kendisi seçip aldı ( mutfak robotu, blender ve çırpıcı 3'lü takım, bebeğe mama hazırlar diye) , yetmez az olur dedik, çikolatası ,Su Takımı da ekledik bizimki hala " az oldu bebeğe kıyafet de al "diyor..
İyi ki kıyafet almamış tek olurdu giysi.
Birde 70 km. yol gittik karşılaştığımız duruma bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?