Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biiliyomusun senin öyle dedigini hatırladım.. bende reglim3 gün sürdü bu ay 3.gün gece birliktelik oldu.. sonra tatile gittik olmadı bidaha.. aklıma esti laf olsun test yaptım bikaç saat sonra pozitifi gördüm nasıl heveslendim anlatamam ama degilmiş.. tabi bebek falan yok bu ay denicem canım bakalım hayırlısı artık bişey kaybetmem sonuçta:)

Tamammmmmmm tatlımmmmmmmmmmm yapıcam sözzzz artık tek çizgide cıksaaaada üzülücem ama yapıcak bişey yok napalımm hersey kader alın yazsı ne cıkarsaa bahtımaaaaa :)))))))))

üzülme ama ne olursa olsun bu alın yazısı cnm bnm ......... haberlerini beliyoruummmm en azından ona göre doktoruna gidersinnn

üzülme ama ne olursa olsun bu alın yazısı cnm bnm ......... haberlerini beliyoruummmm en azından ona göre doktoruna gidersinnn

Tamamm bitanemmm bakalımmm hakkımızda hayırlı olan neyse o olsunn ...

Allahım daha fazla bekletmez ınsallahhh

canım sen demı bebek beklıyorsun kendınden bahsedermısın ben yenıyım bu topıkte tanısalım

canım ben onu yapmaya çalıştım nasıl oluyo biliyo musun.. bu ay düşünmicem düşünmedigim OLACAK.. yani herhalukarda olmasına yönelik bi hareket oluyo.. anlatabildim mi bilmiyorum... ama bid ebişey var ben ilacı bırakınca zaten insanların laflarından sıkılmıştım hemen hamile kalayımda görsünler diye yumurtlama gününe falan bakmıştım testimi idrarda falan hiç beklemedim direk kana gittim ilk ögrendigimde 1 di beta hcg düşün artık.. yani o zamanda stres vardı ama bebek oldu.. stres olmaması ancak beni uyuturlarsa spoşlarıda cerrahi şekilde verirlerse olur sanırım

Evet subat gibi belki düşünüreyim aşılamayı tabi sirf tup proseduru için.... Biz evleneli iki yil bitti canim 3.yilimiza girdik bir ay once onumuzdeki yil icin tup dusunurum rahat rahat i zamana kadar da denemiş oluruz

aynen canım ....eğer maddi yönden imkanınz varsa fazla geciktirme aşılaamayı canım.....

gece burada luurm 11 e kadar ama şuan çıkmam gerek kociş uyuyor kaldırmam lazım işe gidecek görüşürüz gene kısçelerim gelirim 1saat sonra öpüldüünnüüüzz

Ok tatlımmmm hoşçakall

yarın sabah yap güzelim idrar beklemiş olur ve çok silik çıkmaz ikinci çizgi inşallah..

edammmmmmmm unuttun sen beniii yaa nazın topiğindenim ben ....... ben tekrar ayın 1 inde tedaviye başlıyorum klomen oda olmazsa çatlama iğnesi oda olmazsa 4 ay sonra tüp bebek yaptırcam şuan kilolarımla savaşıyorum 10 kilo verdim 15 kilo kaldı ..pko hastasıyım maalesef ilaç içmeden regl olamıyorum...... aslanpençesine başladım bu ay bakalım doğall yolla regl olabilecek miyim kist ağrılarım geçri şükür biki sayesindeeee mucizeee yaniiii

Kızlar merhaba

Bugün okulda işlerim öyle yoğundu ki ,ara ara açıp baktım sadece yazamadım

Görüşmeyeli benim moral pek yok açıkçası, Bayramın 3. günü açık kırmızı olarak işaret verdi benim adet, ama 2 gün sökemedi. Cumartesi günü tam olarak gelmeye başladı, inanın halimi bir görseniz herhalde 3 aylık adeti toptan oluyormuşum gibi yoğun kanama geçiriyorum.

Bayramın 3. günü kuzenimin bebeğini tebriğe gideyim dedim başka bir İle, o kadar telefonla görüştük (güya yakın zannediyordum kendimizi ) ben soruyorum" bebiş nerde, bebişiniz hayırlı olsun" filan, diğer kuzenim ( bebeğin amcası ) Ankara'da gelmiş bana " canım bizim gelinin ikizi var diyor ( gelin ikiz eşi çünkü ) bende biliyorum abi diyorum, " yok anlamadın sen deminden beri bebiş diyorsun yaa, bebek ikiz demez mi........İkiz kız
Şok oldum açıkçası, tamam çok sevindim ama 9 ay boyunca bu söylenmez mi doğdu aradım o zaman bile söylemediler ( insan ketum olur da böyle olmaz. Eşim de bende çok bozulduk açıkçası ,çünkü bizim nefsimiz kalır diye mi nazarımız değer diye mi böyle yapıldı diye düşündük açıkçası

:))))) kiz ne diyim ki artik. Bol bol dua etcem senin icinn. İnsallah daha fazla beklemeden takil pesimize

böylesine beter olsun denmezde ne denir.. Allah ıslah etsin..

bu düşünceni söyleseydin keşke madem öyle yakın görüyorsun. belki de yeni öğrendi onlar da ikiz olduklarını??? sen birara kadına güzelce kırıldığını söylersin...

bu düşünceni söyleseydin keşke madem öyle yakın görüyorsun. belki de yeni öğrendi onlar da ikiz olduklarını??? sen birara kadına güzelce kırıldığını söylersin...

kuzum dokuz ay karnında taşıyan bilmez mi ikiz olduğunu bence nazar olmasın die söylenmedi ama çok büyük bi yanlışlık olmuş bi de kuzenler ayıp ama üzülme canım benim ismihanım...

Hosgeldin cnm
Var oyle insalar tatlim.tercih meselesi.
Ben herseyimi soyler anlatirim, bazen pisman olurum.
Bebek calismasi yaptigimizi da ilk baslarda hemen olcak dusuncesiyle tum cevremizle paylastik.
Simdi 1 yil oldu hala yokmu diyolar.kendilerininkini soylerken cekiniyolar.
Seninkide kuzenmis yani cok yakin.hayirli olsun diyelim napalim

Gelinin suçu yok ki ben kuzenlerime kızıyorum, eşine ve görümcesine.
geçen yıl 16 Eylül'de evlendiler, ben yeni düşük yapmıştım, bu yıl da 2 Eylül'de bebeği olmuş. ALLAH esirgesin bebeklerini, bişey dediğim yok ama, demem o ki artık insanlar çocuğu olmayana müjdeli haberini bile vermiyor. Ben bu duruma düştüğüme yanarım.
eşim bana eve gelince " sen içinde ne varsa daha anlat herkese noktasına virgülüne kadar, bak gör en yakınların bile böyle bir haberi senden gizliyor" dedi ki: HAKLI
Ben karar verdim hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim, çok gücendim çünkü (

bende öle yapcam canım benim de kayınvalide bozuldu arayıp beni tebrik bile etmedi ki zaten kimyasal olarak da kaybettim bebeğimi...

Söylemesi ayıp ama; Eşim gitti hediyeyi bile Arçelik'ten kendisi seçip aldı ( mutfak robotu, blender ve çırpıcı 3'lü takım, bebeğe mama hazırlar diye) , yetmez az olur dedik, çikolatası ,Su Takımı da ekledik bizimki hala " az oldu bebeğe kıyafet de al "diyor..

İyi ki kıyafet almamış tek olurdu giysi.

Birde 70 km. yol gittik karşılaştığımız duruma bak..

Neyse hepinizin başını ağrıttım, kusuruma bakmayın. sizlerde olmasanız ne yaparım kimseyle konuşulmaz ki bu, içimde çok büyüdü bu olay.

Benim mesai bitti çıkmam lazım hepinizi öpüyorum..

Bende hep iyiniyet kurbani olurum:) bizim de var bi akrabamiz güya saklıyor hamileligini.bana biraz kil oluyo kiskanirim diye deil ama bana kendimi yabanci hissettirmeye calisiyo bence ki kırk kat yabancidan duyuyorum hamileligini.hic umrumda deil herkes yaptigini bulur. Neyse ki hicbi zaman iyiniyet duymadim kendisine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…