Söylemesi ayıp ama; Eşim gitti hediyeyi bile Arçelik'ten kendisi seçip aldı ( mutfak robotu, blender ve çırpıcı 3'lü takım, bebeğe mama hazırlar diye) , yetmez az olur dedik, çikolatası ,Su Takımı da ekledik bizimki hala " az oldu bebeğe kıyafet de al "diyor..
İyi ki kıyafet almamış tek olurdu giysi.
Birde 70 km. yol gittik karşılaştığımız duruma bak..
Gelinin suçu yok ki ben kuzenlerime kızıyorum, eşine ve görümcesine.
geçen yıl 16 Eylül'de evlendiler, ben yeni düşük yapmıştım, bu yıl da 2 Eylül'de bebeği olmuş. ALLAH esirgesin bebeklerini, bişey dediğim yok ama, demem o ki artık insanlar çocuğu olmayana müjdeli haberini bile vermiyor. Ben bu duruma düştüğüme yanarım.
eşim bana eve gelince " sen içinde ne varsa daha anlat herkese noktasına virgülüne kadar, bak gör en yakınların bile böyle bir haberi senden gizliyor" dedi ki: HAKLI
Ben karar verdim hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim, çok gücendim çünkü(
kuzum dokuz ay karnında taşıyan bilmez mi ikiz olduğunu bence nazar olmasın die söylenmedi ama çok büyük bi yanlışlık olmuş bi de kuzenler ayıp ama üzülme canım benim ismihanım...
Dilketin mesaj kutun dolu canim. I love you:))
Gelinin suçu yok ki ben kuzenlerime kızıyorum, eşine ve görümcesine.
geçen yıl 16 Eylül'de evlendiler, ben yeni düşük yapmıştım, bu yıl da 2 Eylül'de bebeği olmuş. ALLAH esirgesin bebeklerini, bişey dediğim yok ama, demem o ki artık insanlar çocuğu olmayana müjdeli haberini bile vermiyor. Ben bu duruma düştüğüme yanarım.
eşim bana eve gelince " sen içinde ne varsa daha anlat herkese noktasına virgülüne kadar, bak gör en yakınların bile böyle bir haberi senden gizliyor" dedi ki: HAKLI
Ben karar verdim hamile kalırsam kimseye söylemeyeceğim, çok gücendim çünkü(
Ister istemez o duruma dusuyoruz tatlim
Dun de benim isyerinde departman arkadasim hamile imis onu ogrendim.
Bana hicbiseyini anlatmiyor ben odadan cikinca konusuyor.
Ben hayirli olsun Aallah bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin dedim ama bana saol dedi sadece.
Cok bekledim bi darisi basina y da Allah sana da nasip etsin cok bekledin felan desin diye ama sadecw saol dedi.
Kendimi cok kotu hissettim.kimseye kem gozle bakmadim hayatta ben.
Burdaki arkadaslardan Allah razi olsun sizlerin bi insallah demesi bile bir umut bize.
Isimleri gobuslerine yazmakla ugrasiyolar canlarim:))
Cok iyisiniz yaa
Duygulandim simdii
kızlar birşey sorucam cevap verirseniz sevinirim aşılamanın maliyeti yani fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem
of canım ya... sıkma canını. bu onun kişiliğini, insanlığını gösterir. sen de ona birdaha sormazsın bebek nasıl, nasıl gidiyor diye... istediğini de düşünsün. o arkadaşının hamileliği hem senin hem de onun denemesi bence.. bırak o yenik düşsün. sen kazanan ol canım benim...
1000 ile 1500 tl arası diye biliyorum canım ..... tatlım çok sağol
Kızlar doktordan çıktım kesemiz 16.8mm yolk sac da görüldü çok şükür haftaya miniğimi görmeye gidicez kalp atışını da duyarız dedi. 8 günde 13mm den fazla büyümüş çok güzel dedi benimki başımın etini yiyor ben demedim mi sana bizim çocuk önden gidiyor yaşıtlarından diye deli bu adam yaaaa :)))))
Kızlar selamm
ben de geldim topikinize,
bebişimi kaybettim ben geçen sene 2.5 aylıktı ve şimdi yeni yeni tekrar cesaret etmeye başladım..
Bu ay çok yoğun çalışmalar ve umutlarım yok, ama kasımda ben de yumurtlama takibi yapan bir anne adayı olucam inş..
Umarım çok beklemem, korkularımı yeni atlattım..
İnş bebiş bekleyen tüm anne adayları çabucak kavuşur kuzucuklarına
Kızlar doktordan çıktım kesemiz 16.8mm yolk sac da görüldü çok şükür haftaya miniğimi görmeye gidicez kalp atışını da duyarız dedi. 8 günde 13mm den fazla büyümüş çok güzel dedi benimki başımın etini yiyor ben demedim mi sana bizim çocuk önden gidiyor yaşıtlarından diye deli bu adam yaaaa :)))))
sanırım biraz takıntılıyım ama her kadının hayalidir anne olmak öyledir ki biz çocuk ken bile elimize oynayalım diye bebeği tutştururlar anne olmak ... bu ay da olmayınca acaba dedirtiyor insana isteyen herkeze nasip etsin rabbim..
Ister istemez o duruma dusuyoruz tatlim
Dun de benim isyerinde departman arkadasim hamile imis onu ogrendim.
Bana hicbiseyini anlatmiyor ben odadan cikinca konusuyor.
Ben hayirli olsun Aallah bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin dedim ama bana saol dedi sadece.
Cok bekledim bi darisi basina y da Allah sana da nasip etsin cok bekledin felan desin diye ama sadecw saol dedi.
Kendimi cok kotu hissettim.kimseye kem gozle bakmadim hayatta ben.
Burdaki arkadaslardan Allah razi olsun sizlerin bi insallah demesi bile bir umut bize.
Isimleri gobuslerine yazmakla ugrasiyolar canlarim:))
Cok iyisiniz yaa
Duygulandim simdii
1000 ile 1500 tl arası diye biliyorum canım .....
Canim biz bekleyenlerin sinavi buyuk.bebislerimiz cikip gelsede bizi kurtarsa bu durumdan.
Sen benim basima gelen biseyi daha duyda sok ol.
Benim isyerinde bi hamis daha var ve biz bunlarla bikac kisi daha yemege cikiyoruz.
Bayanin biri var bos isler muduru .simdi ikinci hamisi de duyunca bana zavalli dedi bi kahkaha atti.
Bir bakis attimki hemen yaptiginin farkina vardi ve sustu.
Hersey nasip dedim.
Bu benim sinavim ama beni bazen cok zorluuor
Allah sabirlar versin bizlere
1000 ile 1500 tl arası diye biliyorum canım ..... tatlım çok sağol
rica ederim canım nedemek ...
kızlar bu arada aranızda hayıt tohumu kullanan oldu mu ? ben aslan pençesi kullanıyorum şuan ama bu bitsin hayıta geçeceğim kısırlık için iyi diye duydum kistler için ve hormonları dengeliyormuş regl düzensizliğine iyi geliyormuş yani aslan pençesinden daha etkiliymiş
kızlaaaaaar nassınızzz benim kırmızılar geldi sabah sabah burayada yazayım dedim
inanırmısının oğlum geldi bu gecede işedi yatağıma delirdim delirdim artık resmen haykırdım yaniii bi yandanda bu deli halime ne gerek var ikinci çocuk al bitaneye anca bakarım ben delimiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?