Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inan üzücü bi durum ama sen üzülme bence sende inat et kimseye deme yeri gelince de dersin siz dediniz mi de bende size dieyim...kız bu milleti anlamak ne zor ne çekemez insanlar var etrafımızda Rabbim akıl fikir ve temiz kalp temiz niyet versin bu insanlara..

Ister istemez o duruma dusuyoruz tatlim
Dun de benim isyerinde departman arkadasim hamile imis onu ogrendim.
Bana hicbiseyini anlatmiyor ben odadan cikinca konusuyor.
Ben hayirli olsun Aallah bu sefer saglikla kucagina almayi nasip etsin dedim ama bana saol dedi sadece.
Cok bekledim bi darisi basina y da Allah sana da nasip etsin cok bekledin felan desin diye ama sadecw saol dedi.
Kendimi cok kotu hissettim.kimseye kem gozle bakmadim hayatta ben.
Burdaki arkadaslardan Allah razi olsun sizlerin bi insallah demesi bile bir umut bize.
Isimleri gobuslerine yazmakla ugrasiyolar canlarim:))
Cok iyisiniz yaa
Duygulandim simdii

sanırım biraz takıntılıyım ama her kadının hayalidir anne olmak öyledir ki biz çocuk ken bile elimize oynayalım diye bebeği tutştururlar anne olmak ... bu ay da olmayınca acaba dedirtiyor insana isteyen herkeze nasip etsin rabbim..

kuzum dokuz ay karnında taşıyan bilmez mi ikiz olduğunu bence nazar olmasın die söylenmedi ama çok büyük bi yanlışlık olmuş bi de kuzenler ayıp ama üzülme canım benim ismihanım...

o da doğru :101: ne bileyim yumuşasın biraz istedim galiba

Dilketin mesaj kutun dolu canim. I love you:))

me tooooo babyyyy

dğru söylüyorsun canım genelde söylemiyorlar. ama bu özellikle sen olduğun için değildir. çoğunluğa söylemiyorlardır. sen de en yakınlarına annenlere falan söylersin. ayrıca kuzenlerin kimseye mi söylememişler. yoksa kulağına gelirdi mutlaka. eğer öyleyse yuh derim gerçekten. ben içimde tutamazdım valla. bir de insan belli eder. herşeyden 2 tane almak zorundasın. anlarlar yani

kızlar birşey sorucam cevap verirseniz sevinirim aşılamanın maliyeti yani fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem

of canım ya... sıkma canını. bu onun kişiliğini, insanlığını gösterir. sen de ona birdaha sormazsın bebek nasıl, nasıl gidiyor diye... istediğini de düşünsün. o arkadaşının hamileliği hem senin hem de onun denemesi bence.. bırak o yenik düşsün. sen kazanan ol canım benim...

Kızlar doktordan çıktım kesemiz 16.8mm yolk sac da görüldü çok şükür haftaya miniğimi görmeye gidicez kalp atışını da duyarız dedi. 8 günde 13mm den fazla büyümüş çok güzel dedi benimki başımın etini yiyor ben demedim mi sana bizim çocuk önden gidiyor yaşıtlarından diye deli bu adam yaaaa :)))))

Canim biz bekleyenlerin sinavi buyuk.bebislerimiz cikip gelsede bizi kurtarsa bu durumdan.
Sen benim basima gelen biseyi daha duyda sok ol.
Benim isyerinde bi hamis daha var ve biz bunlarla bikac kisi daha yemege cikiyoruz.
Bayanin biri var bos isler muduru .simdi ikinci hamisi de duyunca bana zavalli dedi bi kahkaha atti.
Bir bakis attimki hemen yaptiginin farkina vardi ve sustu.
Hersey nasip dedim.
Bu benim sinavim ama beni bazen cok zorluuor
Allah sabirlar versin bizlere

Kızlar selamm
ben de geldim topikinize,
bebişimi kaybettim ben geçen sene 10 haftalıktı ve şimdi yeni yeni tekrar cesaret etmeye başladım..
Bu ay çok yoğun çalışmalar ve umutlarım yok, ama kasımda ben de yumurtlama takibi yapan bir anne adayı olucam inş..
Umarım çok beklemem, korkularımı yeni atlattım..
İnş bebiş bekleyen tüm anne adayları çabucak kavuşur kuzucuklarına

Son düzenleme:

günden güne büyüyor annesi.. cinsiyeti içime erkek gibi doğdu.. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

hoşgeldin canım.. Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah...

Allah size bagislasin canim.saglikla buyusun.
Mercimek nohut oluyo desenee

gözün aydın canım sizleri görmesemde tanımasamda seviniyorum ... darısı başımıza diyorum .... çünkü çooookk uzun zamandır bekliyorum ve sizleri iyi anlayabiliyorum .....inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın cnm

hepimizde az da olsa o takıntı var lakin önemli olan onu anlık unutmaktır ....

böyle insanlara sinir oluyorum yaaaa ne fesatlar sanki senin ona nazarn değecek ....... kafana takma tatlım hiç öylelelri için değmmezzz sende onu takma selam biile verme öylelelrine üzülme sen her zaman bizler varız . acımızla tatlımızla hepimiz paylaşıyoruz burada çoğu konularımızı dışarıda söyleyemediğimiz şeyleri burada yazıyoruz buaradaki arkadaşlarımıza anlatıyoruz rahatlıyoruz en azından ..bu da iyi bir şey ... illaki görmek gerekmiyor .......

aman maşallahhhh biz buna minik diyoruz ama kocaman olmuş bu yaaa... Rabbim nazatlardan korusun ikinizi de...

1000 ile 1500 tl arası diye biliyorum canım .....

ne kadar pahalıymış... ssk anlaşmalı hali mi bu acaba?????

grzekalı... evet bizim sınavımız daha büyük ve biz bunun sınav olduğunu da biliyoruz ama onlar farkında değiller. çünkü rahatlık içindeler. insan sıkıntıya düşmeden anlamaz ama rahatlık içindeyken bana bişey dokunmaz, ben çok iyi olduğum için bunlar bana verildi diye düşünür ama yanlış düşünürler. zavallı onlar... hiiiç kaale almana bile değmez. Allaha havale et sen. o en doğrusunu bilir ve yapar. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah en yakın zamanda ve en hayırlı şekilde...

kızlaaaaaar nassınızzz benim kırmızılar geldi sabah sabah burayada yazayım dedim
inanırmısının oğlum geldi bu gecede işedi yatağıma delirdim delirdim artık resmen haykırdım yaniii bi yandanda bu deli halime ne gerek var ikinci çocuk al bitaneye anca bakarım ben delimiyim neyim

:) sağol canım sen nasılsın diyeceğim ama pek parak başlamamış günün olsun bu güzel yanları canım benim eğer birtaneye baka biliyorsan 2.ye de yetişirsin canım olsn zamanla herşey düzene girer üzülme sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…