selamlar ben hicranıma bakmıştımmmmmmmmm
e ne yapayım üşeniyorum :97: bir de ben her banyodan sonra komple saçımı fönlüyorum bu da yapmama sebeplerimden birisiama bebiş için canımı dişime takıp çalışıyorum!!! :104: gözümü kapar vazifemi yaparım
heheheheee arada bana da oluyo boyle seler esim dun gece sordu regl oldun mu diye daha var bi kac gun dedim umutlanmasin diye boyle dedigim halde bile yatakta arkadan sarildi elini karnima koydu tepik atti tepik atti diyo sevindi garibim..bu haline hem cok seviniyorum hem üzülüyorum
Allah anneliği nasip eder inşallahhh cnm, motivasyonun yüksek olsun ama...
Çatlak kocalarla uğraşıyoruz valla canım. benimkide genelde benden sonra yatar. eee haliyle işten eve gel yemek yap masayı kur topla çaydır kahvedir vücut yoruluyor yatmak istiyor. kocam tv izler. internette takılır. sonra gelir yatağa. ben misler gibi uyurken . derinlere dalmışken beni uyandırır. tatlı uykkumdan uyanınca o tatlı kocamın sevgisini öpmesine dayanamam gözlerim pır pır açılır. biz gün aşırı ilişkiyi biraz aşıyoruz genelde
smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddmsnra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm
elaciiimmm telefonuna period calender diye bi uygulama var onu indir cok güzel bir uygulama 5aydir falan kullanıyorum ben iliski günlerini isaretliyorsun ovu gunlerini gosteriyor onceki regllerin tarihlerini biliyorsun bat gununu hesapliyo falan
ay ne gzel ya cok mtlu olun inş
Elaam cok tatlisin yaa ii demissin kuskus varsa mikmik yok
ins canim insss
inşallah canım motıvasyon yüksek ama bu hastane benı sinir hastası edıcek anne olmadan önce :)
ins canim inssserkeklerin ozlemi daha bi farkli bence
elaciiimmm telefonuna period calender diye bi uygulama var onu indir cok güzel bir uygulama 5aydir falan kullanıyorum ben iliski günlerini isaretliyorsun ovu gunlerini gosteriyor onceki regllerin tarihlerini biliyorsun bat gununu hesapliyo falan
Degerlendirelim canim..
Kiz bu arada kocislerin nasil isine yariyor varya... adamlara bebek bahane mik mik sahane..
Hamiliiiiimmmmmm burdayimm canimmm yazdim gormedin miiiiiselamlar ben hicranıma bakmıştımmmmmmmmm
Bence ona bile takılma cnm, güzel bişi için ordasın...İnşallah çok güzel haberlerle ayrılırsın ordan. Burda olmazsam bile sonucu yaz ama kesin...Bebişler sinir hastası anne istemez hadi şimdi yeniden motive ol bakalım :)
aaaaaaa cnm tamam yenı duydum eşime dym ındrsın
Çatlak kocalarla uğraşıyoruz valla canım. benimkide genelde benden sonra yatar. eee haliyle işten eve gel yemek yap masayı kur topla çaydır kahvedir vücut yoruluyor yatmak istiyor. kocam tv izler. internette takılır. sonra gelir yatağa. ben misler gibi uyurken . derinlere dalmışken beni uyandırır. tatlı uykkumdan uyanınca o tatlı kocamın sevgisini öpmesine dayanamam gözlerim pır pır açılır. biz gün aşırı ilişkiyi biraz aşıyoruz genelde
Heralde yani bebek bebek diye adami caktirmadan götürüyorum gerci haljnden oda baya memnun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?