Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende oje silmekten nefret ediyorum ama siliyorum hemen yenisini surerim :))) sen eve gelir gelmez atla kocana sonra fone falan zman kalir

Ayy cnm yaaa onlar da umutlanıyor ne yapsınlar...Ayyy inşallahhh mens olmazsın da bebişini sever babası gerçekten de :)

ooooooooooooo sabahlara kadar yanı

smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddm snra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm

Elaam cok tatlisin yaa ii demissin kuskus varsa mikmik yok

elaciiimmm telefonuna period calender diye bi uygulama var onu indir cok güzel bir uygulama 5aydir falan kullanıyorum ben iliski günlerini isaretliyorsun ovu gunlerini gosteriyor onceki regllerin tarihlerini biliyorsun bat gununu hesapliyo falan

inşallah canım motıvasyon yüksek ama bu hastane benı sinir hastası edıcek anne olmadan önce :)

Bence ona bile takılma cnm, güzel bişi için ordasın...İnşallah çok güzel haberlerle ayrılırsın ordan. Burda olmazsam bile sonucu yaz ama kesin...Bebişler sinir hastası anne istemez hadi şimdi yeniden motive ol bakalım :)

aaaaaaa cnm tamam yenı duydum eşime dym ındrsın

inşallah canım benım sonuçlar 15 gun sonra cıkıcak dıorlar napalım sabredıcez artık evlat sahıbı olmak ıcın tamam canım motıve oldum yıne :) bursadan olan varmı ?

Itiraf ediyorum bende hele2gun filan gecsin ben düşünmeye başlıyorum avaba beni sevmiyomu diye ölürüm ya öyle 2hafta beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…