Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin canım. çoook geçmiş olsun öncelikle. Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin. yüreğine serin sular serpsin.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

geçmiş olsun. günün de geçmemiş miydi senin? oğlun yatağına neden işiyor ki bezi yeni falan mı bıraktınız?

Benim elimde kalirdi bu.ya da zor alirlardi. Şimdi bile sinirlendim asil zavalli kendisi.

hoş geldiğin topiğimize canım ..... bende 7 yıl evvelin başlarında ik yyılllarda kaybettim 2.5 aylıktı benmkide seni anlayabiliyorum..
dikkat et kendine cnm şimdiden Allah yardım etsin sana ....hakkında hayırlısı olsun inşallah...

dilketin canım hicran yaptırdı ona 1000 tl ye mal olmuş sigorta karşılamış birazını hatırlarsam ...yanlışta olabilir ama 1000 tl ödediğinen eminim ....

hoşgeldin canım.. Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah...

hoşgeldin canım. çoook geçmiş olsun öncelikle. Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin. yüreğine serin sular serpsin.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

hoşbuldum kızlar
inşallaaah, Allahımm kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:

Hosgwldin canimm
Insallah en kisa surede hayirlisiyla gelsin bebislerimiz

dilketin canım hicran yaptırdı ona 1000 tl ye mal olmuş sigorta karşılamış birazını hatırlarsam ...yanlışta olabilir ama 1000 tl ödediğinen eminim ....

sağol canım verdiğin bilgi için. aşılama bu kadarsa tüp bebeği düşünemiyorum bile.. Allahtan devlet baba yardım ediyor

Allah tekrarını yaşatmasın, tek duam bu.. Kimseye :/

Hosgwldin canimm
Insallah en kisa surede hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
aminnnnn

sağol canım verdiğin bilgi için. aşılama bu kadarsa tüp bebeği düşünemiyorum bile.. Allahtan devlet baba yardım ediyor

ahhhhh canım ahhhhhhhhh devlet pek fazla yardım ettiği söylnemez ......tüpü ben yaptıracağım için araştırdım 3000 ile 5000 tl arası değişiyormuş ...... eğer gerek kalırsa 4 ay sonra özede tüp yaptıracağım ben mesela benim sigortam yok bana maliyeti 4000 tl ilaçlarla b irlikte 4500 ü buluyor yol parası filan derken 5000 tl .... Allah yardım etsin vallahi maddi yönden durumu iiyii olmayalaraa benim iyi Allaha şükür ki yaptırırım istediğim zaman ....birde tutmama ihtimalini düşünmek dahi istemiiyorummm

3 çocuk istemeyi biliyorlar ama.. geçen gün haberlerde çıkmıştı. yeni düzenlemeler yapılmış falan diye. bilmem ne maliyeti de devlete ait olacakmış diye.. ne bileyim pek ilgilenmemiştim o ara... hayırlısıyla tutar inşallah canım benim. bu dönemde moralinin iyi olması çok önemli. olumlu düşün hep... Rabbim yardımcın olsun. inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın canım benim

evet haklısın bende duydum ama çalışan hamiş anneeler için izin uzamış onu duydum birtek başka bişi duymadım maalesef...
inşallahhh canım sağolll şu aralar kendimi kilo vermeye hedefledim 10 15 kilo arası vermem gerek ... reglimi bekliyorum tedaviye başlıyorum inşallah tekrar bakalım ......Allah büyük

Insallah gerek kalmaz canim biran once hamis kalirsinn
Fiyatta baya varmis :) Aalahim imkani olmayanada yardim etsin

kızlarr selam, şafak 5 gün sayıyorum ama bana kalırsa bu ay tırt çıktı..çünkü çok stres yaptım..ilk hamileliğimde böyle olmamıştı ya, ne yumurtlama hesapladım ne doğru düzgün ilişki oldu..bunda niye bu kadar stres yapıyorum anlamadım..kızımda beni strese sokuyor anne hadi dr gidelim belki hamilesindir, benim kardeşim olmıcakmı diye ağlıyor biran önce ona müjde vermek istiyorum ama elimde olan da bişey değil.. inşallah en kısa zamanda gelir sıpa

stres yapma diyeceğim ama olmuyor tabii.. zaten birşeyleri hesaplamadığında bebiş geliyor. Yine de Allah tan ümit kesilmez son 5 günü bekleyeceğiz... İnşallah...

stres yapma diyeceğim ama olmuyor tabii.. zaten birşeyleri hesaplamadığında bebiş geliyor. Yine de Allah tan ümit kesilmez son 5 günü bekleyeceğiz... İnşallah...

kendi kendime belirti arıyorum, ilk hamileliğimi düşünüyorum 8 yıl oldu unutmuşum ne belirtiler yaşamıştım diye sadece iştahımın artığını hatırlıyorum..idrar testini 10 gün geçtikten sonra yapmıştım...şimdi ise bir belirti olsa hemen test yapıcam ama yok 4-5 gün önce hafif akıntı vardı..şimdi oda yok kupkuruyum.

canım duyduğun haber tup bebegi devlet onceden sadece iki kez karsiliyordu oda belli bir kismi...simdi 3e cikardilar galiba tup denemesini canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…