Kızlar selamm
ben de geldim topikinize,
bebişimi kaybettim ben geçen sene 10 haftalıktı ve şimdi yeni yeni tekrar cesaret etmeye başladım..
Bu ay çok yoğun çalışmalar ve umutlarım yok, ama kasımda ben de yumurtlama takibi yapan bir anne adayı olucam inş..
Umarım çok beklemem, korkularımı yeni atlattım..
İnş bebiş bekleyen tüm anne adayları çabucak kavuşur kuzucuklarına
kızlaaaaaar nassınızzz benim kırmızılar geldi sabah sabah burayada yazayım dedim
inanırmısının oğlum geldi bu gecede işedi yatağıma delirdim delirdim artık resmen haykırdım yaniii bi yandanda bu deli halime ne gerek var ikinci çocuk al bitaneye anca bakarım ben delimiyim neyim
Canim biz bekleyenlerin sinavi buyuk.bebislerimiz cikip gelsede bizi kurtarsa bu durumdan.
Sen benim basima gelen biseyi daha duyda sok ol.
Benim isyerinde bi hamis daha var ve biz bunlarla bikac kisi daha yemege cikiyoruz.
Bayanin biri var bos isler muduru .simdi ikinci hamisi de duyunca bana zavalli dedi bi kahkaha atti.
Bir bakis attimki hemen yaptiginin farkina vardi ve sustu.
Hersey nasip dedim.
Bu benim sinavim ama beni bazen cok zorluuor
Allah sabirlar versin bizlere
Kızlar selamm
bebişimi kaybettim ben geçen sene 10 haftalıktı ve şimdi yeni yeni tekrar cesaret etmeye başladım..
Bu ay çok yoğun çalışmalar ve umutlarım yok, ama kasımda ben de yumurtlama takibi yapan bir anne adayı olucam inş..
hoşgeldin canım.. Amin canım Allah isteyen herkese versin inşallah...
hoşgeldin canım. çoook geçmiş olsun öncelikle. Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin. yüreğine serin sular serpsin.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Kızlar selamm
dilketin canım hicran yaptırdı ona 1000 tl ye mal olmuş sigorta karşılamış birazını hatırlarsam ...yanlışta olabilir ama 1000 tl ödediğinen eminim ....
Allah tekrarını yaşatmasın, tek duam bu.. Kimseye :/hoş geldiğin topiğimize canım ..... bende 7 yıl evvelin başlarında ik yyılllarda kaybettim 2.5 aylıktı benmkide seni anlayabiliyorum..
dikkat et kendine cnm şimdiden Allah yardım etsin sana ....hakkında hayırlısı olsun inşallah...
aminnnnnHosgwldin canimm
Insallah en kisa surede hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
Bunu soyleyen insan bi suru saglik problemi yasayan ve doktordan hic cikmayan biri.Birde kizi var.Ne diyimm benn Allah a havale ettim onuBenim elimde kalirdi bu.ya da zor alirlardi. Şimdi bile sinirlendim asil zavalli kendisi.
sağol canım verdiğin bilgi için. aşılama bu kadarsa tüp bebeği düşünemiyorum bile.. Allahtan devlet baba yardım ediyor
Bunu soyleyen insan bi suru saglik problemi yasayan ve doktordan hic cikmayan biri.Birde kizi var.Ne diyimm benn Allah a havale ettim onu
Allah tekrarını yaşatmasın, tek duam bu.. Kimseye :/
amiiinnnnnnn canım gerçekten zorr.....düşmesini engelleyen tutunmasını sağlayan metformin var duydun mu hiç ama isersen şimdiden folik aside başla sen canım.......
ahhhhh canım ahhhhhhhhh devlet pek fazla yardım ettiği söylnemez ......tüpü ben yaptıracağım için araştırdım 3000 ile 5000 tl arası değişiyormuş ...... eğer gerek kalırsa 4 ay sonra özede tüp yaptıracağım ben mesela benim sigortam yok bana maliyeti 4000 tl ilaçlarla b irlikte 4500 ü buluyor yol parası filan derken 5000 tl .... Allah yardım etsin vallahi maddi yönden durumu iiyii olmayalaraa benim iyi Allaha şükür ki yaptırırım istediğim zaman ....birde tutmama ihtimalini düşünmek dahi istemiiyorummm
akıllanmıyor hala desene
Bunu soyleyen insan bi suru saglik problemi yasayan ve doktordan hic cikmayan biri.Birde kizi var.Ne diyimm benn Allah a havale ettim onu
3 çocuk istemeyi biliyorlar ama.. geçen gün haberlerde çıkmıştı. yeni düzenlemeler yapılmış falan diye. bilmem ne maliyeti de devlete ait olacakmış diye.. ne bileyim pek ilgilenmemiştim o ara... hayırlısıyla tutar inşallah canım benim. bu dönemde moralinin iyi olması çok önemli. olumlu düşün hep... Rabbim yardımcın olsun. inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın canım benim
ahhhhh canım ahhhhhhhhh devlet pek fazla yardım ettiği söylnemez ......tüpü ben yaptıracağım için araştırdım 3000 ile 5000 tl arası değişiyormuş ...... eğer gerek kalırsa 4 ay sonra özede tüp yaptıracağım ben mesela benim sigortam yok bana maliyeti 4000 tl ilaçlarla b irlikte 4500 ü buluyor yol parası filan derken 5000 tl .... Allah yardım etsin vallahi maddi yönden durumu iiyii olmayalaraa benim iyi Allaha şükür ki yaptırırım istediğim zaman ....birde tutmama ihtimalini düşünmek dahi istemiiyorummm
kızlarr selam, şafak 5 gün sayıyorum ama bana kalırsa bu ay tırt çıktı..çünkü çok stres yaptım..ilk hamileliğimde böyle olmamıştı ya, ne yumurtlama hesapladım ne doğru düzgün ilişki oldu..bunda niye bu kadar stres yapıyorum anlamadım..kızımda beni strese sokuyor anne hadi dr gidelim belki hamilesindir, benim kardeşim olmıcakmı diye ağlıyor biran önce ona müjde vermek istiyorum ama elimde olan da bişey değil.. inşallah en kısa zamanda gelir sıpa
stres yapma diyeceğim ama olmuyor tabii.. zaten birşeyleri hesaplamadığında bebiş geliyor. Yine de Allah tan ümit kesilmez son 5 günü bekleyeceğiz... İnşallah...
canım duyduğun haber tup bebegi devlet onceden sadece iki kez karsiliyordu oda belli bir kismi...simdi 3e cikardilar galiba tup denemesini canim3 çocuk istemeyi biliyorlar ama.. geçen gün haberlerde çıkmıştı. yeni düzenlemeler yapılmış falan diye. bilmem ne maliyeti de devlete ait olacakmış diye.. ne bileyim pek ilgilenmemiştim o ara... hayırlısıyla tutar inşallah canım benim. bu dönemde moralinin iyi olması çok önemli. olumlu düşün hep... Rabbim yardımcın olsun. inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan müjdeli haberi alırsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?