Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende kuruydum.. aynı belirtileri yaşamıyorsun emin ol.. kızımda ne midem bulandı nede başka birşey canım sadece tavuk göğsü istemişti. bunda midem kasıklarım ve belim çok kötü.. bide aş erme başladı..

neyseeeeeee hepinizi çooook öpüyorummm iyi akşamlar allaha emanet olunnn

offffffffffyaaaaaaaaaaaaa bugün ikicikez soruyrum kkıslar sizee aranızda hayıt thumu kullanan var mııııııııııııı??????????????

polikistik overe iyi geliyormuş aslanpençesi ama eritip eritmediğini anlamadım

yoo yeni değil aslında bi seneyi geçiyo hiç yapmazdı aslında toplasan 3-4 kere ancak öğrendiğinden beri ama bu aralar nazarmı değdi nedir

yoo yeni değil aslında bi seneyi geçiyo hiç yapmazdı aslında toplasan 3-4 kere ancak öğrendiğinden beri ama bu aralar nazarmı değdi nedir

canım belki hava değişiminden dolayı üşütmüş olabilir belki de o yüzden yapmış olabilir.....

bilmiuorum cnm yaa ama artık bugün sabrım taştı yanii aylarca yapma yapma 2-3 gün peşpeşe yap yatağın anası ağladı

canım akıl vermek gibi olmasın ama muşamba koy üstüne çarşaf ser yatağa bişi olmaz yada su geçirmeye alezlerden al yatağa bişi olmazz apsada su çekmez

canım akıl vermek gibi olmasın ama muşamba koy üstüne çarşaf ser yatağa bişi olmaz yada su geçirmeye alezlerden al yatağa bişi olmazz apsada su çekmez

yaa sana bişi diyeyimde gül yatağımı yeni aldık sayılır artıııı alezide yeniledim taçınkini aldık çokta beğendim alırken kız "su geçirmezmi olsun "dedi bende çok bilmiş "öyle bişemi var yok cnm biz eşimle artık yapmıyoz " diye aptal esprisi yap heee öylemi al sana sıvı geçirmez alez girdi gözüme gözüme

:) yazık yazık :) halı yıkama makinan var mı bariiiii :) iyi kötü çekkerr üstünü en azından bende bir yıl oldu alalı 800tl para verdim benimde köpeğim batırdı :)senin bebeğin benim köpeğim

yaa ersağın genel temizlik diye bi ürünü var onla sildim sildim temizlendi birde güzel kokuyorki havalandırdım bide anca içim rahat etti çocuğa su vermicem nerdeyse yine yapar diye

yaa ersağın genel temizlik diye bi ürünü var onla sildim sildim temizlendi birde güzel kokuyorki havalandırdım bide anca içim rahat etti çocuğa su vermicem nerdeyse yine yapar diye

geceleri uyuyunca hissettirmeden altını bezle dicem ama kalkınca anlar salar kendini iyice....
sen en iyisi muşamba koy onun attığı tarafa üstüne de çarşaf başka çare yok cnm

anladım canım Allah yardım etsin vallahi zorr işin kısmıyormusundur umarım ypıyor diyee inadına yapar bazı çocuklar çünküü

yok cnm olabildiğince tutuyorum kendimi Allah acısını hastalığını göstermesin öyle düşünüyorum hemen napiiim

hayırlı akşamlar kızlar yaaa benim sol kasık ağrım var çok fenaa, oyuyolar sanki sonra belime ordan da ayak ucuma kadar uzuyo,bu rahim filmi sonrası oldu,antibiyotik kullandım iltihap yok demişti doktor,ama bu ağrı mahfediyooooor,dua edin bana lütfeeen
hamileleeeer bazen yürüyemiyorum bile korkuyorum acaba hsg nin zararı mı oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…