kendi kendime belirti arıyorum, ilk hamileliğimi düşünüyorum 8 yıl oldu unutmuşum ne belirtiler yaşamıştım diye sadece iştahımın artığını hatırlıyorum..idrar testini 10 gün geçtikten sonra yapmıştım...şimdi ise bir belirti olsa hemen test yapıcam ama yok 4-5 gün önce hafif akıntı vardı..şimdi oda yok kupkuruyum.
Insallah gerek kalmaz canim biran once hamis kalirsinn
Fiyatta baya varmis :) Aalahim imkani olmayanada yardim etsin
mrhaba kızlar bugun sohbetın dısında kaldım baya
Cnm burda pek kür yapan yoook...bende bi bakum dedim esim gelir yemek hazirlamam gerek cikcam birazdanoffffffffffyaaaaaaaaaaaaa bugün ikicikez soruyrum kkıslar sizee aranızda hayıt thumu kullanan var mııııııııııııı??????????????
Cnm burda pek kür yapan yoook...bende bi bakum dedim esim gelir yemek hazirlamam gerek cikcam birazdan
hoşgeldin canım. çoook geçmiş olsun öncelikle. Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin. yüreğine serin sular serpsin.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
geçmiş olsun. günün de geçmemiş miydi senin? oğlun yatağına neden işiyor kibezi yeni falan mı bıraktınız?
yoo yeni değil aslında bi seneyi geçiyo hiç yapmazdı aslında toplasan 3-4 kere ancak öğrendiğinden beri ama bu aralar nazarmı değdi nedir
canım belki hava değişiminden dolayı üşütmüş olabilir belki de o yüzden yapmış olabilir.....
bilmiuorum cnm yaa ama artık bugün sabrım taştı yanii aylarca yapma yapma 2-3 gün peşpeşe yap yatağın anası ağladı
canım akıl vermek gibi olmasın ama muşamba koy üstüne çarşaf ser yatağa bişi olmaz yada su geçirmeye alezlerden al yatağa bişi olmazz apsada su çekmez
yaa sana bişi diyeyimde gül yatağımı yeni aldık sayılır artıııı alezide yeniledim taçınkini aldık çokta beğendim alırken kız "su geçirmezmi olsun "dedi bende çok bilmiş "öyle bişemi var yok cnm biz eşimle artık yapmıyoz " diye aptal esprisi yap heee öylemi al sana sıvı geçirmez alez girdi gözüme gözüme
:)yazık yazık :) halı yıkama makinan var mı bariiiii :) iyi kötü çekkerr üstünü en azından bende bir yıl oldu alalı 800tl para verdim benimde köpeğim batırdı :) senin bebeğin benim köpeğim
yaa ersağın genel temizlik diye bi ürünü var onla sildim sildim temizlendi birde güzel kokuyorki havalandırdım bide anca içim rahat etti çocuğa su vermicem nerdeyse yine yapar diye
geceleri uyuyunca hissettirmeden altını bezle dicem ama kalkınca anlar salar kendini iyice....
sen en iyisi muşamba koy onun attığı tarafa üstüne de çarşaf başka çare yok cnm
aynen öyle yapcam cnm yoksa önünü alamam
anladım canım Allah yardım etsin vallahi zorr işin kısmıyormusundur umarım ypıyor diyee inadına yapar bazı çocuklar çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?