hayırlı akşamlar kızlar yaaa benim sol kasık ağrım var çok fenaa,oyuyolar sanki sonra belime ordan da ayak ucuma kadar uzuyo,bu rahim filmi sonrası oldu,antibiyotik kullandım iltihap yok demişti doktor,ama bu ağrı mahfediyooooor,dua edin bana lütfeeen
hamileleeeer bazen yürüyemiyorum bilekorkuyorum acaba hsg nin zararı mı oldu diye
benim adetim geceli 9 gun oluyor cumartesi idrar yaptim yok bugun kan la yaptirdim once makine bozuldu filan dediler sonra sonuc cikti 1.8 mis yani yok.sonra doktor tanidik olunca ultrasonla bakti rahim cok kalinlasmis dedi bide sivi var dedi bide burda hormon tahlillerinde yanlislik oluyor sen 2 gun sonra yeniden yaptir dedi.simdi kafam iyice karisti.ne olur yardim edin ne yapiyim
benim adetim geceli 9 gun oluyor cumartesi idrar yaptim yok bugun kan la yaptirdim once makine bozuldu filan dediler sonra sonuc cikti 1.8 mis yani yok.sonra doktor tanidik olunca ultrasonla bakti rahim cok kalinlasmis dedi bide sivi var dedi bide burda hormon tahlillerinde yanlislik oluyor sen 2 gun sonra yeniden yaptir dedi.simdi kafam iyice karisti.ne olur yardim edin ne yapiyim
sabah sabah kimsecikler uyanmadı mı yoksa..
Gunaydinnnnasil gecti dun canim
günaydın şekerim nasılsın...
canım sorma doktorda fiş hakkı dolmuş randevum vardı ama fiş alamıcam için yarın sabah gelin dedi.. bir saat sonra gidicem..ama aşılama için degil öylesine kontrol amaçlı..
Gunaydinnnnasil gecti dun canim
günaydın şekerim nasılsın...
Canlarım hayırlı sabahlar, geldik okula mesai başladı. Sizler nasılsınız bakalım ?
Günaydın kızlaar herkese
Canlarım hayırlı sabahlar, geldik okula mesai başladı. Sizler nasılsınız bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?