Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hsg nin zarari olmaz bence canım yaa...bende hiç ağrı olmadı

kızçeler ne var ne yok anca eve geldim... güzel dilekleriniz için çok saolun hepinizi çok seviyorum ve hepinizi anıyorum dualarımda...

benim adetim geceli 9 gun oluyor cumartesi idrar yaptim yok bugun kan la yaptirdim once makine bozuldu filan dediler sonra sonuc cikti 1.8 mis yani yok.sonra doktor tanidik olunca ultrasonla bakti rahim cok kalinlasmis dedi bide sivi var dedi bide burda hormon tahlillerinde yanlislik oluyor sen 2 gun sonra yeniden yaptir dedi.simdi kafam iyice karisti.ne olur yardim edin ne yapiyim

Daha önce bu kadar geçiyor muydu ? Belki geç döllenme olmuştur testi tekrarla canım

iyi akşamlar kızlar ben geldim adetim 5 gün geçti hala bişey yok evde test yaptım negatif anlamadım neler oluyo :44: geç döllenme hakkında fikri olan varmı

canım rahim rahim kalınlaşmış ve sıvı var dediyse hamile olman yüksek ihtimal test yanlış tekrarla demiş ayy inşallah pozitiftir

Canlarım hayırlı sabahlar, geldik okula mesai başladı. Sizler nasılsınız bakalım ?

sabah sabah kimsecikler uyanmadı mı yoksa..

Gunaydinnn nasil gecti dun canim

günaydın şekerim nasılsın...

Canlarım hayırlı sabahlar, geldik okula mesai başladı. Sizler nasılsınız bakalım ?

Günaydın kızlaar herkese

hepinize günaydın... hayırlı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…