canım benim iyiyim... sen nasılsın.. geçmiş olsun bitaneminşallah bu müsvettesi olur önümüzdeki ay gerçegi gelir canım
Canlarım hayırlı sabahlar, geldik okula mesai başladı. Sizler nasılsınız bakalım ?
Günaydın kızlaar herkese
hepinize günaydın... hayırlı günler...
saol canım ya kısmet bu işler ama moralim iyi eşimle anlaştık bu ay herşey eski modunda olcak bebek için uğraşmıycaz ve testlere son adetim geçse bile siz hariç kimseyle asla paylaşmıycam sonra kan testi için ise çok geç gidcem bu ay ki plan bu bakalım kısmet...
Bende kurtajdan sonra hic korunmadim canim bugun tam 2ay oldu dun hamile oldugumu ogrendminsallah sende hamilesndrr
Anladm canm en iyisi. Sen bugun test yaptin mi bakim sabah yaparm diyodun:)
hayırlı olsun canım.. ama malesef ben değilimbi hafta sonra benimde iki ayım olacak.. doktor ultrasyonda görmedi bişey kan tahlili istedi 5,39 çıktı.. ama senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
inan üzücü bi durum ama sen üzülme bence sende inat et kimseye deme yeri gelince de dersin siz dediniz mi de bende size dieyim...kız bu milleti anlamak ne zor ne çekemez insanlar var etrafımızda Rabbim akıl fikir ve temiz kalp temiz niyet versin bu insanlara..
saol canım ya kısmet bu işler ama moralim iyi eşimle anlaştık bu ay herşey eski modunda olcak bebek için uğraşmıycaz ve testlere son adetim geçse bile siz hariç kimseyle asla paylaşmıycam sonra kan testi için ise çok geç gidcem bu ay ki plan bu bakalım kısmet...
günadın tatlım nasılsın...
yapmadım canım ya.. ne bileyim geçen defada görmüştük hep birlikte ikinci hayalet çizgiyi üstelik o hemen çıkmıştı bu defa saatler sonra çıkan çizgiyi ne yapayım.. hastayım zaten grip oldum.. hiç içimden gelmedi test bile almadım..
Canim o boslugu bi an once doldurmak istiyosun biliyorm.kendni birakma sakin. İnsallah en yakin zamanda hamile kalir hayrla saglikla kucagina alirsinn
aynen canım bende öyle düşünüyorum.. mesela dün mik miklerin başlama zamanıydı.. döndüm yattım eşimden bi tepki gelmeyince kaldı yani..amaann yarın en önemli gün o gün napcam bilmiyorum dogal akışında bişey olmazsa bu ayda boş geçecek
Aynen canim halden anlayacagi yere herkesin icinde seni yerin dibine sokuyor
Hata bende birazda basta solemeseydim keske bebis istedigimi oldugunda soylerdim nasilsa.
Cahillik iste hemen olacak sandim
Hicranın dediği gibi 3. deneme hakkını da verdi devlet. ayrıca ben desteğini arttırıyor diye de hatırlıyorum ama tam emin değilim. hadi bakalım.. hayırlı olsun canm. kilolarını rahatlıkla verirsin inşallahevet haklısın bende duydum ama çalışan hamiş anneeler için izin uzamış onu duydum birtek başka bişi duymadım maalesef...
inşallahhh canım sağolll şu aralar kendimi kilo vermeye hedefledim 10 15 kilo arası vermem gerek ... reglimi bekliyorum tedaviye başlıyorum inşallah tekrar bakalım ......Allah büyük
evet 3.denemeyi de duydum ama devletin katkısı daha da artıyor diye de duydum. belki de yanılıyorumdur bilmiyorum canım.canım duyduğun haber tup bebegi devlet onceden sadece iki kez karsiliyordu oda belli bir kismi...simdi 3e cikardilar galiba tup denemesini canim
birşeyden falan da korkmuş olabilir belki canım. bir de erkek çocuklarında kız çocuklarından daha fazla görünüyor bu durum..yoo yeni değil aslında bi seneyi geçiyo hiç yapmazdı aslında toplasan 3-4 kere ancak öğrendiğinden beri ama bu aralar nazarmı değdi nedir
Bosver canim iyi yapmissin daha az gerilirsin boyle. Bu arada cok gecmis olsunn
aynen canım sana katılıyorum, dediğin gibi " siz dediniz mi ki bende size diyeyim" lafını söylerim söz.
bence yum günlerini atlama ben tam olüv gününe inanıyorum neden dieceksin çünkü benim gebelik o gün tuttu yani adet ve bitimi de dahil 14. gün kesin tuttum hissediyorum o yüzden atlamamaya dikkat et...
canım ya bende kürtaj oldum çok güzel geçti rahim tertemizdi.. ama bak hala bişey yok.. Allahım yüzüne gülmüş çok bekletmemiş seni..
inşallah tatlım sen nasılsın (kızın nasıl diecektim) ana kız mı olcak ne....En iyisi canim :)) insallah kasimda gelir miniginn
iyi şükür canım sen nasılsın? aldığın kararlar çok güzel.. inşallah bu ay bebiş seninle olur..
Benim kurtajim da ii gecmisti ama sonrasi zordu canim tam40 gun lekelenmem oldu kurtajdan iki hafta sonra bi operasyon daha gecrdim bi sonraki hafta 3tane o sancilardan aldim. Yani ben adet olsam sukretcektim. Bebek haberini cok da beklemiyodum.bence bu yuzden oldu.
İnsallah bizi yakalicaksin canim daha minnacigiz bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?