Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim iyiyim... sen nasılsın.. geçmiş olsun bitanem inşallah bu müsvettesi olur önümüzdeki ay gerçegi gelir canım

saol canım ya kısmet bu işler ama moralim iyi eşimle anlaştık bu ay herşey eski modunda olcak bebek için uğraşmıycaz ve testlere son adetim geçse bile siz hariç kimseyle asla paylaşmıycam sonra kan testi için ise çok geç gidcem bu ay ki plan bu bakalım kısmet...

En iyisi canim :)) insallah kasimda gelir miniginn

Bende kurtajdan sonra hic korunmadim canim bugun tam 2ay oldu dun hamile oldugumu ogrendm insallah sende hamilesndrr

hayırlı olsun canım.. ama malesef ben değilim bi hafta sonra benimde iki ayım olacak.. doktor ultrasyonda görmedi bişey kan tahlili istedi 5,39 çıktı.. ama senin adına çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Anladm canm en iyisi. Sen bugun test yaptin mi bakim sabah yaparm diyodun:)

yapmadım canım ya.. ne bileyim geçen defada görmüştük hep birlikte ikinci hayalet çizgiyi üstelik o hemen çıkmıştı bu defa saatler sonra çıkan çizgiyi ne yapayım.. hastayım zaten grip oldum.. hiç içimden gelmedi test bile almadım..

Canim o boslugu bi an once doldurmak istiyosun biliyorm.kendni birakma sakin. İnsallah en yakin zamanda hamile kalir hayrla saglikla kucagina alirsinn

aynen canım sana katılıyorum, dediğin gibi " siz dediniz mi ki bende size diyeyim" lafını söylerim söz.

aynen canım bende öyle düşünüyorum.. mesela dün mik miklerin başlama zamanıydı.. döndüm yattım eşimden bi tepki gelmeyince kaldı yani.. amaann yarın en önemli gün o gün napcam bilmiyorum dogal akışında bişey olmazsa bu ayda boş geçecek

Bosver canim iyi yapmissin daha az gerilirsin boyle. Bu arada cok gecmis olsunn

Canim o boslugu bi an once doldurmak istiyosun biliyorm.kendni birakma sakin. İnsallah en yakin zamanda hamile kalir hayrla saglikla kucagina alirsinn

canım ya bende kürtaj oldum çok güzel geçti rahim tertemizdi.. ama bak hala bişey yok.. Allahım yüzüne gülmüş çok bekletmemiş seni..

bence yum günlerini atlama ben tam olüv gününe inanıyorum neden dieceksin çünkü benim gebelik o gün tuttu yani adet ve bitimi de dahil 14. gün kesin tuttum hissediyorum o yüzden atlamamaya dikkat et...

günaydın kızlar

Aynen canim halden anlayacagi yere herkesin icinde seni yerin dibine sokuyor
Hata bende birazda basta solemeseydim keske bebis istedigimi oldugunda soylerdim nasilsa.
Cahillik iste hemen olacak sandim

canım nerden bilecektin hemen olmayacağını. ben de bir çok kişiye demiştim ilk başladığımızda ama kimse böyle şeyler söylemedi bana. bu seninle değil o kişiyle alakalı. sen üzüldükçe bunu anlayıp inadına da yapıyor olabilir. hatta senin güzelliğini bile kıskanıyor olabilir. ya da işteki başarın... tercih olarak da bel altı vuruyor. işyerinde kadınlarla çalışmak çok zor malesef

Hicranın dediği gibi 3. deneme hakkını da verdi devlet. ayrıca ben desteğini arttırıyor diye de hatırlıyorum ama tam emin değilim. hadi bakalım.. hayırlı olsun canm. kilolarını rahatlıkla verirsin inşallah
canım duyduğun haber tup bebegi devlet onceden sadece iki kez karsiliyordu oda belli bir kismi...simdi 3e cikardilar galiba tup denemesini canim
evet 3.denemeyi de duydum ama devletin katkısı daha da artıyor diye de duydum. belki de yanılıyorumdur bilmiyorum canım.

yoo yeni değil aslında bi seneyi geçiyo hiç yapmazdı aslında toplasan 3-4 kere ancak öğrendiğinden beri ama bu aralar nazarmı değdi nedir
birşeyden falan da korkmuş olabilir belki canım. bir de erkek çocuklarında kız çocuklarından daha fazla görünüyor bu durum..

aynen canım sana katılıyorum, dediğin gibi " siz dediniz mi ki bende size diyeyim" lafını söylerim söz.

mutlu ol bence bi adım daha öndesin onların ayıbını sende böle yüxlerine vur..bazen kıssasa kıssas gerek herkes bize yapacağını yapıyo bizde saf gibi apışıp kalıyoruz...üzme tatlı canını değmez bile canım benim...

bence yum günlerini atlama ben tam olüv gününe inanıyorum neden dieceksin çünkü benim gebelik o gün tuttu yani adet ve bitimi de dahil 14. gün kesin tuttum hissediyorum o yüzden atlamamaya dikkat et...

aaa hem hiç gün sayma unut diyosunuz hemde kaçırma diyosunuz.. bende şaştım kaldım ne yapcam

canım ya bende kürtaj oldum çok güzel geçti rahim tertemizdi.. ama bak hala bişey yok.. Allahım yüzüne gülmüş çok bekletmemiş seni..

Benim kurtajim da ii gecmisti ama sonrasi zordu canim tam40 gun lekelenmem oldu kurtajdan iki hafta sonra bi operasyon daha gecrdim bi sonraki hafta 3tane o sancilardan aldim. Yani ben adet olsam sukretcektim. Bebek haberini cok da beklemiyodum.bence bu yuzden oldu.

İnsallah bizi yakalicaksin canim daha minnacigiz bizz

inşallah canım.. bak benim hiç sorunum olmamıştı.. iki gün hafif kanama sonra kesildi 27. gün adet başladı.. rutine döndü.. ne agrı ne kanama hiç bişey yoktu.. haklısın sanırım sen olmaz diye kesinkes rahatlattın beynini ve oldu.. offffff depresan hap mı kullansam bugünden itibaren bebek tutunana kadar ne olur sanki (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…