Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah tatlım sen nasılsın (kızın nasıl diecektim) ana kız mı olcak ne....

inşallah tatlım sende durumlar ne iyisin di mi_?

henüz dr gitmedim. kese oluşsun öyle gitmek istedim. işyerinden dolayı çok fazla izin kullanamadığımdan herşeyi birlikte halledeyim dedim. pazartesi belli olur herşey..

günaydın canlar....
ismihan dün yazdıklarını okudum da tatlım... hiç kafana takma onların içi fesatmış... böyle gıcık insanlara deli oluyorum...

Hayir canim yaa sen kendini rahatlatabilirsin once inan buna. İnsallah cook az kaldi canim bi kere olduysa yine olacakkk

bak canım sana unut demiyorum umarsız ol ama takipdede ol ben geçen ay öle yaptım umarsızlık yapıp gebeliği düşünmedim ama takip de ettim...

hmm hadi bakalım bu ay çok ders çalışayım o zaman.. bide serabın dedigi gibi sadece ovu. günleri bir iki mik mik sonrası kardeş ülke.. ayy kendimi iyice lavbali gördüm ne hale getirdi bu çocuk işi bizi ya

bide kafa rahat olacak canım. en önemlisi de bu..

Gunaydin canlarimHayirli gunler hepinizeAllah bebis isteyen herkese hayirlisi ile bebis, bebisi olanlarada hayirli ve saglikli evlat olmalarini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…