aaa hem hiç gün sayma unut diyosunuz hemde kaçırma diyosunuz.. bende şaştım kaldım ne yapcam
inşallah tatlım sen nasılsın (kızın nasıl diecektim) ana kız mı olcak ne....
inşallah tatlım sende durumlar ne iyisin di mi_?
henüz dr gitmedim. kese oluşsun öyle gitmek istedim. işyerinden dolayı çok fazla izin kullanamadığımdan herşeyi birlikte halledeyim dedim. pazartesi belli olur herşey..
inşallah tatlım sen nasılsın (kızın nasıl diecektim) ana kız mı olcak ne....
Ayy insallah kiz olsun hayrlisiyla. Esim de bende kiz istiyoruz. Ben iyiyim canim pek bisey hissetmiyorum sik tuvalete gitmek disinda
inşallah tatlım sende durumlar ne iyisin di mi_?
inşallah canım.. bak benim hiç sorunum olmamıştı.. iki gün hafif kanama sonra kesildi 27. gün adet başladı.. rutine döndü.. ne agrı ne kanama hiç bişey yoktu.. haklısın sanırım sen olmaz diye kesinkes rahatlattın beynini ve oldu.. offffff depresan hap mı kullansam bugünden itibaren bebek tutunana kadar ne olur sanki(((
hayırlısı olsun bakalım inşallah sağlıcakla alırsın kucağına...:26::26:
bak canım sana unut demiyorum umarsız ol ama takipdede ol ben geçen ay öle yaptım umarsızlık yapıp gebeliği düşünmedim ama takip de ettim...
günaydın canlar....
ismihan dün yazdıklarını okudum da tatlım... hiç kafana takma onların içi fesatmış... böyle gıcık insanlara deli oluyorum...
hmm hadi bakalım bu ay çok ders çalışayım o zaman.. bide serabın dedigi gibi sadece ovu. günleri bir iki mik mik sonrası kardeş ülke..ayy kendimi iyice lavbali gördüm ne hale getirdi bu çocuk işi bizi ya
Canim bisey sorabildin mi doktora tahlillerle alakali
canım hiç gerek yok daha çok erken... kalp atışlarını duymadan hiç bişeye ihtiyacımız yok dedi...
canım hiç gerek yok daha çok erken... kalp atışlarını duymadan hiç bişeye ihtiyacımız yok dedi...
gördüm tatlım taaaaaaaaam 16.8mm olmuş kuzucummmmm... çok güzel gelişiyor... çok şükür haftaya çarşamba gidicez yine işte...gördün mü minişi ???
gördüm tatlım taaaaaaaaam 16.8mm olmuş kuzucummmmm... çok güzel gelişiyor... çok şükür haftaya çarşamba gidicez yine işte...
günaydın canlar....
ismihan dün yazdıklarını okudum da tatlım... hiç kafana takma onların içi fesatmış... böyle gıcık insanlara deli oluyorum...
Gunaydin canlarimHayirli gunler hepinizeAllah bebis isteyen herkese hayirlisi ile bebis, bebisi olanlarada hayirli ve saglikli evlat olmalarini nasip etsin
Günaydın canım nasilsin bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?