Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar merhaba uzun zamandir giremiyodum. hamileleri duyunca cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Rabbim kucaklarina almayi nasip etsin bizde korunmayali birakali 2 ay oldu. bu ay bende beyaz sivi bi akinti,asiri halsizlik,bas agrisi ve karnimin sag tarafinda bi agri olusuo arada. bende her belirtiyi hamileligi yormak istemiorum ama sizinlede paylasmak istedim. bat 31 ekim. merakla bekliorum. sizce bisey olabilir mi??

Ne guzel bi huy canim.ben o acidan hicc rahat degilim keşke soyle yapsaydim bole yapsaydim diye kuran bi yapim var malesef. Bitti canim calismaya baslicaz artik:))
O insani gormeyince unutuyom cnm ben .arada banada gelmiyolar degil tabiBu ay olsun artik dimi:))

Ne guzel bi huy canim.ben o acidan hicc rahat degilim keşke soyle yapsaydim bole yapsaydim diye kuran bi yapim var malesef. Bitti canim calismaya baslicaz artik:))

ben de senin gibiyim.. çok yıpratıcı bişey

herkese günaydınnnn nasılsıınızzz

günaydın canım biz iyiyiz, sen nasılsın? konuştun mu eşinle?

Günaydın bebisim sen nasilsinn?

iyiyim canım. haftaya c.tesiye randevu almaya karar verdik. hayırlısı olur inşallah

hoşgeldin canım. benim de bat 31ekim-2 kasım arası bişi ama, bende hiç belirti yok henüz:)
hakkımızda hayırlısı. biraz psikolojk de olabiliyor belirtiler hissetmek. daha çok erken bence belirtileri yaşamak için.
çünkü daha rahime bile ekilmemiştir varsa bile.
rahime ekildikten sonra betahcg salgılanıyor biliyosun canım.
haaa ama erken yumurtlamışsındır o ayrı:) ona bişi diyemem. benim yumurtlama tarihim 19-20 gibi bişi.

evt canm acayip sancılı gectı bu ay benım hiç böle olmazdım oda birsey demedi ama üzüldüğü belliydi benım elımden gelen bu fln dedim bende hiç konusmadı öyle geçti işte.. neyse sen nasılsınnn

iyiyim, regl 4 günündeyim..
şimdi koşu bandı almıştık kurmaya gelecekler, bu dönemde form tutayım bari dedim :)

bu arada edaaa naptı merak ettim testi yaptı mı diye mesaj attım ama ortalarda yok???

sen nassın???

bende 3. gündeyım rejıme basladım ne tesadüfff iyiyim allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…