Hayir canim yaa sen kendini rahatlatabilirsin once inan buna. İnsallah cook az kaldi canim bi kere olduysa yine olacakkk
Günaydın canım nasilsin bugun?
Gunaydin canlarimHayirli gunler hepinizeAllah bebis isteyen herkese hayirlisi ile bebis, bebisi olanlarada hayirli ve saglikli evlat olmalarini nasip etsin
Iyiyim canimm cok sukur.
Eve gidince soylenenleri unutuyorum oyle iyi bi huyum var.
Sen nasilsin bitti mi adetin
günaydın kızlar. dualarınız kabul olur inşallah
O insani gormeyince unutuyom cnm ben .arada banada gelmiyolar degil tabiBu ay olsun artik dimi:))Ne guzel bi huy canim.ben o acidan hicc rahat degilim keşke soyle yapsaydim bole yapsaydim diye kuran bi yapim var malesef. Bitti canim calismaya baslicaz artik:))
Ne guzel bi huy canim.ben o acidan hicc rahat degilim keşke soyle yapsaydim bole yapsaydim diye kuran bi yapim var malesef. Bitti canim calismaya baslicaz artik:))
herkese günaydınnnnnasılsıınızzz
Günaydın bebisim sen nasilsinn?
kizlar merhaba uzun zamandir giremiyodum. hamileleri duyunca cok sevindim hayirli ugurlu olsun.Rabbim kucaklarina almayi nasip etsinbizde korunmayali birakali 2 ay oldu. bu ay bende beyaz sivi bi akinti,asiri halsizlik,bas agrisi ve karnimin sag tarafinda bi agri olusuo arada. bende her belirtiyi hamileligi yormak istemiorum ama sizinlede paylasmak istedim. bat 31 ekim. merakla bekliorum. sizce bisey olabilir mi??
ben de senin gibiyim.. çok yıpratıcı bişey
günaydın canım biz iyiyiz, sen nasılsın? konuştun mu eşinle?
iyiyim canım. haftaya c.tesiye randevu almaya karar verdik. hayırlısı olur inşallah
günaydın kızlar. dualarınız kabul olur inşallah
günaydın canlar
gelsin bebişlerrrrrrrrr
iyiyim, regl 4 günündeyim..
şimdi koşu bandı almıştık kurmaya gelecekler, bu dönemde form tutayım bari dedim :)
bu arada edaaa naptı merak ettim testi yaptı mı diye mesaj attım ama ortalarda yok???
sen nassın???
bende 3. gündeyım rejıme basladım ne tesadüfffiyiyim allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?