evt canm acayip sancılı gectı bu ay benım hiç böle olmazdım oda birsey demedi ama üzüldüğü belliydi benım elımden gelen bu fln dedim bende hiç konusmadı öyle geçti işte.. neyse sen nasılsınnn
O insani gormeyince unutuyom cnm ben .arada banada gelmiyolar degil tabiBu ay olsun artik dimi:))
ben de senin gibiyim.. çok yıpratıcı bişey
iyiyim canım. haftaya c.tesiye randevu almaya karar verdik. hayırlısı olur inşallah
Olcak cnm insallah.ben inaniyorumm
Doktor arkadasiniz bi yorum yapti mi canimm
hahaha.. kafamızı dağıtmak için kilolara mı sarıyoruz diyorsun
anladım canım. sakin geçmesine ve seni üzecek bişey söylememesine çok sevindim. ben de iyiyim işte ne olsun. çalış dur
hoşbulduk tatlımmm.. Nasılsın
aynen bendeee çalış çalış çalış neyseeehamile kalalımda bol bol izin alalım hayat güzel herseye rağmennnnn
kesinlikle ama bu kez çok kararlıyım bakalım dün çayı fln şekersiz içmeye basladım sekerı de cıkarttım azimleee yaptık mı duvarlarııı deleriz benceeee
canım sen bana kırgın değilsin dimi? dün o işyerindeki arkadaşınla ilgili birkaç yorum yaptım. cevap yazmadın da.. inşallah seni üzecek bişey dememişimdir
yok canım adam yurtdışında zaten. bir de normalde telefonla bile ulaşamıyoruz. günler sonra dönüyor. maile ne zaman döner hiç bilemiyorum
hosbulduk cnm. ben 25-26 gunde adet oluyorum. yumurtlama gunum 18-19 ekimdi. o gunleri yogun gecirdik.bundan sonrasi nasip artik.daha birsey soylemek icin erken haklisin cnm. bizim seninle gunler cok benzermis.hakkimiza hayirlisi olsun.birlikte bekleyip gorecez artik. korunmayi birakali ne kadar oldu senin cnm?? hoşgeldin canım. benim de bat 31ekim-2 kasım arası bişi ama, bende hiç belirti yok henüz:)
hakkımızda hayırlısı. biraz psikolojk de olabiliyor belirtiler hissetmek. daha çok erken bence belirtileri yaşamak için.
çünkü daha rahime bile ekilmemiştir varsa bile.
rahime ekildikten sonra betahcg salgılanıyor biliyosun canım.
haaa ama erken yumurtlamışsındır o ayrı:) ona bişi diyemem. benim yumurtlama tarihim 19-20 gibi bişi.
ben hamile kalırsam süresiz izin verecekler bana
Banada banadaa
Sen ne is yapiyon dilketinim
Ben zaten ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanmak istiyorum.beni bekleyecegini de sanmiyorum.
Cunku yerime bakicak baska kimse yok.
hosbulduk cnm. ben 25-26 gunde adet oluyorum. yumurtlama gunum 18-19 ekimdi. o gunleri yogun gecirdik.bundan sonrasi nasip artik.daha birsey soylemek icin erken haklisin cnm. bizim seninle gunler cok benzermis.hakkimiza hayirlisi olsun.birlikte bekleyip gorecez artik. korunmayi birakali ne kadar oldu senin cnm??
korunmayı bırakalı 5 ay oldu ama, sistemli olarak geçen ay denedik sadece olmadı. bu ay da ovulasyon testi aldım onunla yumurtlama günümü tespit ettim. 17 sinin akşamı çift çizgiydi. 18 sabahı 19 sabahı 20 akşamüstü denedik. ama çift çizgiden önce hiç çalışma olmadı. malum bayram zamanıydı koşturmaca misafirler falan. bilmiyorum tutturabilmişiz midir.5 gün sonra belirtilerden anlarız gibime geliyor :18:
Bizim burda bi hamile abla var 7 ayin icinde. Yillik izinler haric kullandığı izin 4 gün. Bi de cok zor geciyo diye anlatıp duruyo nasi zorsa artik.
Ben kalirsam sık alirim rapor falan.burasi beni düşündü mu ben burayi dusuneyim keyfime bakarım
Yok bebem nie darilim sana :))
Bizde net uasak telden girince bazen kaciriyorum bazi cevaplari.
O insan icin ne desek az zaten.
Isyerinde bazen cok zor insanlar olabiliyor .beni artik cok huzursuz bir ortam icindeyim tek kurtaricim bebis olur
Banada banadaa
Sen ne is yapiyon dilketinim
Ben zaten ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanmak istiyorum.beni bekleyecegini de sanmiyorum.
Cunku yerime bakicak baska kimse yok.
Bizim burda bi hamile abla var 7 ayin icinde. Yillik izinler haric kullandığı izin 4 gün. Bi de cok zor geciyo diye anlatıp duruyo nasi zorsa artik.
Ben kalirsam sık alirim rapor falan.burasi beni düşündü mu ben burayi dusuneyim keyfime bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?