Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım. sakin geçmesine ve seni üzecek bişey söylememesine çok sevindim. ben de iyiyim işte ne olsun. çalış dur

O insani gormeyince unutuyom cnm ben .arada banada gelmiyolar degil tabiBu ay olsun artik dimi:))

evt olsun artik hayırlısıyla herkes gobusume bakiyo caktirmiyoz saniyolar ama ben cakiyorum:))

ben de senin gibiyim.. çok yıpratıcı bişey

iyiyim canım. haftaya c.tesiye randevu almaya karar verdik. hayırlısı olur inşallah

Doktor arkadasiniz bi yorum yapti mi canimm

Olcak cnm insallah.ben inaniyorumm

canım sen bana kırgın değilsin dimi? dün o işyerindeki arkadaşınla ilgili birkaç yorum yaptım. cevap yazmadın da.. inşallah seni üzecek bişey dememişimdir

Doktor arkadasiniz bi yorum yapti mi canimm

yok canım adam yurtdışında zaten. bir de normalde telefonla bile ulaşamıyoruz. günler sonra dönüyor. maile ne zaman döner hiç bilemiyorum

hahaha.. kafamızı dağıtmak için kilolara mı sarıyoruz diyorsun

kesinlikle ama bu kez çok kararlıyım bakalım dün çayı fln şekersiz içmeye basladım sekerı de cıkarttım azimleee yaptık mı duvarlarııı deleriz benceeee

anladım canım. sakin geçmesine ve seni üzecek bişey söylememesine çok sevindim. ben de iyiyim işte ne olsun. çalış dur

aynen bendeee çalış çalış çalış neyseee hamile kalalımda bol bol izin alalım hayat güzel herseye rağmennnnn

kesinlikle ama bu kez çok kararlıyım bakalım dün çayı fln şekersiz içmeye basladım sekerı de cıkarttım azimleee yaptık mı duvarlarııı deleriz benceeee

kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?

ben 1 ayda 6 kg wuhuuuu :)
zaten o kadar fazlam var, sonra da hamile kalırım diyorum nasıl?
alice harikalar diyarında

Yok bebem nie darilim sana :))
Bizde net uasak telden girince bazen kaciriyorum bazi cevaplari.
O insan icin ne desek az zaten.
Isyerinde bazen cok zor insanlar olabiliyor .beni artik cok huzursuz bir ortam icindeyim tek kurtaricim bebis olur

Banada banadaa
Sen ne is yapiyon dilketinim
Ben zaten ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanmak istiyorum.beni bekleyecegini de sanmiyorum.
Cunku yerime bakicak baska kimse yok.

Bizim burda bi hamile abla var 7 ayin icinde. Yillik izinler haric kullandığı izin 4 gün. Bi de cok zor geciyo diye anlatıp duruyo nasi zorsa artik.

Ben kalirsam sık alirim rapor falan.burasi beni düşündü mu ben burayi dusuneyim keyfime bakarım

yahu bende şans olsa...

pazar günü regl olunca üzüldüm kafamı dağıtayım diye gittik koşu bandı aldık, ona hevesleniyordum ki, kuruluma geldiler şimdi cihaz bozukmuş değiştirceklermiş de bir hafta daha beklicem..

neyse ben en iyisi gideyim kaşlarımı falan aldırayım biraz havam değişsin offfffffff

Benim burasi da cok siki cnm ya.
Cok zorluyolar hic anlayis yok
Bebegim herseyden onemli walla cekemem ben gider rapor alir yatarim cok bunalirsam

Kizlar selamm biz geldik... buyuyor yegeniniz.. cok sukur..
Nasilsiniz bakim.. ??

Yok bebem nie darilim sana :))
Bizde net uasak telden girince bazen kaciriyorum bazi cevaplari.
O insan icin ne desek az zaten.
Isyerinde bazen cok zor insanlar olabiliyor .beni artik cok huzursuz bir ortam icindeyim tek kurtaricim bebis olur

anladım bebişim

Banada banadaa
Sen ne is yapiyon dilketinim
Ben zaten ucretli ucretsiz tum izinlerimi kullanmak istiyorum.beni bekleyecegini de sanmiyorum.
Cunku yerime bakicak baska kimse yok.

ben santraldeyim canım. işe girmeden uyardılar beni zaten. öyle bişey olduğunda seni çıkarmak durumundayız falan diye.. sen kullan izinlerini vermek zorundalar çünkü. döndüğünde ilk gün başladı gösterirler olmadı sonra da işten çıkarırlar. hem doğum izin paranı hem de tazminatını alırsın. gelsin paracıklar

çok güldüm ya.. gerçi benim eltimin de hamilelikleri çok zor geçmişti. yatak döşek yatıyordu ama hamileliğin son zamanlarına doğru toparlıyordu.. belki o da öyledir bilemedimki...

seninde cok olmamis daha. ins bu ay hayirli haberleri aliriz cnm. bizde bu ay acalismaya adet bitiminden basladik. daha hala devam edioruz. sen yine calismalari birakma belli olmuo bu isler:) evet 5 gun sonra falan anlayabiliriz heralde:)
korunmayı bırakalı 5 ay oldu ama, sistemli olarak geçen ay denedik sadece olmadı. bu ay da ovulasyon testi aldım onunla yumurtlama günümü tespit ettim. 17 sinin akşamı çift çizgiydi. 18 sabahı 19 sabahı 20 akşamüstü denedik. ama çift çizgiden önce hiç çalışma olmadı. malum bayram zamanıydı koşturmaca misafirler falan. bilmiyorum tutturabilmişiz midir.5 gün sonra belirtilerden anlarız gibime geliyor :18:[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…