Kizlar selamm biz geldik...buyuyor yegeniniz.. cok sukur..
Nasilsiniz bakim.. ??
Nasilsiniz bakim.. ??
seninde cok olmamis daha. ins bu ay hayirli haberleri aliriz cnm. bizde bu ay acalismaya adet bitiminden basladik. daha hala devam edioruz. sen yine calismalari birakma belli olmuo bu isler:) evet 5 gun sonra falan anlayabiliriz heralde:)
senin nekadar oldu denemeye başlayalı canım?
Iyiyiz cok sukur devam ediyoz buyumeye insallah.. sen naptin canim ??günaydıınn kızlar nasılsınızzzz... bız ııyız monbebecimm... sen ve bebiş nasılllsınızzz...
Selam cnm
Masallah bebisinee
anladım bebişim
ben santraldeyim canım. işe girmeden uyardılar beni zaten. öyle bişey olduğunda seni çıkarmak durumundayız falan diye.. sen kullan izinlerini vermek zorundalar çünkü. döndüğünde ilk gün başladı gösterirler olmadı sonra da işten çıkarırlar. hem doğum izin paranı hem de tazminatını alırsın. gelsin paracıklar
çok güldüm ya.. gerçi benim eltimin de hamilelikleri çok zor geçmişti. yatak döşek yatıyordu ama hamileliğin son zamanlarına doğru toparlıyordu.. belki o da öyledir bilemedimki...
[/QUOTE]Benimde bu 2. Ayim cnm. Ama ilk ay cok duzenli olmadi. O yuzden pek umudum yoktu ztn. Bu ay zamani iyi degerlendirdik. Bakalim kismet. 2 yillik evliyim bende. Artik zamani geldi dedik biz niyetimizi ortaya koyduk bundan sonrasi nasip tabi.
senin nekadar oldu denemeye başlayalı canım?
Oyle yapcam insallah cnm.6 yili gecti tazminatimi birakip cikamadim.
Bebisi bekledim.kismet bakalim insallah dusundugum gibi gelisir hersey.
Benim ablamin hamileligi de cok zor gecmisti.9 ay mide bulantisi.hic yemek yiyemedi.serumlarla beslendi.
Sabah ise gidiyodu .oglen geri geliyodu.Allah razi olsun isyeri inanilmaz anlayisli idi.
Benimde bu 2. Ayim cnm. Ama ilk ay cok duzenli olmadi. O yuzden pek umudum yoktu ztn. Bu ay zamani iyi degerlendirdik. Bakalim kismet. 2 yillik evliyim bende. Artik zamani geldi dedik biz niyetimizi ortaya koyduk bundan sonrasi nasip tabi.
hayırlısı tatlım. inşaallah güzel haberleri vermek en yakın zamanda tüm bebiş bekleyenlere de bize de nasip olur
Iyiyiz cok sukur devam ediyoz buyumeye insallah.. sen naptin canim ??
Selam guzelim.. insallah senin bebisin de gelir..
günaydıınn kızlar nasılsınızzzz... bız ııyız monbebecimm... sen ve bebiş nasılllsınızzz...
Nasilsiniz bakim.. ??
yarın buyuk gun sabahtan dr randevum var bebısımı ınşallah gorurum pıtpıtlarınıda duyarım umarımm o kadar karışıgımkı psıkolojım bozulduuu.........:18::18::18::18:
günaydın taze anneler hoş geldiniz.. hepiniz keyfi yerinde maşallah
hakkındır çatır çatır al
evet bazı hamilelikler çok zor geçiyor gerçekten. eltimi bu haliyle ve doğumdan sonra gördüğümde ödüm kopmuştu. ben çocuk falan yapamam demiştim. ama şimdi şu hale bak
Evet taze teyze cok sukur.. sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyoz.. bat 31 ekimdi senin dimi.. hadi insallah..
Kisiden kisiye degisiyor canim kimi aquaparktaki kaydiraklardan kayiyor (bizim isyerindeki arkds)
Kimide yatak doseyk yatiyor
neden canım? heyecandan mı? yoksa hamilelik psikolojisi şimdiden başladı mı????????
valla bılmıyorumm tatlımm yarın olsada bıtseee
yarın buyuk gun sabahtan dr randevum var bebısımı ınşallah gorurum pıtpıtlarınıda duyarım umarımm o kadar karışıgımkı psıkolojım bozulduuu.........:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?