Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

31 ekimdi ama hem bu ay çalışamadık hem de eşimin sperm testinin sonucu pek iyi değl gibi canım.. yani tedavi gerekebilir..

Herseyin hayirlisi canim arkadasim.. insallah tez zamanda yuzunuz guler.. tedavi gerekiyorsada hemen baslayin..

Selam kızlar nasılsınız keyifler n alemde benim bat bugün inşallah olmam :124:

hadi bakalım. bebiş gelsin inşallah
Herseyin hayirlisi canim arkadasim.. insallah tez zamanda yuzunuz guler.. tedavi gerekiyorsada hemen baslayin..

öyle canım. bakalım haftaya c.tesi için randevu alacağım inşallah. doktor ne derse artık. sağol canım amin

selamm

nasıl bi koşu bandı aldınız canım? ben de çok niyetleniyorum da eşim nereye koyucaksın onu, zaten kullanmazsın diyip diyip caydırıyo beni. Sıkılaşmak istiyorum ben dee, bi 5 kilo da fazlam var artı :/

yarın buyuk gun sabahtan dr randevum var bebısımı ınşallah gorurum pıtpıtlarınıda duyarım umarımm o kadar karışıgımkı psıkolojım bozulduuu.........:18::18::18::18:
duyarsın :)) 8. hafta ideal... maşallah bebişinee
Selam kızlar nasılsınız keyifler n alemde benim bat bugün inşallah olmam :124:
inş olmazsın evet :)))

kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?

ben 1 ayda 6 kg wuhuuuu :)
zaten o kadar fazlam var, sonra da hamile kalırım diyorum nasıl?
alice harikalar diyarında

valla ben kendımı bıldım bılelı rejım yapıorum ama veremıyrum ben yaa bakalım 20 kılo fln hedeflıyorum ama olurmu bılemem

Son 2 tane testim kaldı bugün olmazsam yarın sabahtan yapıcam rabbim Inşallah o çift çizgiyi görmeyi nasip eder.ama görememekten de korkuyorum

hayırlısı olsun canım inşaallah güzel haberler alırsın yarın, göğüs sızlaması genelde hamilelikle sonuçlanıyo burda
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

kızlar yumurtlamadığınızı nasıl anlıyorsunuz?

Canim yumurtlama kisiden kisiye degisiyor.. ama yumurtlama doneminde akintilar daha cok oluyor o gunleri iyi degerlendirmek lazim gun asirir iliskiyle.. benim kasik batmalarim olur.. goguslerim siser mesela..

Bide canim ben ates olctugum icin tam ne zaman yumurtladigim beli oldu..
simdi adeten sonra 14.gunde basliyor(ama buda degisiyor kisiden kisiye)
Yumurtlama oldugu gun o ates dusuyor mesela surekli 36.5 lerde olan bir bayanda 35.4 oluyor..
o gunden sonra atesin birden yukselirse yani 35.4ten 36.2 gecerse.. o gun yumurtlamis oluyorsun..

Bilmiyorum anlata bildim mi ... biraz karisik ama... :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…