31 ekimdi ama hem bu ay çalışamadık hem de eşimin sperm testinin sonucu pek iyi değl gibi canım.. yani tedavi gerekebilir..
Selam kızlar nasılsınız keyifler n alemde benim bat bugün inşallah olmam :124:
Gelmesinler gelmesinler... canim hadi hayirlisi...
Herseyin hayirlisi canim arkadasim.. insallah tez zamanda yuzunuz guler.. tedavi gerekiyorsada hemen baslayin..
Selam cnmInsallah guzel haberler verirsin bizlereeeSelam kızlar nasılsınız keyifler n alemde benim bat bugün inşallah olmam :124:
Cikar insallah... merak etme rahat ol..Selam kızlar nasılsınız keyifler n alemde benim bat bugün inşallah olmam :124:
nasıl bi koşu bandı aldınız canım? ben de çok niyetleniyorum da eşim nereye koyucaksın onu, zaten kullanmazsın diyip diyip caydırıyo beni. Sıkılaşmak istiyorum ben dee, bi 5 kilo da fazlam var artı :/iyiyim, regl 4 günündeyim..
şimdi koşu bandı almıştık kurmaya gelecekler, bu dönemde form tutayım bari dedim :)
bu arada edaaa naptı merak ettim testi yaptı mı diye mesaj attım ama ortalarda yok???
sen nassın???
duyarsın :)) 8. hafta ideal... maşallah bebişineeyarın buyuk gun sabahtan dr randevum var bebısımı ınşallah gorurum pıtpıtlarınıda duyarım umarımm o kadar karışıgımkı psıkolojım bozulduuu.........:18::18::18::18:
inş olmazsın evet :)))Selam kızlar nasılsınız keyifler n alemde benim bat bugün inşallah olmam :124:
ben hamile kalırsam süresiz izin verecekler bana
kaç kilo vermeyi hedefliyorsun?
ben 1 ayda 6 kg wuhuuuu :)
zaten o kadar fazlam var, sonra da hamile kalırım diyorum nasıl?
alice harikalar diyarında
Selam cnmInsallah guzel haberler verirsin bizlereee
Cikar insallah... merak etme rahat ol..
bu ay degişiklik olsun bende hamilelik takvimi yapayım.. belki ugur getirir
Son 2 tane testim kaldı bugün olmazsam yarın sabahtan yapıcam rabbim Inşallah o çift çizgiyi görmeyi nasip eder.ama görememekten de korkuyorum
kızlar yumurtlamadığınızı nasıl anlıyorsunuz?
bu ay degişiklik olsun bende hamilelik takvimi yapayım.. belki ugur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?