Canim yumurtlama kisiden kisiye degisiyor.. ama yumurtlama doneminde akintilar daha cok oluyor o gunleri iyi degerlendirmek lazim gun asirir iliskiyle.. benim kasik batmalarim olur.. goguslerim siser mesela..
Bide canim ben ates olctugum icin tam ne zaman yumurtladigim beli oldu..
simdi adeten sonra 14.gunde basliyor(ama buda degisiyor kisiden kisiye)
Yumurtlama oldugu gun o ates dusuyor mesela surekli 36.5 lerde olan bir bayanda 35.4 oluyor..
o gunden sonra atesin birden yukselirse yani 35.4ten 36.2 gecerse.. o gun yumurtlamis oluyorsun..
Bilmiyorum anlata bildim mi ... biraz karisik ama... :44::44:
yok yok çok iyi anlattın sağol..
ben geçen ay ateş ölçümü yapmıştım.fakat bende 36,2 ile36,9 arasında bi değişiklik oldu.bu ne demek oluyo peki.
Vallahi canim bende daha yeni sayilirim.. Diger kizlar daha cok bilgili..
biz ates olcme topiginde tablo yaptik orda hersey cok net goruluyor ilk sayfada sende bak ve yap istersen..
selamm
nasıl bi koşu bandı aldınız canım? ben de çok niyetleniyorum da eşim nereye koyucaksın onu, zaten kullanmazsın diyip diyip caydırıyo beni. Sıkılaşmak istiyorum ben dee, bi 5 kilo da fazlam var artı :/
duyarsın :)) 8. hafta ideal... maşallah bebişinee
inş olmazsın evet :)))
tamam canım sağolasın.
ooof ne karışık işler ya..
ben sanıodum ki bebek isterim hemen oluverir.
çok iyi korunmak zorunda olduğumuzu düşünür öyle strese girerdim.
bu ne böle ya
İnşallah eğer bugün olmazsam yarın test yapsam çıkar mı acep :44:
Kizlar benim bugun bi akintim geldi ilk kez karsilasiyorum .yogun acik sari gibi ve icerisinde kirmizilar vardi.
Adetimin 10.gunundeyim ve adetim biteli 5 gun oldu.
Sanirim iltihabik birsey bu daha once yum yum zamani disinda akintim olmazdi.
Cumartesi diktora gidecektim zaten bunu da soylicem.
Off yaa tamda yum yum zamanii olcak seymi buu
Canim korkma insallah kotu birsey degildir.. doktora git ama
hatirlarsan bende adeten sonra tam yumyum doneminde kahverengi pembe akintilarim olmustu.. doktora sormustum bu ne diye ?? demisti hersey yolunda merak etme yumurtlama zamaninda bazi kadinlarda olabiliyor..
ve hatirlarsan o ay hamile kaldim..
İnşallah uğur getirir canım seninde hayırlı haberlerini alırz inşallah :124:
ne kadar tatlı duruyo ama.. ay çok sevdim ben bunu
inşallah Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip eder...[/QU biran önce işallah aminnnnnnnnnnnn
Kızlar aranızda bal-çörekotu-tarçın karışımını deneyen varmı?? sanırım yumurtaların kalitesini artırıyormuş benim bir arkadaşım denedi ve denediği ay hamile kaldı..bende bu ay denemeyi düşünüyorum belki vesile olur da gelir bebiş
Kızlar aranızda bal-çörekotu-tarçın karışımını deneyen varmı?? sanırım yumurtaların kalitesini artırıyormuş benim bir arkadaşım denedi ve denediği ay hamile kaldı..bende bu ay denemeyi düşünüyorum belki vesile olur da gelir bebiş
Heeyyy ben geldim Nasılsıniz mikmik canavarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?