Hamiliiiiimmmmmm burdayimm canimmm yazdim gormedin miiiii
yok be tatlim batin dundu bekliyorum sen nasilsin minik kelebegin nasil neler yaptiniz
Cnm boy ve kilomuz ayni.ve bu engelmi diye düşünmüştüm doktoruma soyledim ve doktorum insanlar sacmaliyor dedi 50 kilo uzerinde hamile kalirsan bana gelme dedi.yani engek degil hatta daha iyimis ama insanlar anlamiyor.bir ara bunalima soktular beni cok zayifsin diye evet zayifim ama alamiyorum napayim :-50:
bizimde 9yas var canim esim icin biraz daha aceleciyim ben...
ama bnı gonlmu almaya calışır kesn aniden tenhada kıstırablır bu herif
yok canim ben 44kiloyum boyum 1.60 dr bana sakin kilo alma kilon ii dedi...pko lu oldugum icinde böyle demiş olabilir
yok be tatlim batin dundu bekliyorum sen nasilsin minik kelebegin nasil neler yaptiniz
indir canim uygulamanin ismi ingilizce ama program turkce telefona inince ismi regl guncesi oluyor icide turkce zaten.... Google playerde o kadar cok buna benzer uygulama var ama bence en guzeli bu dugerlerini sevmedim ben
rabbim senin yawrunuda korusun canim...bulansin bulansin bebekinnn saglikli buyuyo demekki
Çalışıyoruz çalışmasam aslinda oda güzelmiş her öğüne adamlarn işine gelyo sabah aksam desen onada hay hay derler
hg caniimmm ins ekimde gerkir yawrun
Ver gitsin öyleyse niye bekleyesin firsatlari değerlendir bos gecme az naz yeter
Çalışıyoruz çalışmasam aslinda oda güzelmiş her öğün
heeeeeeeeeee artıkın kacrmayım barı frsatı oleyyyyyyyyyyy mik mik var bugun woooooooohooooooooooooooo
kızlar merhaba benim bat 12 ekim
annam kıs sen yemek gbı her ogun ycen galıba sanrsam bu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?