Canim ben 2 gundur o karisimdan agzima birer kasik atiyorum sabahlari.
Gec basladim ben bgun 10.gunumdeyim.8.gun basladim.
Bilmemki ise yaricakmi.yumyumdan sonra birakmak gerekiyomus.
Evrakcu arkadas denemisti kimyasal gebelik yasayan
Canim ben 2 gundur o karisimdan agzima birer kasik atiyorum sabahlari.
Gec basladim ben bgun 10.gunumdeyim.8.gun basladim.
Bilmemki ise yaricakmi.yumyumdan sonra birakmak gerekiyomus.
Evrakcu arkadas denemisti kimyasal gebelik yasayan
Heeyyy ben geldim Nasılsıniz mikmik canavarları
hamilemisin cnm, hamilelik takvimi eklemişsin?
kızlar nasılsınız denizasker hamilesin sanırım canım yaaa çok sewindimmm
bebeğim başladın mı sen iyi yapmışsın bende cok fazla kullanmama rağmen etkili oldu diye düşünüyorum sabahları ve akşamları birer kaşık atıyorsun canım bu arada kuru incir takviyesi yapmayıda unutma canım günde 2-3 tane yemeye çalış benimde 5. gün bugün başladım hayırlısı inş sağlıklı bir şekilde hamiş oluruz canımm :)
henüz degilim canımama olucak inşallah.. takvimde 2 hafta yazıyo zaten bu ara mik mik dönemi takvimi ugur getirsin diye yaptım
Gec basladim ama olsun tadi guzel nasilsa.
Azcik yaptim.bikac gune birakirim yumyum bitince.
Insallah vesile olur canim insallah
Kızlar ovulasyon testiyle takip yapıyorum bu ay ama henüz çift koyu çizgiyi göremedim. Aynı zamanda akıntı takibi yapıyorum, bugün akıntım yumurta akı kıvamında ama aklıma takılan bir şey var akıntıların şeffaf değil hep beyaz renkli. Acaba mantar olabilir mi? Hiç kaşıntı felan şikayetim yok ama. Malum gebe kalmayı etkiliyorumuş.
2. hafta sağ taraftaki fotoyu ilk kez görmüş oldum, güzel olmuşşayy yok canımbaksana 2 hafta yazıyo 2 haftalık gebelik nasıl bilinsin ugur getirsin diye ekledim şuan mik mik dönemindeyim
alemsin kızzkendini psikolojik olarak alıştırıyosun yani, inşallah Allah gönlüne göre verir
inş canım benimm güzel haberler lırız bu ay tadı önceden bana cok kötü geliyordu ama şimdi nedense güzel geldi alıştım sanırsam :)
2. hafta sağ taraftaki fotoyu ilk kez görmüş oldum, güzel olmuşş
inş uğur getirir yaa
Kızlar ovulasyon testiyle takip yapıyorum bu ay ama henüz çift koyu çizgiyi göremedim. Aynı zamanda akıntı takibi yapıyorum, bugün akıntım yumurta akı kıvamında ama aklıma takılan bir şey var akıntıların şeffaf değil hep beyaz renkli. Acaba mantar olabilir mi? Hiç kaşıntı felan şikayetim yok ama. Malum gebe kalmayı etkiliyorumuş.
nefesal ölçüleri ne kadar, yani ne kadar bala nekadar çörekotu ve tarçın koyuyorsun
Ya evet ben bu ay inanilmaz rahatım ondan kafam bomboş buraya gelince yine bütün isteklerim depresiyo ondan okuyorum sadece yazmıyorum candy crusha sardim deli gibi onu oynuyorum:))Hosgeldin cnm.nerelerdesin bakim gozukmuyosunn
Mikmike tabiko devqm ama hic biso takip etmiyorum yumyumu bile bilmiyorum ovu testim var onuda yapmıyorum saldim cayira mevlam gönderehoşgeldin cnm, asılmikmik canavarı sensinsen naptın mikmikler bittimi davamm mı?
Cook iyiyim canım seb nasılsınhoş geldin canım benim nasılsınnn :)))
fıstık nhbrtakvimimi gördün mü teyzesi ugur gtetirsin inşallah bu arada mik mik döneminde kullanılacak yapılacak herhangi birşey var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?