Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy yok canım baksana 2 hafta yazıyo 2 haftalık gebelik nasıl bilinsin ugur getirsin diye ekledim şuan mik mik dönemindeyim

Kolay gelsin hayTim bol bol mik miklere dewam edin benimde yum yum donemim haftaya suan adetliyim insalah bu ay olcak

canım ölçüleri 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

sağol cnm ama saf balı nerden bulucaz bende nette bu şekilde okumuştum, acaba markette herhangi bir markanın balı olmazmı..benim arkadaşım market balı kullanmıştı birde çörekotunu döğülmüşü değilde tohumunu kullanmış ama çörekotunu iyice çiğneyip öyle yemiş

ayy yok canım baksana 2 hafta yazıyo 2 haftalık gebelik nasıl bilinsin ugur getirsin diye ekledim şuan mik mik dönemindeyim

ay çok güldüm yalnız açıklmaya, bebekle ilgili yazacak bir sey bulamadıkları için:
Eğer bir devamlı bir kadın hastalıkları/kadın doğum uzamanı doktorunuz veya ebeniz yok ise aramaya başlayabilirsiniz demiş..

2 haftalık bebek işi iyiymiş

Anammm candy crusha mi dadandinnEsimde dadanmis dun aldim elinden kapattimm.

Banada esimden geçti yaaa gece gündüz oynuyoruz :)) inatla yaa 91 . bölümdE kaldım gecemiyorum kac sattir

hehee biz 300 küsurlardayız ama var ya gitikçe acayip zorlaşıyor oyunlar sinir oluyorummm :))) size birde can hilesi vereyimm telin saatini 2 saat sonraya alın 5 tane canınız tamamdır hahahaaa :)))

canım bilindik bir markanın balı olsunda çörek otunu bende havanda ezdimm diri kalanlarıda çiğniyorum canımm

Kolay gelsin hayTim bol bol mik miklere dewam edin benimde yum yum donemim haftaya suan adetliyim insalah bu ay olcak

inşallah canımmm... ya bu mik mik döneminde yapılması gereken bişey var mı? hani adet döneminde bal tarçın vs oluyo ya şimdi varmı öyle birşey??

evet fotodan bide mik mik zamanım oldugunu hatırlatıyo o da hoş.. spoşlar yumoşu sarmış falan

selam kızlar nasılsınız ben hala adette olmadım ya 6 gün geçti test yaptım evde bebişte yok 3-4 gün daha bekleyeyimde bi kan testi yaptırayım bari

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar size bişi sorcam
sizde de oluyo mu bebek düşünmeye başladığımdan beri,
sanki etrafimdaki herkes hamile kalıp karşıma çıkıyo gibi geliyo bana
hemen sayayım
dayımın kızı
halamın torunu
diğer halamın torunu
metroda otobüste alışveriş merkezindeki bayanlarrrrrrrrrrrr vs vs vs

merhaba canımm olmazmıııı butun etrafta hamiş bayanlarr var :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…