ayy yok canımbaksana 2 hafta yazıyo 2 haftalık gebelik nasıl bilinsin ugur getirsin diye ekledim şuan mik mik dönemindeyim
nefesal ölçüleri ne kadar, yani ne kadar bala nekadar çörekotu ve tarçın koyuyorsun
canım ölçüleri 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
ayy yok canımbaksana 2 hafta yazıyo 2 haftalık gebelik nasıl bilinsin ugur getirsin diye ekledim şuan mik mik dönemindeyim
Anammm candy crusha mi dadandinnEsimde dadanmis dun aldim elinden kapattimm.Ya evet ben bu ay inanilmaz rahatım ondan kafam bomboş buraya gelince yine bütün isteklerim depresiyo ondan okuyorum sadece yazmıyorum candy crusha sardim deli gibi onu oynuyorum:))Mikmike tabiko devqm ama hic biso takip etmiyorum yumyumu bile bilmiyorum ovu testim var onuda yapmıyorum saldim cayira mevlam göndereuymadi ama olsun mikmik de benim yasam biçimim Cook iyiyim canım seb nasılsın Yaa göremiyorum telden giriyorum :)) amanda ins olarim en kisa surede teyze bende sizi yapcam teyze bu ay
Anammm candy crusha mi dadandinnEsimde dadanmis dun aldim elinden kapattimm.
Banada esimden geçti yaaa gece gündüz oynuyoruz :)) inatla yaa 91 . bölümdE kaldım gecemiyorum kac sattir
sağol cnm ama saf balı nerden bulucaz bende nette bu şekilde okumuştum, acaba markette herhangi bir markanın balı olmazmı..benim arkadaşım market balı kullanmıştı birde çörekotunu döğülmüşü değilde tohumunu kullanmış ama çörekotunu iyice çiğneyip öyle yemiş
Kolay gelsin hayTim bol bol mik miklere dewam edin benimde yum yum donemim haftaya suan adetliyim insalah bu ay olcak
ay çok güldüm yalnız açıklmaya, bebekle ilgili yazacak bir sey bulamadıkları için:
Eğer bir devamlı bir kadın hastalıkları/kadın doğum uzamanı doktorunuz veya ebeniz yok ise aramaya başlayabilirsiniz demiş..
2 haftalık bebek işi iyiymiş
selammlarrrrrrr nasılsınnınızzz hamiişş adaylarııı ve hamişlerrrr
canım bilindik bir markanın balı olsunda çörek otunu bende havanda ezdimm diri kalanlarıda çiğniyorum canımm
selam kızlar nasılsınızben hala adette olmadım ya 6 gün geçti test yaptım evde bebişte yok 3-4 gün daha bekleyeyimde bi kan testi yaptırayım bari
selammlarrrrrrr nasılsınnınızzz hamiişş adaylarııı ve hamişlerrrr
slmmmmm iilik sendn
yaa arkadaşlar size bişi sorcam
sizde de oluyo mubebek düşünmeye başladığımdan beri,
sanki etrafimdaki herkes hamile kalıp karşıma çıkıyo gibi geliyo bana
hemen sayayım
dayımın kızı
halamın torunu
diğer halamın torunu
metroda otobüste alışveriş merkezindeki bayanlarrrrrrrrrrrr vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?