Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen cnm aynen herkes hamile herkes doğuruyo valla

canım benim. sen hamileliğe odaklandığın için hep onlar dikkatini çekiyor yalnız onları görüyorsun bende de aynı oluyordu hatta etrafındaki hamileleri sıraya sokuyordum sayıyordum. hele bu son zamanlar neredeyse herkes hamileydi yaaa artık annemden bile şüpeleniyordum hamile kalors çok şükür benim bitti o günlerim inşallah tez zamanda aynada kendi göbüşüne bakarsın

aynen cnm aynen herkes hamile herkes doğuruyo valla

Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inş.
valla burda aldığım haberler bile kendimin gibi mutlu ediyo.
iyiki burası var, sizler varsınız da içimizden geldiği gibi paylaşabiliyoruz duygularımızı

aynen canım burası herkes için çok iyi
iyi oldu burda hepimiz toplndıkkk

evet yaaa gerçekten eskiden hiç dikkat etmiyomuşum çevremdekilere.
şimdi görceksin ilk ay kendi kendime iç geçiriyodum gördükçe,
şimdi ise çeneme vurdu, eşime diyorum bak onlar da yapmış, bak hem de bebekleri küçücük yine yapmışlar diye:) yorumlar yapmaya başladım. eşim çok eğleniyo benim bu halimle, ben de şakaya vuruyorum zaten de, dedektör gibi oldum kaçırmıyorum hiç:))))
Allah herkese yavrularını bağışlasın.
Sana da sağlıklı bir şekilde hayırlı bir evlat versin canım benim.
Allah tamımına erdirsin.
Darısı başımıza

Olmazmiiii
Canim biz de istedigimiz icin artik algida secicilikten midir nedir etrafimda kayniyo benimde.
Su bayram tatiline bile uc yakinimdan haber aldim
Bi de biz haber vereydik iyiydii

Olmazmiiii
Canim biz de istedigimiz icin artik algida secicilikten midir nedir etrafimda kayniyo benimde.
Su bayram tatiline bile uc yakinimdan haber aldim
Bi de biz haber vereydik iyiydii

Aynen yaaa,
bi de bizim bebek istediğimizi ailem biliyo, romatoid artrit hastasıyım çünkü, ilaçlarımı kestiğim için ağrılarım arttı, neden ağrılarımın arttığını açıklamak için söylemek zorunda kaldık. tabi herkeste bi beklenti var. onun üzerine dayımın kızı bombayı patlatınca, herkes ben hamile kaldım sanıyomuş dayımın kızı olduğunu ilk etapta anlayamıyolarmış telefonda falan:)
düşün yani beklenti yüksek.
her ay yine olmadı hüsranı, bi yandan ağrılarla boğuşmak. zorrrrrr
herkesin derdi var işte. aman neyse.
biz yeni umutlara bakalım dimi yaaaa
gelsin bebişler....

Ay cok guldum yaa annenden de mi suphelendinn:)))
Allah saglik versin canim sana ve bebisinee

hehee biz 300 küsurlardayız ama var ya gitikçe acayip zorlaşıyor oyunlar sinir oluyorummm :))) size birde can hilesi vereyimm telin saatini 2 saat sonraya alın 5 tane canınız tamamdır hahahaaa :)))

Ooo siz baya ilerlemissiniz :)) kocamla sıraya giriyoruz oynamak icin cok komik oluyo

selam kızlar nasılsınız ben hala adette olmadım ya 6 gün geçti test yaptım evde bebişte yok 3-4 gün daha bekleyeyimde bi kan testi yaptırayım bari
kızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…