Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için

aynen öyle yapıyorlar tatlım hiç idrar testi yaptın mı?

kızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için
Nie ole dusundun canim.herkes mumkun oldugunca cevap veriyor birbirine.Sayfalar cabuk ilerliyor bazen gozden kacan yazilar oluyor.Ben telden giriyorum bi taraftanda calisiyorum mesela.Sen idrar testi yaptinmi peki

canım mümkün oldugunca birinin iletisinden alıntı yaparak yaz.. ortaya yazarsanda cevap gelir elbette ama birine yazsan görünmesi daha kolay.. ben yazıyorum mesela sayfayı yenileyince bi bakıyorum 2-3 sayfa geriye atmış.. yoksa burda ayrım olmaz

canım bence yarın kan testi yaptır derim ben hem için rahat eder haber vermeyide unutma sakın olur mu? ha hiç belirtin varmı

aynen öyle yapıyorlar tatlım hiç idrar testi yaptın mı?

Nie ole dusundun canim.herkes mumkun oldugunca cevap veriyor birbirine.Sayfalar cabuk ilerliyor bazen gozden kacan yazilar oluyor.Ben telden giriyorum bi taraftanda calisiyorum mesela.Sen idrar testi yaptinmi peki
ben 6 aydır bu tarz topiklerde varım ama ilk kez böyle oldu defalarca kezmi kimse görmedi diye düşünüyo insan
idrar testi yaptım 3 gün önce negatif 21. gün progesteron hormonu ölçüldü 60 çıktı normalden kat kat fazla doktor hamilesindir dedi test yaptı kandan o da negatifti kafam çok karıştı 4 gün sonra kan verecem bakalım

Hoş Geldiniz.

Ben size ilk defa rastladım, sanırım bayram tatilinde ben yokken girip-çıktınız.

Neyse destek arayışında haklısınız ama inanın herkesin kafası öyle meşgul ki, sayfalar da hızlı ilerleyince gözden kaçmıştır.

Herkesin bebek beklentisi had safha da belki de birbirimizi tetikliyoruzdur.
Ama ne olursa olsun sıcak bir ortam burası, umarım sizde alışırsınız.

hayırlısı tatlım işallah hamişsindir benim bata daha var beklemedeyim hiç daha önce böyle olmuşmuydu?

canım bence yarın kan testi yaptır derim ben hem için rahat eder haber vermeyide unutma sakın olur mu? ha hiç belirtin varmı
canım benim adetler bazen 10 güne kadar gecikiyo o yüzden 10 gün bekleyeyim dedim bide kan aldırıca çok morarıyo kolum
belirtiler her ay var canım migdemde sabah yanma hafif bulantı sık idrar açık beyazımsı renkli akıntı kasık agrısı hepsi mevcut

canım kusura bakma ben anlayamadım.. bi baştan alsan hani bat tarihin ne zamandı mesela?

katılıyorum canım bazen konuşmalar hızlı ılerledıgı ıcın gözden kaçıyordur kesın. bu sıteye bende yenı uye oldum bı ara gıremedım sımdı tekrar gırıorum burda herkes herkesı cok ıyı tanımıyor canım yanı tek tanıdıklarıyla konuşması durumu yok canım yenı uye bırısı olarak bunu soyluyorum. ortama alısınca gerçekten güzel bı ortam var.

Canim nesefalin dedigi gibi sayfalar çok hızlı ilerliyor kusura bakma gözden kaçmış olabilir burda çoğu ark çalışıyo kimi kendi derdinden farketmemistir....kan testi yaptir canim birde

inşallah hamişsinizdir canım hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

6 gun gecmis cnm.eger yumurtlama gunun belli ise hesap yapabilirsin.
Belli degilse gec dollenme olmus olabilir.
Kan testinde cikar artik bence.
Insallah hamissindir.

hayırlısı tatlım işallah hamişsindir benim bata daha var beklemedeyim hiç daha önce böyle olmuşmuydu?
adet gecikmesi oluyor bi yılda en fazla 4-5 kez tam gününde oluyo amam 10 günü geçtiğide çok sık olmuyor
canım kusura bakma ben anlayamadım.. bi baştan alsan hani bat tarihin ne zamandı mesela?
bat 17 ekim denizcim 21.gün 8 ekimde kan testi negatif 21 ekimde evde test yaptım o da negatif ve 6 gün geçti

tamam burasını anladım.. peki seni hamile olmadıgına inanmamana iten düşünce ne? reglin gelmemesi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…