kızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için
kızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için
Nie ole dusundun canim.herkes mumkun oldugunca cevap veriyor birbirine.Sayfalar cabuk ilerliyor bazen gozden kacan yazilar oluyor.Ben telden giriyorum bi taraftanda calisiyorum mesela.Sen idrar testi yaptinmi pekikızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için
günlerdir aradada olsa yazıyorum ama bi Allah ın kulu ne sorduklarımı ne yazdıklarımı görmedi özel ilgi beklemiyorum ama insan bugünlerindede bi destek arıyor
günlerdir aradada olsa yazıyorum ama bi Allah ın kulu ne sorduklarımı ne yazdıklarımı görmedi özel ilgi beklemiyorum ama insan bugünlerindede bi destek arıyoryazıp yazıp çıkmak için girmiyorum çünkü buraya
günlerdir aradada olsa yazıyorum ama bi Allah ın kulu ne sorduklarımı ne yazdıklarımı görmedi özel ilgi beklemiyorum ama insan bugünlerindede bi destek arıyoryazıp yazıp çıkmak için girmiyorum çünkü buraya
aynen öyle yapıyorlar tatlım hiç idrar testi yaptın mı?
ben 6 aydır bu tarz topiklerde varım ama ilk kez böyle oldu defalarca kezmi kimse görmedi diye düşünüyo insanNie ole dusundun canim.herkes mumkun oldugunca cevap veriyor birbirine.Sayfalar cabuk ilerliyor bazen gozden kacan yazilar oluyor.Ben telden giriyorum bi taraftanda calisiyorum mesela.Sen idrar testi yaptinmi peki
Henuz yok cnm.yarin olur ins. Bati bugun gecenler selinay belkim yarin haberler getirirMrb hanimlar yok mu bugün güzel haberler
Hb sekeerimmm naber cinim
ben 6 aydır bu tarz topiklerde varım ama ilk kez böyle oldu defalarca kezmi kimse görmedi diye düşünüyo insan
idrar testi yaptım 3 gün önce negatif 21. gün progesteron hormonu ölçüldü 60 çıktı normalden kat kat fazla doktor hamilesindir dedi test yaptı kandan o da negatifti kafam çok karıştı 4 gün sonra kan verecem bakalım
canım benim adetler bazen 10 güne kadar gecikiyo o yüzden 10 gün bekleyeyim dedim bide kan aldırıca çok morarıyo kolumcanım bence yarın kan testi yaptır derim ben hem için rahat eder haber vermeyide unutma sakın olur mu? ha hiç belirtin varmı
ben 6 aydır bu tarz topiklerde varım ama ilk kez böyle oldu defalarca kezmi kimse görmedi diye düşünüyo insan
idrar testi yaptım 3 gün önce negatif 21. gün progesteron hormonu ölçüldü 60 çıktı normalden kat kat fazla doktor hamilesindir dedi test yaptı kandan o da negatifti kafam çok karıştı 4 gün sonra kan verecem bakalım
Canim nesefalin dedigi gibi sayfalar çok hızlı ilerliyor kusura bakma gözden kaçmış olabilir burda çoğu ark çalışıyo kimi kendi derdinden farketmemistir....kan testi yaptir canim birdegünlerdir aradada olsa yazıyorum ama bi Allah ın kulu ne sorduklarımı ne yazdıklarımı görmedi özel ilgi beklemiyorum ama insan bugünlerindede bi destek arıyoryazıp yazıp çıkmak için girmiyorum çünkü buraya
canım benim adetler bazen 10 güne kadar gecikiyo o yüzden 10 gün bekleyeyim dedim bide kan aldırıca çok morarıyo kolum
belirtiler her ay var canım migdemde sabah yanma hafif bulantı sık idrar açık beyazımsı renkli akıntı kasık agrısı hepsi mevcut
adet gecikmesi oluyor bi yılda en fazla 4-5 kez tam gününde oluyo amam 10 günü geçtiğide çok sık olmuyorhayırlısı tatlım işallah hamişsindir benim bata daha var beklemedeyim hiç daha önce böyle olmuşmuydu?
bat 17 ekim denizcim 21.gün 8 ekimde kan testi negatif 21 ekimde evde test yaptım o da negatif ve 6 gün geçticanım kusura bakma ben anlayamadım.. bi baştan alsan hani bat tarihin ne zamandı mesela?
adet gecikmesi oluyor bi yılda en fazla 4-5 kez tam gününde oluyo amam 10 günü geçtiğide çok sık olmuyor
bat 17 ekim denizcim 21.gün 8 ekimde kan testi negatif 21 ekimde evde test yaptım o da negatif ve 6 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?