evet canım baş neden o bide progesteron hamilelerde bile bu kadar yüksek çıkmaz bu hormon dedi doktor hatta 8 ekimden sonra muhtemelen hamile kalacaksın şansın çok yüksek deditamam burasını anladım.. peki seni hamile olmadıgına inanmamana iten düşünce ne? reglin gelmemesi mi?
adet gecikmesi oluyor bi yılda en fazla 4-5 kez tam gününde oluyo amam 10 günü geçtiğide çok sık olmuyor
bat 17 ekim denizcim 21.gün 8 ekimde kan testi negatif 21 ekimde evde test yaptım o da negatif ve 6 gün geçti
merhaba arkadaşlar ben de adet gecikmesi yaşıyorum 3.günü bugün.8 aydır bebek istiyoruz hamilelik şüphem vardı ama dün idrar testi yaptım negatif çıktıacaba erken mi test yapmak için. gebelik belirtim de yok adet belirtim de.beklemek çok zor :18:
kan testı yaptırdınız mı peki
evet canım baş neden o bide progesteron hamilelerde bile bu kadar yüksek çıkmaz bu hormon dedi doktor hatta 8 ekimden sonra muhtemelen hamile kalacaksın şansın çok yüksek dedi
merhaba arkadaşlar ben de adet gecikmesi yaşıyorum 3.günü bugün.8 aydır bebek istiyoruz hamilelik şüphem vardı ama dün idrar testi yaptım negatif çıktıacaba erken mi test yapmak için. gebelik belirtim de yok adet belirtim de.beklemek çok zor :18:
evet ilk olacak canım içindeki ses neden böyle söylüyo bilemedim ama umarım dogru söylüyodurbilmiyorum ama adet düzensizliğide var ama içimden bir ses senin hamiş olduğunu söylüyor işallah doğru söylüyordur ilk gebelik mi olacak :)
hoşgeldin arkadaşımMrb ablalar nasilsiniz
sende bekle canım benim gibi en azından haftası geçsinmerhaba arkadaşlar ben de adet gecikmesi yaşıyorum 3.günü bugün.8 aydır bebek istiyoruz hamilelik şüphem vardı ama dün idrar testi yaptım negatif çıktıacaba erken mi test yapmak için. gebelik belirtim de yok adet belirtim de.beklemek çok zor :18:
Hosgwldin cnm.Sen nasilsin bakimmMrb ablalar nasilsiniz
henüz yaptırmadım bi taraftan da korkuyorum ümitlenmek de istemiyorum
olabilir tatlım ya bekleyeyim bakalım canım bide ben 1 hafta sogan suyu içtim bu ay o da arttırırmı progesteronucanım benim aklımdan geçen bir; yumoş zamanın dışında hatta adete çok yakın bi zamanda ki birlikteliginden hamile kaldın..
iki, stres kaynaklı hormonlar anormalleşiyor.. ben progesteron kullandıgım ay adetim gecikmişti progesteron gecikme yapıyo.. seninde çok yüksekmiş ondan adetin gelmemiştir bebekden degil yani..
cnm geç döllenme olabilir yarın kan testi yaptır bence o daha kesin sonuç veriyor cnm idrarda da geç salgılanıyor çünkü
evet ilk olacak canım içindeki ses neden böyle söylüyo bilemedim ama umarım dogru söylüyodur
hoşgeldin arkadaşım
sende bekle canım benim gibi en azından haftası geçsin
ben de öyle umut ediyorum.kan testini adet günüm yaklaşınca bile yaptırırdım ama bu ay biraz rahat olmak istiyorum çünkü kan testinde çıkmaması daha kötü oluyor,kesin sonuç olduğu için.şimdi kendimi adet olabilirim e hazırlıyorum eşimi de.çünkü kendim kadar onu da umutlandırıyorum her ay. bakalım bir kaç gün daha geçsin tekrar yaparım testi bekli o zaman kan testi yaptırırım bilmiyorum.
evet ilk olacak canım içindeki ses neden böyle söylüyo bilemedim ama umarım dogru söylüyodur
hoşgeldin arkadaşım
sende bekle canım benim gibi en azından haftası geçsin
O nasıl bi makina canimHosbulduk iyi olmaya calisiyorum. Bbende bu ay 1 gun gecik e yasadim ilk kez ama maleseg adet oldum. Napcam allahima ndua ediyorum bu hsg yi mi yqpsam busefer ayrica yumzrta catlamasini belirleyen makina aldim geven ay
işallah hamilesindir cnm hadi bakalım hepimiz hamiş oluruz işallahhhhhhhhhhhhhhhh
Türkce ismini bilmiyom ama makina iste adetti bitikten 3 4gun sonra sana yumurta catlamasini goaterene kadar idrarla hamilelik testi yqpqrmis gobi yapip makinaya takiyorum ve bana yumurtlama gunlerimi gosterior hormonu ölcerek. Bu ay ise yaramadi ama iste bu hsg kagama takildi tikaniklik olmasa bile ufak engelleri dahi acior ondan sonra hamile kalanlar oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?