ayy çok iyi makineymiş be cnm nerden aldın ve fiyatı ne kadar rica etsem söyler misin
benim biraz canım sıkkın keşke şu filmlerdeki gibi canımız her sıkıldığında gidebileceğimiz terapistimiz olsa bizimde bee
Mrb ablacim nasilsin
son cümleni anlamadım cnm[/QUOTE]Sen nezamandan beridir eeniyorsun
Mrb ablacim nasilsin
son cümleni anlamadım cnm
ne bilim cnm yaa karma karışığım işte öffff
ne bilim cnm yaa karma karışığım işte öffff
kızlar burada herkesin tanıdıgı ile muhabbet ettiğini yeni geleni görmezden geldiğini fark etmemiştim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet[/QUOTE]Yani neuamandan beridir cocouk icin deniyorsunuz?
kayınvaliden yok onamı üzülüyon kızzzay çok tatlı bu ya yerim o cicikleri....(hani benim yok ya)
canım benim nen var umarım içindeki sıkıntı hayırlara vesile olur_?:26::26:
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet[/QUOTE]Yani neuamandan beridir cocouk icin deniyorsunuz?
kayınvaliden yok onamı üzülüyon kızzz
amaaaan anlatsam delimisin dersiniz eski kitaplar açılıyor bazen bende huzur kalmıyor yani eşimin eski defteri yani
kayınvaliden yok onamı üzülüyon kızzz
amaaaan anlatsam delimisin dersiniz eski kitaplar açılıyor bazen bende huzur kalmıyor yani eşimin eski defteri yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?