Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim biraz canım sıkkın keşke şu filmlerdeki gibi canımız her sıkıldığında gidebileceğimiz terapistimiz olsa bizimde bee

Sen nezamandan beridir eeniyorsun[/QUOTE]
son cümleni anlamadım cnm

son cümleni anlamadım cnm

Yani neuamandan beridir cocouk icin deniyorsunuz?[/QUOTE]
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet

Yani neuamandan beridir cocouk icin deniyorsunuz?
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet[/QUOTE]

hayırlısıyla olur inşallah umudunu kaybetme ve mücadeleye devam ha bi de fazlasıyla umarsızlığı öneriyorum...

Son düzenleme:
Yani neuamandan beridir cocouk icin deniyorsunuz?
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet[/QUOTE]

Insallah olmason ablam allah kimsenin kicagni bos bitakmasin. Bende yapmaya düsünuyorum yanliz yaptiginda hsg yi film cektirme ultrason yaptirt doktora cunki film cektirmek zararli heleki rahim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…