- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Puhahahahaaaa buna cok güldüm iste
ay çok tatlı bu ya yerim o cicikleri....(hani benim yok ya)
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet
tatlım var da cicik yok bende....senmi açıyosun eşin mi tabi anlatmak istersn özel değilse....
ben 11 aydır istiyorum olmuyor rahim filmi çektiricem 3 kasımda adetim adet olursam cektirim artık rahim filmini içim rahat eder en azından bekliyorum artık işallah olmam adet
Bebişim nasılsın ne var ne yoook başladı mi bulantılarkayınvalidenin örgüsü de hükümet gibi gerçekten de :) denizcim Allah sana da en kısa zamanda nasip edecek inşallah ama birazcık daha sakin olup, bebek fikrinden azıcık uzaklaşman lazım. Bu ay kendini dinleme, bebeği düşünmemeye çalış, kendin için yap çalışmaları bak o zaman kendiliğinden olacak göreceksin.
merhaba arkadaşlar ben de adet gecikmesi yaşıyorum 3.günü bugün.8 aydır bebek istiyoruz hamilelik şüphem vardı ama dün idrar testi yaptım negatif çıktıacaba erken mi test yapmak için. gebelik belirtim de yok adet belirtim de.beklemek çok zor :18:
Sekerin nen var senin hayirdir insssssssss
tatlım var da cicik yok bende....senmi açıyosun eşin mi tabi anlatmak istersn özel değilse....
hayırlısıyla olur inşallah umudunu kaybetme ve mücadeleye devam ha bi de fazlasıyla umarsızlığı öneriyorum...
artık öyle yapcam zaten kafama taktığımda adetlerim düzensizleşiyor buda beni çok üzüyor sıkıldım artık bu durumdan rahim filminden sonra tedaviye devam etmiycem tabi sonuç temiz çıkarsa çıkmazsa devam tedaviye taki bebiş gelene kadar gelirse zaten hele bir doğsun bak poposuna vurucam anneni neden bukadar beklettin üzdün diye :)
Bebişim nasılsın ne var ne yoook başladı mi bulantılar
anladım cnm takma yaa dolgulu,push-up südyenler ne güne duruyor
özel değil yaa bu aralar eşimle biraz limoniyiz geçenlerde kardeşinin nişanı oldu ozamandan beridir böyle sorunda bütün nişan akşamı mal gibi tek başına resimler çekilmesi toplu resim çekilirken bile beyfendi yanımda değil taa karşıda durdu falan öyle bozuldum öyle kırıldımki neysee dedim hadi boşver iş yüzünden kafası karmaşık bide ben eklenmeyeyim dünde akrabası olan bi arkadaşa oturmaya gittim muhabbet falan ederken konu eşimin önceden görüştürüldüğü bi kıza geldi kız amcasının baldızı yani bende tanıyorum neyse bunu anlatan arkadaşda ağzından kaçırdı işte XXX'de (eşim) onu istediydi çok olsun diye demezmi! ben sorduğumda önceden hep geçiştirir istemedim olmadı zaten falan derdi...... sonra kaşam oldu baktım nişan resimleri gelmiş bide onları gördüm ikimizde ayrı ayrı sap takılmışız fotolarda..... zaten anasıyla konuşmuyorum bütün millet ondan sebep bi garip bakıyor bana bari sen yanımda dur dimi ama? yani bize uzaktan bakan zorakii birbirimize katlanıyoruz yada bizimki benden bıkmış gibi anlar .... belkide durum gözüktüğü gibidir ne bilim içim dolu yaniii
iyiyim cnm çok şükür, evet ya başladı bulantılar. bulantı değil de derdim progestan verdi doktorum, vajinadan al dedi. çok zorlanıyorum beceremiyorum ilaç geri geliyor bazen ona cnm sıkıldı biraz. ilacı araştırırken hamile kalmak isteyenlerin de bu ilacı kullanıp bir iki ay içinde hamile kaldığını okudum ama doğru yalan bilemem.
canım zaten herşey beyinde bitiyo ha bu arada eşini de sen yönlendir...ben ilk dememizde eşimle çok tartıştık..ikinci denemede ise eşime dedim ki beni özlediğin için yanaş dedim ve bebek konusu kapansın dedim o her konuyu açtığında ben umarsız oldum ama takibi de elden bırakmadım..lütfen sende stres yapıp bebek odaklı birliktelik yaşama bi de besmelesiz ve niyetsiz olma...inş sende sağlıkla kucağına alırsın...
artık öyle yapcam zaten kafama taktığımda adetlerim düzensizleşiyor buda beni çok üzüyor sıkıldım artık bu durumdan rahim filminden sonra tedaviye devam etmiycem tabi sonuç temiz çıkarsa çıkmazsa devam tedaviye taki bebiş gelene kadar gelirse zaten hele bir doğsun bak poposuna vurucam anneni neden bukadar beklettin üzdün diye :)
benım annemde vajınadan fıtıl alarak hamıle kaldıgını söylemıstı ama hangı ılac oldugunu hatırlamıyrdu ne için kullanıyrsun ilacı
canım seni çok iyi anlıyorum benim eş de le hiç sıkma canını ve kaybetme korkusunu yaşat erkekler herşeyine razı olacağımızı düşünen varlıklar oysa ki bizim ne düşündüğümüz ne hissettiğimiz umurlarında bile değil...üzülme değmez tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki senin senden başka dostun yok umutma...:26::26:
hayırlısıyla olur inşallah umudunu kaybetme ve mücadeleye devam ha bi de fazlasıyla umarsızlığı öneriyorum...
ne güzel yazdın ağzına sağlıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?