çok hafif akıntım ve kanamam olmuştu doktor önlem amaçlı verdi.
anladım tatlım benım akıntım hıc olmuyo olsa alır denerdım aslında :44::44::44::44::44:
ilacı bi araştır bence...okuyunca bayağı şaşırdım...ben düşüğü engelleyici özelliği var zannediyodum ama başka şeylerde de kullanılıyomuş. hatta kk'da da kızlar çok yazmış.
şuan araştırıyrum tatlım sende uyku vs yapıormu peki kızlar öle yazmıs genelde serhos gıbı oldum fln yazmıslar
selamlar kızlaarrr ? napıosunuz bakalım..dün internetten laboquick marka ovulaston testi ısmarladım
umarım işe yarar.kullanıp memnun kalan var mı
cnm doktor oral alırsan mide bulantısı, uyku, halsizlik, baş dönmesi yapar dedi. o yüzden fitil olarak kullan dedi. fitili yerleştirebilirsen çok iyi ama ben sorun yaşıyorum.
hçg cnm...iyi senden nbr? ben bu ay hamiş olmasaydım onu alacaktım.
selamlar kızlaarrr ? napıosunuz bakalım..dün internetten laboquick marka ovulaston testi ısmarladım
umarım işe yarar.kullanıp memnun kalan var mı
napayım cnm okuldan çıktım yorgunum daha gidip yemek yapcamkanamam da var öyle işte.sen nasılsın bakalım teyzesinin kuzucuğu nasıllll ??
Ben kullandim canim halende kullaniyorum ve memnunum
Insallah vesile olur sanada
kızlar ya bana bi fikir verin benim adet şimdiye bitmesi gerekiyordu hala devam ediyo yarın son gün bat ın ama hala geliyo ve aşırı sancım var ya acaba diom bebek duruyo mu doktoro gidcem alttan muayene alırlar die gidemiyom çünkü müsait değilim o f ya midem de bulanıyo ara ara...
kızlar ya bana bi fikir verin benim adet şimdiye bitmesi gerekiyordu hala devam ediyo yarın son gün bat ın ama hala geliyo ve aşırı sancım var ya acaba diom bebek duruyo mu doktoro gidcem alttan muayene alırlar die gidemiyom çünkü müsait değilim o f ya midem de bulanıyo ara ara...
Canim kimyasal gebelik gecirdin kanaman normalden uzun surmesi normaldir
Sen doktora git sancinda varmis zaten.
olabilir tatlım ya bekleyeyim bakalım canım bide ben 1 hafta sogan suyu içtim bu ay o da arttırırmı progesteronu
benım kredi kartım yok kapıda ödemesi olan bildiğin site var mı ?
belkide ondandır bakalım bekliyorum hayırlısı artık denizcimonu bilmiyorum canım.. ama olabilir..yalnız sogan suyuda adeti ciddi miktarda geciktiriyomuş onu duydum..
kusura bakma canım bazen bildirim oluyo ama alıntıya bakamıyorumben cvp verdım sana ama bana yzmadın gerı
şimdilik iyi teyzesi, p.tesi azıcık duyabildik kalp atışını çok minik ya daha :) birbirimize alışmaya çalışıyoruz işte :) ama arkadaş istiyomuş :)
Yok canim yaa maaleseff((
Bende esime aldiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?