Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

belkide ondandır bakalım bekliyorum hayırlısı artık denizcim

kusura bakma canım bazen bildirim oluyo ama alıntıya bakamıyorum

anladım canım işte burda bildirm bakma sorunu oldugu ıcın bazen ınsanlar arda kaynatıyo yazıları sende ona gore anlayıs gösterırsın tatlımmmm

Canim dusuk mu yaptin sen git doktra ihmal etme

kızlar sizce kış için saclarımı kızıl mı yapayım sarı mı şuan kahve rengı değişilik istedim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Himmm bende kullandim canim 3,4kutu hem vajinadan kullandığım oldu hemde oral ama yine yoook bisey

maşallah kuzucuğa Yerim onu ben nazar değmesin..inşallah arkadaşları da gelicek yolda

inşallahhhhhhhh cnm sabırsızlıkla bekliyoruz...

kızlar sizce kış için saclarımı kızıl mı yapayım sarı mı şuan kahve rengı değişilik istedim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ten rengin? kızılı beyaz tenlilerde seviyorum ben yaaa

Himmm bende kullandim canim 3,4kutu hem vajinadan kullandığım oldu hemde oral ama yine yoook bisey

valla ne bileyim kızlar sitede yazmış kullandıktan sonra hamile kaldım falan...okuyunca ilgimi çekti. belki tesadüftür bilemedim ki...

:) aynı kafadayız :)

Progestan bebegin tutunmasi icin canim gebelik oluşursa...olusmazsada düzenli regl olmayı sağlıyor..bendede felaket bas dönmesi yaptı yarim saat yattim dinme geçene kadar...

:115: kizil rengi cok seksi buluyorum ben o yüzden çok seviyorum bende yapcam kizil boyami bile aldım biraz bu isiltili kahveyi kullanayimda

bayanlar bırsey danışacağım adetım oldu normal kanama pıhtı şeklınde ama ılk başta pembe kan geldı sonra kırmzı oldu koyulaştı bır hap ıcmıstım bunun ıcın 3 gun gecikmeyle oldu bu ustune felan görme olabılırmı şuan çocuk ıcın baya erken bugun gebelik testı yapayım dedım ama ıdrarı koyduğum yerde oncedn parfüm sıvısı varmış galıba o koktu ıdrar negatıf cıktı acaba ıdrarı tekrarlamlımıyım hamılelık ıhtımalı yoktur demi ?

Nasilsiniz ablacim

iyiyim cnm sen nasılsın?

bana da doktor oral alma dedi o yüzden fitil olarak alıyorum mide bulantısı, baş dönmesi, sürekli uyku ve halsizlik yapıyomuş. kızıl güzel ya bi ara bende yapmıştım ama bildiğin kırmızı olmuştu (ateş kızılıydı) sonra sıkıldım tekrar kahveye döndüm.bence sen dur biraz daha yaaa yeni boyamadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…