belkide ondandır bakalım bekliyorum hayırlısı artık denizcim
kusura bakma canım bazen bildirim oluyo ama alıntıya bakamıyorum
cuma ya kadar giderim bi ağda yapsam ayıp olar die gitmiyom....
kızlar ya bana bi fikir verin benim adet şimdiye bitmesi gerekiyordu hala devam ediyo yarın son gün bat ın ama hala geliyo ve aşırı sancım var ya acaba diom bebek duruyo mu doktoro gidcem alttan muayene alırlar die gidemiyom çünkü müsait değilim o f ya midem de bulanıyo ara ara...
Adetin gecmezse bide cumaya kadar canim mecburen simdi kolaya kac agda yapmadan bende doktora gidemem anliyorum o yuzden seni ama mecbursun suanda
Himmm bende kullandim canim 3,4kutu hem vajinadan kullandığım oldu hemde oral ama yine yoookiyiyim cnm çok şükür, evet ya başladı bulantılar. bulantı değil de derdim progestan verdi doktorum, vajinadan al dedi. çok zorlanıyorum beceremiyorum ilaç geri geliyor bazen ona cnm sıkıldı biraz. ilacı araştırırken hamile kalmak isteyenlerin de bu ilacı kullanıp bir iki ay içinde hamile kaldığını okudum ama doğru yalan bilemem.
Kiziiilllkkızlar sizce kış için saclarımı kızıl mı yapayım sarı mı şuan kahve rengı değişilik istedim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
maşallah kuzucuğa Yerim onu ben nazar değmesin..inşallah arkadaşları da gelicek yolda
kızlar sizce kış için saclarımı kızıl mı yapayım sarı mı şuan kahve rengı değişilik istedim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Himmm bende kullandim canim 3,4kutu hem vajinadan kullandığım oldu hemde oral ama yine yoookbisey
Kiziiilllk:115:
selam nasılsınız kızlarr....?????????????[/QUOTE
Mrb ablacim
Iyi aksamlar ablalar
iyi akşamlar...
Progestan bebegin tutunmasi icin canim gebelik oluşursa...olusmazsada düzenli regl olmayı sağlıyor..bendede felaket bas dönmesi yaptı yarim saat yattim dinme geçene kadar...inşallahhhhhhhh cnm sabırsızlıkla bekliyoruz...
ten rengin? kızılı beyaz tenlilerde seviyorum ben yaaa
valla ne bileyim kızlar sitede yazmış kullandıktan sonra hamile kaldım falan...okuyunca ilgimi çekti. belki tesadüftür bilemedim ki...
:) aynı kafadayız :)
Nasilsiniz ablacim
Progestan bebegin tutunmasi icin canim gebelik oluşursa...olusmazsada düzenli regl olmayı sağlıyor..bendede felaket bas dönmesi yaptı yarim saat yattim dinme geçene kadar...
:115: kizil rengi cok seksi buluyorum ben o yüzden çok seviyorum bende yapcam kizil boyami bile aldım biraz bu isiltili kahveyi kullanayimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?