Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim bence regl olmussun sen ama kafani rahatlatmak icin yarin sabah bu test daha yap ins hamissindirrrr

Vajinal kullandığımda yan etkisi fazla olmadı oral kullandığımda bütün yan etkileri yaşadım ayyy kullanmadığım ilaç kalmadı beaaa

Evet yeni boyadım canım hemen yapmicam kizili ...bu kahve renginide sevdim ...ask alevi yapmistim bende daha önce kipkirmizi olmustu

bi dahaki ay da kızılı dene malum senin kociş bayılıyo sana :))))))))))))))))

kızlar ya belimi incittim galiba sağ tarafım çok ağrıyo bel ağrısı için bildiğiniz bişeyler var mıı

canım suan hamılelık düşünmüyorum ınsallah demıssın ama daha ılk ayımız ama reglı dır dımı yanı uzerıne görme felan degıldır

Merhaba polip sorunu çeken var mı ? Tüp bebek tedavisine başlıcam bi türlü başlayamıyorum polip yüzünden . ikinciye aldırıcam bünyem çobuk oluşturuyormuş

Son düzenleme:
arkadaşlar son zamanlarda topikte hamile haberleri alıp seviniyoruz,sonradan aynı arkadaşların regl haberleri geliyor,moraller yerde....
benim naçizane tavsiyem,reglin geçmesini beklemeden,idrar veya kan tahlili yapıp umutlanmayalım,ben mesela regl yaklaşınca yapayım çıkıyomuş nasılsa diyordum,ama yavaş yavaş vazgeçmeye başladım,kana da gitmeden önce idrar testinin pozitif çıkması daha önemli bence,kanda en düşük hcg bile çıkıyo çünkü,daha önce başıma da geldi zaten...mesela Zeycan'ın idrar negatifti,kanda çıktı,
nasıl sevindik,şimdi ise hayalkırıklığı yaşıyoruz,İlayda yine öyle,o sevinci tadıp sonra silbaştan yapmak zor birşey...ben kendi adıma karar aldım bu ay regl bir hafta geçmeden ve idrarda pozitif çıkmadan kana gitmeyi düşünmüyorum,zaten aile hekimliğinden soruyolar arada adet gecikmesi var mı,varsa haber ver diye...

Ben almnyadaim ve evet anne olmak istyorum hemde cok

canım çok kutsal bir duygu ve içgüdü ve elbette karışmak bana düşmez ama çok erken değl mi?
yani daha kocanla yaşayacagın, gezip tozacagın, başbaşa gecirecegin çok güzel zamanlar var

orda yalnız mısın yani ailenden uzaktaysan falan çocuk istemende etkisi olablir.

haddimi aşmak istemem ama geri dönüşüyok bunun biliyorsun..

Biliyorum ablam Ok ben her söze acigim yani fikirleri dinlerim ole biri degilim yanliz cok istiyorum hamile olanlari gordugumde ahliyorum bebk gorduumde aglamamk icin zor ttuyorum kendimo. Ailem burda yanimda ama ben artik kocqmla gezecek tozqcak zqmqni gectim sukur ediyom bundan kotusude vat ama 19 yasindayim daha size hayatimi anlatsam aglaya aglaya dinlersiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…