tam emin olmak icin yarin bidaha test yap bence cnm. her zaman adetin boyle olmuyodu dimi?
canim bence regl olmussun sen ama kafani rahatlatmak icin yarin sabah bu test daha yapbayanlar bırsey danışacağım adetım oldu normal kanama pıhtı şeklınde ama ılk başta pembe kan geldı sonra kırmzı oldu koyulaştı bır hap ıcmıstım bunun ıcın 3 gun gecikmeyle oldu bu ustune felan görme olabılırmı şuan çocuk ıcın baya erken bugun gebelik testı yapayım dedım ama ıdrarı koyduğum yerde oncedn parfüm sıvısı varmış galıba o koktu ıdrar negatıf cıktı acaba ıdrarı tekrarlamlımıyım hamılelık ıhtımalı yoktur demi ?
iyiyim cnm sen nasılsın?
bana da doktor oral alma dedi o yüzden fitil olarak alıyorum mide bulantısı, baş dönmesi, sürekli uyku ve halsizlik yapıyomuş. kızıl güzel ya bi ara bende yapmıştım ama bildiğin kırmızı olmuştu (ateş kızılıydı) sonra sıkıldım tekrar kahveye döndüm.bence sen dur biraz daha yaaa yeni boyamadın mı
canim bence regl olmussun sen ama kafani rahatlatmak icin yarin sabah bu test daha yapins hamissindirrrr
Vajinal kullandığımda yan etkisi fazla olmadı oral kullandığımda bütün yan etkileri yaşadımayyy kullanmadığım ilaç kalmadı beaaa
Evet yeni boyadım canım hemen yapmicam kizili ...bu kahve renginide sevdim ...ask alevi yapmistim bende daha önce kipkirmizi olmustu
kızlar ya belimi incittim galibasağ tarafım çok ağrıyo bel ağrısı için bildiğiniz bişeyler var mıı
kızlar ya belimi incittim galibasağ tarafım çok ağrıyo bel ağrısı için bildiğiniz bişeyler var mıı
canim bence regl olmussun sen ama kafani rahatlatmak icin yarin sabah bu test daha yapins hamissindirrrr
Vajinal kullandığımda yan etkisi fazla olmadı oral kullandığımda bütün yan etkileri yaşadımayyy kullanmadığım ilaç kalmadı beaaa
Evet yeni boyadım canım hemen yapmicam kizili ...bu kahve renginide sevdim ...ask alevi yapmistim bende daha önce kipkirmizi olmustu
buyrun ben varım
Nasilsiniz ablacim nerden katiliOrsunuz
nieyyyyy ablacım mııı?
yaşım anaşılıyor mu ordan
şaka şaka, istanbuldayım ben. sen???
Yok benim yasim kücük oldugu icin ablacim dedim 19 yasindayom
ben de 32nin içindeyim :)
sen nerdensin ve 19 yaşında anne m olmak istiyorsun?
Ben almnyadaim ve evet anne olmak istyorum hemde cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?