bence gayet iyisin. o zaman sen bu magazinlere bakmıyorsun hiç. Ebru Şallı, Çağla Şıkel, Demet Akalın vs. vs. çatır çatır doğurdular valla. hem de kaç tane?? o yüzden boşa sebep arayıp durmaRabbim ne zaman isterse o zaman olur canım unutma... sen elinden geleni yaptın yapıyorsun da.. gerisi tevekkülle beklemen lazım...
:))) hadi bakalim yumyumlarin sposlari kapsinda bebek olsun ins
kızlar ben satı duydumda batı duymadım hıc :) bat ta bıtıs tarıhımı :)
beklenen adet tarihi canim
kalbin temiz demekki
2kisiyiz evde baska napcaz ki :)) bi ugrasimiz yok yarin bebek oldugunda 1ay douma kadar 1,ay logusalik ohooo cok zman ondan simdidrn değerlendiriyorum
a evet bzde 2 kısyız evde aslnda dedgn dgru ozmn hc olmcak en ıyısı bol bol yapalım diiiiiiiimiiiiiiiiiiiikız buraya üye olmadan okuyanlar acaba bze ne dyo
hg caniimmm ins ekimde gerkir yawrun
Ahahah kimbilir ne diyolardir aman bosver belki onlarda gaza gelirler napaljm kendimizi minparalayalim olmuyo bebek diye surda geyik yapıyoruz hepi topu
tebrik ederimmmmm... Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne zamanın hamişisin sen bakim??
ama cok gzel mhabbetler oluyo bayılyorum yaaaaaaaaaaaa bı yandan utu yapyorum bı yandan blgsyara gelyorum yazyorum gerı utu yapyorum
Canımm okurken inan tüylerim diken diken oldu :))))) çok merak ettim 16 eylüldü reglin, güzel olsaydı yazardı diye düşündüm, soramadım da moralin bozulur diye :)))))) yerim seniii.... :))) hayırlı uğurlu olsun demek bebişin güzel annesiyleymiş...
smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddmsnra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm
Çok saolun arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin
biz ilk defa bu ay korunmayı bıraktık
ben bu ay olmaz diye düşünüyordum
normalde dün reg olmam gerekiyordu bugun test yaptım pozitif çıktı ama yinede içimde bi şüphe var
yarın sabah saglık ocagına gidecem
Allahım hepimize hayırlı evlatlar versın ınsallah hayırlı zamanda
Bnm kocam daha catlak gecen erkenden uyudum bu tv izliyodu neyse geldi guzel seyler soyluyodu uyandım bnde bnde diyorum uyanmamak icin circir konusuyo uykum kacti kistirmacilik oynuyoruz yatakta Allahim gülmekten öldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?