Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haklisin canimm
Ya ben bikac ay once ruyamda demet akalini hamile gormustum
Hatta anlattim bana kendini gor demet akalini nie gordun dediler:))
Megerse kadin hamileymisss:)))

2kisiyiz evde baska napcaz ki :)) bi ugrasimiz yok yarin bebek oldugunda 1ay douma kadar 1,ay logusalik ohooo cok zman ondan simdidrn değerlendiriyorum

a evet bzde 2 kısyız evde aslnda dedgn dgru ozmn hc olmcak en ıyısı bol bol yapalım diiiiiiiimiiiiiiiiiiii kız buraya üye olmadan okuyanlar acaba bze ne dyo

a evet bzde 2 kısyız evde aslnda dedgn dgru ozmn hc olmcak en ıyısı bol bol yapalım diiiiiiiimiiiiiiiiiiii kız buraya üye olmadan okuyanlar acaba bze ne dyo

Ahahah kimbilir ne diyolardir aman bosver belki onlarda gaza gelirler napaljm kendimizi minparalayalim olmuyo bebek diye surda geyik yapıyoruz hepi topu

Ahahah kimbilir ne diyolardir aman bosver belki onlarda gaza gelirler napaljm kendimizi minparalayalim olmuyo bebek diye surda geyik yapıyoruz hepi topu

ama cok gzel mhabbetler oluyo bayılyorum yaaaaaaaaaaaa bı yandan utu yapyorum bı yandan blgsyara gelyorum yazyorum gerı utu yapyorum

tebrik ederimmmmm... Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne zamanın hamişisin sen bakim??

Çok saolun arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin
biz ilk defa bu ay korunmayı bıraktık
ben bu ay olmaz diye düşünüyordum
normalde dün reg olmam gerekiyordu bugun test yaptım pozitif çıktı ama yinede içimde bi şüphe var
yarın sabah saglık ocagına gidecem

ama cok gzel mhabbetler oluyo bayılyorum yaaaaaaaaaaaa bı yandan utu yapyorum bı yandan blgsyara gelyorum yazyorum gerı utu yapyorum

Kolay gelsin bende çalışıyorum ama yazmadan gecemiyorum iste :)) evt guzel muhabbetler donuyo moonbebe filan acaip komik dilketinde öyle :))

testi bugun yaptım aklıma sen geldin hemen haber vereyim dedim
ama bu testler bazen yanıltabiliyomuş yarın sağlık ocağına gidecem
sen yaptınmı test

smdıde arıyo hayatım ozr dlerm senı cok sevyorum . bn de ddmkı senn yuzunden mik miki kacrdm bda sana mik mik faln yok ddm snra kac kere senı sevyorum ddı . bnde surun sana ıyı oluyo iyi mik miksiz gunler ddm

Allah seni ne yapmasın. küstürme kız kocanı. özür de dilemiş sevdiğini de söylemiş. bugün mikmikli süpriz yap sen ona

Ooo canim benim hayırlı olsun bizim topik amma balli cikti ya :)) bizede nasip olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…