canım çok kutsal bir duygu ve içgüdü ve elbette karışmak bana düşmez ama çok erken değl mi?
yani daha kocanla yaşayacagın, gezip tozacagın, başbaşa gecirecegin çok güzel zamanlar var
orda yalnız mısın yani ailenden uzaktaysan falan çocuk istemende etkisi olablir.
haddimi aşmak istemem ama geri dönüşüyok bunun biliyorsun..
Biliyorum ablam Ok ben her söze acigim yani fikirleri dinlerim ole biri degilim yanliz cok istiyorum hamile olanlari gordugumde ahliyorum bebk gorduumde aglamamk icin zor ttuyorum kendimo. Ailem burda yanimda ama ben artik kocqmla gezecek tozqcak zqmqni gectim sukur ediyom bundan kotusude vat ama 19 yasindayim daha size hayatimi anlatsam aglaya aglaya dinlersiniz belki.
herkesin bir hikayesi var elbette, ne diyebilirim ki, allah gönlüne göre versin..
ne kadardır deniyorsunuz? eşin kaç yaşında?
Birbucuk senedir evliyim evliligimin birsenesindn fazla vajinismusla gecti ama basardim onu yendim simdi 5 6 aydir deniyoruz
hiç üzme kendini dediğim gibi yaşın genç daha 5-6 ay bir sey değil.. biz de 4 ay oldu ben çok ümitliyim, bak ben 32 eşim 45 yaşında cocugumuz olacak da kaç senemizi çocuğumuzla gecirecegiz diye düşünüyoruz yine de her seyin hayırlısı olsun..
kafana takmadıgın, relax oldugunda doğurganlığın artıyor burda yazılanlardan görmüşsündür. psikoloji çok önemli biliyorsun, vajinusmus da, gebelik de hatta kanser bile doğru psikoloji ile çözülüyor..
iyi düşün, başka seylerle oyalan.. hepimiz burda müjdelerimizi paylaşıcaz buna inan, ben eminim..
Takinti yaptim nasil bu dusuncuelerden vazgececem hic bilmiOrum her ay oldumu olmadimi neoldu acaba diye dusunuyorum. Nebili. Iste gercektende piskoloji cok onemli qmw hersesi cok cabuk kafaya takiyom
Takinti yaptim nasil bu dusuncuelerden vazgececem hic bilmiOrum her ay oldumu olmadimi neoldu acaba diye dusunuyorum. Nebili. Iste gercektende piskoloji cok onemli qmw hersesi cok cabuk kafaya takiyom
Gunaydin kislar nasilsinizz??
Ben cok karisik rüyalar gordum kafam hala onlarla dolu desem yeridir:))
Bu arada bugun topigi ben aciyorum galiba:))
Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:
Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:
Günaydın canım Hayır olsun...çok kötü gördüysen suya anlat derker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?