Saolun kızlar valla o çift çizgiyi gördüğüm de ağladım ellerim titredi rabbime şükürler olsun Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
günaydın canım. ben de dün çok karışık rüyalar gördüm(( psikolojik bunlar bebeğim. unut gitsin
günaydın canımmm,
gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsiiinn... haydinnnn halayaaaaaaaa
sabah sabah halay çektirdin kız bana
Saolun kızlar valla o çift çizgiyi gördüğüm de ağladım ellerim titredi rabbime şükürler olsun Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
günaydın canım. ben de dün çok karışık rüyalar gördüm(( psikolojik bunlar bebeğim. unut gitsin
Canım çok saol şuan hastanedeyim bekliyorum inşallahHayırlı sağlıklı gebelik yaşarım rabbim inşallah isteyen herkesede nasip etsin
Evt. Cocugu olmayan bi cift vardi onlari falanda gordum..psikolojik sanirim
ne kadar gecikti reglin çizgi ne koyulaktaydı.. ayyy ben hamileligimi hiç evdeki testten ögrenemedigim için böyle bi meraklanıyorum
Dün olmam lazımdı yani gecen ay 22 de oldum hesaplara göre dün olmam lazımdı olmadım ne silik nede koyu ortası ilk gebeliğimde birazdaha silikti
Canım çok saol şuan hastanedeyim bekliyorum inşallahHayırlı sağlıklı gebelik yaşarım rabbim inşallah isteyen herkesede nasip etsin
büyük ihtimalle öyledir. belli bişeyler görseydin bir anlamı vardır derdim ama karışık rüyalar psikolojik oluyor canım.. ben de sürekli candy crush oynadım durdumarada şeker yerine insanları patlatıyorum falan
Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:
Gunaydin kislar nasilsinizz??
Ben cok karisik rüyalar gordum kafam hala onlarla dolu desem yeridir:))
Bu arada bugun topigi ben aciyorum galiba:))
Gunaydin cnm.
Allah hayirlara getirsin cnm .bende bu ara cok karisik ruyalar goruyorum.
Dunde Ali Ali diye surekli ruyamda sesler duydum.telefonum caliyor Ali ariyor diyorum.
Ali diye bir yanidigim da yok
Gunaydin cnm.
Allah hayirlara getirsin cnm .bende bu ara cok karisik ruyalar goruyorum.
Dunde Ali Ali diye surekli ruyamda sesler duydum.telefonum caliyor Ali ariyor diyorum.
Ali diye bir yanidigim da yok
ne kadar gecikti reglin çizgi ne koyulaktaydı.. ayyy ben hamileligimi hiç evdeki testten ögrenemedigim için böyle bi meraklanıyorum
Canimmmm gozun aydinnn.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.biz bekleyenkere de insallah en kisa surede vebislerini gonlersinnn.
Dun hamis bu kiz dedim icimden ama icine de dogsa soyleyemiyor insan :)))
Hayirli olsun cancagizimm
büyük ihtimalle öyledir. belli bişeyler görseydin bir anlamı vardır derdim ama karışık rüyalar psikolojik oluyor canım.. ben de sürekli candy crush oynadım durdumarada şeker yerine insanları patlatıyorum falan
Dün olmam lazımdı yani gecen ay 22 de oldum hesaplara göre dün olmam lazımdı olmadım ne silik nede koyu ortası ilk gebeliğimde birazdaha silikti
Allah Allah hayırdır inşallah.. hayırlara çıksın güzelimmm
Allah Allah değişikmis seninki de. Aklima kemal sunalin filmi geldi hani at yarışı oynuyo da yaristaki ati sayikliyo karısı da duyuyo cildiriyo falan:):) sizinde oyle olmasin bacim dikkat et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?