Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım çok saol şuan hastanedeyim bekliyorum inşallahHayırlı sağlıklı gebelik yaşarım rabbim inşallah isteyen herkesede nasip etsin

Saolun kızlar valla o çift çizgiyi gördüğüm de ağladım ellerim titredi rabbime şükürler olsun Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

ne kadar gecikti reglin çizgi ne koyulaktaydı.. ayyy ben hamileligimi hiç evdeki testten ögrenemedigim için böyle bi meraklanıyorum

Evt. Cocugu olmayan bi cift vardi onlari falanda gordum..psikolojik sanirim

büyük ihtimalle öyledir. belli bişeyler görseydin bir anlamı vardır derdim ama karışık rüyalar psikolojik oluyor canım.. ben de sürekli candy crush oynadım durdum arada şeker yerine insanları patlatıyorum falan

ne kadar gecikti reglin çizgi ne koyulaktaydı.. ayyy ben hamileligimi hiç evdeki testten ögrenemedigim için böyle bi meraklanıyorum

Dün olmam lazımdı yani gecen ay 22 de oldum hesaplara göre dün olmam lazımdı olmadım ne silik nede koyu ortası ilk gebeliğimde birazdaha silikti

Ben de oynuyorum bazen gece yatmadan oynayinca gozumde ucusuyo sekerler uyuyana kadar:))

Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:

Canimmmm gozun aydinnn.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.biz bekleyenkere de insallah en kisa surede vebislerini gonlersinnn.
Dun hamis bu kiz dedim icimden ama icine de dogsa soyleyemiyor insan :)))
Hayirli olsun cancagizimm

Gunaydin kislar nasilsinizz??
Ben cok karisik rüyalar gordum kafam hala onlarla dolu desem yeridir:))

Bu arada bugun topigi ben aciyorum galiba:))

Gunaydin cnm.
Allah hayirlara getirsin cnm .bende bu ara cok karisik ruyalar goruyorum.
Dunde Ali Ali diye surekli ruyamda sesler duydum.telefonum caliyor Ali ariyor diyorum.
Ali diye bir yanidigim da yok

Gunaydin cnm.
Allah hayirlara getirsin cnm .bende bu ara cok karisik ruyalar goruyorum.
Dunde Ali Ali diye surekli ruyamda sesler duydum.telefonum caliyor Ali ariyor diyorum.
Ali diye bir yanidigim da yok

Allah Allah değişikmis seninki de. Aklima kemal sunalin filmi geldi hani at yarışı oynuyo da yaristaki ati sayikliyo karısı da duyuyo cildiriyo falan:):) sizinde oyle olmasin bacim dikkat et:)

Dün olmam lazımdı yani gecen ay 22 de oldum hesaplara göre dün olmam lazımdı olmadım ne silik nede koyu ortası ilk gebeliğimde birazdaha silikti

Canimmmm gozun aydinnn.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.biz bekleyenkere de insallah en kisa surede vebislerini gonlersinnn.
Dun hamis bu kiz dedim icimden ama icine de dogsa soyleyemiyor insan :)))
Hayirli olsun cancagizimm

Saol canım allah razı olsun rabbim Inşallah sizin haberlerinizi de almayı bizlere nasip eder

Ay dilketin guldurdun beni kiz.
Candy crush la insan patlatmak haaa .
Allah bebis versin emii guldum cok:))

Canim bnm cok sevindim günümüz guzel basladi sayende Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins cekirdek aileniz hep mutlu olsun :)

Allah Allah değişikmis seninki de. Aklima kemal sunalin filmi geldi hani at yarışı oynuyo da yaristaki ati sayikliyo karısı da duyuyo cildiriyo falan:):) sizinde oyle olmasin bacim dikkat et:)

benim de aklıma ilk o gelmişti ama söylemedim. kalbimiz birmiş ya da sen benden uzun yaşayacaksın da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…