Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah Allah değişikmis seninki de. Aklima kemal sunalin filmi geldi hani at yarışı oynuyo da yaristaki ati sayikliyo karısı da duyuyo cildiriyo falan:):) sizinde oyle olmasin bacim dikkat et:)
Nerden aklina geldi kizz.Allah bebis versinn:)))

Ay dilketin guldurdun beni kiz.
Candy crush la insan patlatmak haaa .
Allah bebis versin emii guldum cok:))

hehe.. gece yatana kadar piskopat gibi oynarsam sonu bu olur hep gül inşallah bebeğimmmmmm

Candy crush mu Allahim yaa çok tatlısın :)) benimde başıma agrilar giriyo o oyun yüzünden(

günaydın baby. o senin tatlılığın ay benim de... serviste bile oynuyorum. bazen bir jelatinle ya da hepsini patlattğım halde puan barajı yüzünden kaybedince sesli şekilde offf, kahretsin falan deyiveriyorum çok sinir bozucu ama ne yapayım

toprağımmm günaydın sanki güzel haberler gördüm hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Sağol canım rabbim tez zamanda sizinde hayırlı haberlerinizi alırız canımm...kan verdim dr üstten baktı erken görünmeye bilir dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış büyük ihtimal gebesin dedi :124:

Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:

çok sevindim canım hayırlı olsun, ben demiştim göğüslerde sızlama varsa hamilelikle sonuçlanıyo diyeeeeee
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.

buğday tenliyim kızıl yaptım ama koyu kızıl oldu odada siyah gibi dışarda koyu kızıl böle istememiştim ama oldu artık

dün boayamadan önce ışıltılı kahveyedi bugun koyu bir kızılım oldu ama bılemedim akar belki açılır

benim de aklıma ilk o gelmişti ama söylemedim. kalbimiz birmiş ya da sen benden uzun yaşayacaksın da olabilir

kalbimiz bir diyelim biz:)

Nerden aklina geldi kizz.Allah bebis versinn:)))

Aminn hepimize:)) bi de sey gelmisti aklima.oglun olursa ali koy adini diye. Nasi bi ruyaydi canim ilahi bi ruya gibi miydi:))

Canim bnm cok sevindim günümüz guzel basladi sayende Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins cekirdek aileniz hep mutlu olsun :)

Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba

Bende öyle deli gibi oynuyorum kocisle telefonu paylasamiyoruz :))
Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba

Aminn canim ins dileyen isteyen herkese ben de düşünüyorum nasil süpriz yapsam diye muhtemelen aynaya bişiler yazarim rujla hem kendi adima hem bebisimiz adina

ayyyyyyyy çok sevindimmm allah sağ salim analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn tatlım inşallah kan değerin yüksek çıkarrr

klasik oldu artık belki ama ben bu kutuya patik koyma ve babacım ben geliyorum yazısı falan çok hoşuma gidiyor

Klasik mlasik ama bende bitiyorum yaa.
Bebisin agzindan mektup ve patik.
Aksam bunun hayalini kurarak uyumustum.hayali bile heyecanlandiriyorr:))
Ruyamdada Aliler felan ne alakaysa :)))

inşallah haberci bir rüyadır bebğin olduğundaki kalabalıktır bebğe işarettir canım

Hayır olsuj canım evet bende düşününce sabirsizlaniyirum ve heyecanlaniyorum Allahim bizlerede nasip etsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…