Nerden aklina geldi kizz.Allah bebis versinn:)))Allah Allah değişikmis seninki de. Aklima kemal sunalin filmi geldi hani at yarışı oynuyo da yaristaki ati sayikliyo karısı da duyuyo cildiriyo falan:):) sizinde oyle olmasin bacim dikkat et:)
Ay dilketin guldurdun beni kiz.
Candy crush la insan patlatmak haaa .
Allah bebis versin emii guldum cok:))
Candy crush mu Allahim yaa çok tatlısın :)) benimde başıma agrilar giriyo o oyun yüzünden(
toprağımmm günaydın sanki güzel haberler gördüm hayırlı olsun canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:
inşallahhhhhhhh cnm sabırsızlıkla bekliyoruz...
ten rengin? kızılı beyaz tenlilerde seviyorum ben yaaa
valla ne bileyim kızlar sitede yazmış kullandıktan sonra hamile kaldım falan...okuyunca ilgimi çekti. belki tesadüftür bilemedim ki...
:) aynı kafadayız :)
canim bence regl olmussun sen ama kafani rahatlatmak icin yarin sabah bu test daha yapins hamissindirrrr
Vajinal kullandığımda yan etkisi fazla olmadı oral kullandığımda bütün yan etkileri yaşadımayyy kullanmadığım ilaç kalmadı beaaa
Evet yeni boyadım canım hemen yapmicam kizili ...bu kahve renginide sevdim ...ask alevi yapmistim bende daha önce kipkirmizi olmustu
Sağol canım rabbim tez zamanda sizinde hayırlı haberlerinizi alırız canımm...kan verdim dr üstten baktı erken görünmeye bilir dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış büyük ihtimal gebesin dedi :124:
benim de aklıma ilk o gelmişti ama söylemedim. kalbimiz birmişya da sen benden uzun yaşayacaksın da olabilir
Nerden aklina geldi kizz.Allah bebis versinn:)))
Canim bnm cok sevindim günümüz guzel basladi sayende Allahim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins cekirdek aileniz hep mutlu olsun :)
Sağol canım rabbim tez zamanda sizinde hayırlı haberlerinizi alırız canımm...kan verdim dr üstten baktı erken görünmeye bilir dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış büyük ihtimal gebesin dedi :124:
Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba
Bende öyle deli gibi oynuyorum kocisle telefonu paylasamiyoruz :))hehe.. gece yatana kadar piskopat gibi oynarsam sonu bu olurhep gül inşallah bebeğimmmmmm
günaydın baby. o senin tatlılığınay benim de... serviste bile oynuyorum. bazen bir jelatinle ya da hepsini patlattğım halde puan barajı yüzünden kaybedince sesli şekilde offf, kahretsin falan deyiveriyorum çok sinir bozucu ama ne yapayım
Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba
Sanada gunaydin canimmmgünaydınnnhanımlar ...
klasik oldu artık belki ama ben bu kutuya patik koyma ve babacım ben geliyorum yazısı falan çok hoşuma gidiyor
Klasik mlasik ama bende bitiyorum yaa.
Bebisin agzindan mektup ve patik.
Aksam bunun hayalini kurarak uyumustum.hayali bile heyecanlandiriyorr:))
Ruyamdada Aliler felan ne alakaysa :)))
Klasik mlasik ama bende bitiyorum yaa.
Bebisin agzindan mektup ve patik.
Aksam bunun hayalini kurarak uyumustum.hayali bile heyecanlandiriyorr:))
Ruyamdada Aliler felan ne alakaysa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?