Biz her testin basinda beraber bekledigimiz icin benimki direk ogrenir valla:)) gormeniz lazim bizi..
O yokken yap testi bnm yaptığım hiçbir testten eşimin haberi yok hatta adet olacağımı hissettiğimi söylüyorum onun o heyecanini görmek istiyorum diger türlü kendi heyecanimdan onu goremem :))
inşallah haberci bir rüyadır bebğin olduğundaki kalabalıktır bebğe işarettir canım
Insallah canimm yaa
Insallahh gamzecimm.Suan bahsedince bile icime heyecan doldu yawwHayır olsuj canım evet bende düşününce sabirsizlaniyirum ve heyecanlaniyorum Allahim bizlerede nasip etsin inss
Sağol canım rabbim tez zamanda sizinde hayırlı haberlerinizi alırız canımm...kan verdim dr üstten baktı erken görünmeye bilir dedi ama rahim duvarı baya kalınlaşmış büyük ihtimal gebesin dedi :124:
inşallah hep beraber kasımm umudumuz olsun
günaydın canım inşallah hayırlısıyla...:2::2:
selinay hamile mi kizlar ???
günaydın tatlışlarım sevgiyle ve sağlıkla kalın nasılsınız...
günaydın tatlışlarım sevgiyle ve sağlıkla kalın nasılsınız...
evet canım idrar testi pozitif kan vermeye gitcekti
Canim tebrikler... allah'im kucagina almayi nasip etsin insallah...
Darisi butun guzel kalpli arkadaslarima insallah...
Sagol canim benim...
Cok sukur zeycanimm.seni de iyi gordum.masallah masallahhgünaydın tatlışlarım sevgiyle ve sağlıkla kalın nasılsınız...
Maasallah canim. Allah nazardan saklasin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?