Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Biz her testin basinda beraber bekledigimiz icin benimki direk ogrenir valla:)) gormeniz lazim bizi..

O yokken yap testi bnm yaptığım hiçbir testten eşimin haberi yok hatta adet olacağımı hissettiğimi söylüyorum onun o heyecanini görmek istiyorum diger türlü kendi heyecanimdan onu goremem :))

O yokken yap testi bnm yaptığım hiçbir testten eşimin haberi yok hatta adet olacağımı hissettiğimi söylüyorum onun o heyecanini görmek istiyorum diger türlü kendi heyecanimdan onu goremem :))

Yok canim benimki merakli.ne yalan soyliyim benim de hosuma gidiyo birlikte beklemek:) ama belki bu aylik dedigin gibi yaparim ciksrsa surpriz yaparim ona.tabi sorup durmazsa:)

iyi hadi bakalım hayırlısı inşallah toprağammm çok mutlu oldum....

günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii.... bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu

Günaydın canlarım

Bugün nasılsınız bakalım?

Ben mi yanlış gördüm bir kızçemiz daha mı hamile :46

Maşallahh -Maşallah

Maasallah canim. Allah nazardan saklasin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

valla okurken ben bile duygulandımm allah kucağına almayı nasip eder inşallah o zaman daha bir duygulanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…