Günaydın canlarım
Bugün nasılsınız bakalım?
Ben mi yanlış gördüm bir kızçemiz daha mı hamile:46
Maşallahh -Maşallah
günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba
Günaydın kızlar kocişi ış e yolladıktan sonra test yaptım veeeee hamileyimmmmmmm şimdi hastaye gidiyorum kan vericem :124:
Maasallah canim. Allah nazardan saklasin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
valla okurken ben bile duygulandımmallah kucağına almayı nasip eder inşallah o zaman daha bir duygulanırsın
günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
amiin canımmmm.... o duygu daha farklıdırrrr.... kesiinnn....
Canimm cok sukurr :) Allah size bagislasin miniginizi.
Yaa bende cok sabirszlaniyormm iki haftadan once gtsem de bisey goremicem diyorum ki keske bu kadar erken ogrenmeseydm hamile oldugumu.gidnce hemen goruverseydimm
Bende oyle dusundum.oglum olursa adini Ali mi koyayim diye.bu isaretmidir dedim.Ruyada Ali adinda bir sahis gormedim.sadwce Ali diye sesler.telefonumda kocaman Ali yaziyor beni ariyor felan.Uyaninca da bu ne dedim Hz.Ali geldi aklima.Hayir ola dedim.Annemde beni ruyasinda uc aylik hamile gormus.cok sevindim annemin ruyalari garip olur genelde cikar.Insallah dedim.kadincagiz ugrastigimizi bilmiyo bide onu kafaya takmasin diye soylemedimkalbimiz bir diyelim biz:)Aminn hepimize:)) bi de sey gelmisti aklima.oglun olursa ali koy adini diye. Nasi bi ruyaydi canim ilahi bi ruya gibi miydi:))
Günaydın canım hoşgeldin.
Biz iyiyiz hamişimiz var bi tane dahaa.
Sen nasılsın?
Cok sukur zeycanimm.seni de iyi gordum.masallah masallahh
Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......
Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm
Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......
Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm
canım benim ne mutlu ve duygulu bş haber şnşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok tatlı...
Günaydın canlarım
Bugün nasılsınız bakalım?
Ben mi yanlış gördüm bir kızçemiz daha mı hamile:46
Maşallahh -Maşallah
bayanlar mrb sizlerle bişey paylaşacağım . . . .kadınlarkulubünün 2009 senesi topikleriniz yazdıklarına baktım ve inanılmaz şeyler okudum
Preseed jel isimli birşey varmış sipermi yumurtaya yapıştırıyormuş ve sperm geri akmıyomuş bunu kullanan bir sürü bayanın yorumunu okudum ve çoğu ilk denemede hamile kalmış ben bu ayda hamiş olamazsam gelecek ay mutlaka kullanacağım ne düşünüyosunuz bu konuda . . . . . . .
iyim şekerim saol sen nasılsın...
teşekkürler bebeeeemm çok saol bende sizleri gördüm çok mutluyum...
aaa battaşım hayır olsun üzme kendini canım benim...:26::26:
Dunden beri agliyorum gece hiç uyumadim.....
Odun gibi bi kocam var kendimi daglara taslara vurasim vaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?