Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canimm cok sukurr :) Allah size bagislasin miniginizi.
Yaa bende cok sabirszlaniyormm iki haftadan once gtsem de bisey goremicem diyorum ki keske bu kadar erken ogrenmeseydm hamile oldugumu.gidnce hemen goruverseydimm

Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba

selınayyycıııımmmmm tebrık edıyorummm senııııı... guzel haberler almak ne guzeeelllll allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsiiinnnnn................

canım benim ne mutlu ve duygulu bş haber şnşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok tatlı...

Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......

Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm

Canimm cok sukurr :) Allah size bagislasin miniginizi.
Yaa bende cok sabirszlaniyormm iki haftadan once gtsem de bisey goremicem diyorum ki keske bu kadar erken ogrenmeseydm hamile oldugumu.gidnce hemen goruverseydimm

sorma canımm yaaa bu zamana kadr gozume uyku gırmedııı... dr bıle dıyoo gozun aydın dıee bende dedım bır ben bır allah bılır heyecandan uyuyamadım nıhayet rahatladımm bu akşam guzel bır uyku uyurum bebısımlee...

bayanlar mrb sizlerle bişey paylaşacağım . . . .kadınlarkulubünün 2009 senesi topikleriniz yazdıklarına baktım ve inanılmaz şeyler okudum
Preseed jel isimli birşey varmış sipermi yumurtaya yapıştırıyormuş ve sperm geri akmıyomuş bunu kullanan bir sürü bayanın yorumunu okudum ve çoğu ilk denemede hamile kalmış ben bu ayda hamiş olamazsam gelecek ay mutlaka kullanacağım ne düşünüyosunuz bu konuda . . . . . . .

kalbimiz bir diyelim biz:)Aminn hepimize:)) bi de sey gelmisti aklima.oglun olursa ali koy adini diye. Nasi bi ruyaydi canim ilahi bi ruya gibi miydi:))
Bende oyle dusundum.oglum olursa adini Ali mi koyayim diye.bu isaretmidir dedim.Ruyada Ali adinda bir sahis gormedim.sadwce Ali diye sesler.telefonumda kocaman Ali yaziyor beni ariyor felan.Uyaninca da bu ne dedim Hz.Ali geldi aklima.Hayir ola dedim.Annemde beni ruyasinda uc aylik hamile gormus.cok sevindim annemin ruyalari garip olur genelde cikar.Insallah dedim.kadincagiz ugrastigimizi bilmiyo bide onu kafaya takmasin diye soylemedim

Günaydın canım hoşgeldin.

Biz iyiyiz hamişimiz var bi tane dahaa.

Sen nasılsın?

iyim şekerim saol sen nasılsın...
Cok sukur zeycanimm.seni de iyi gordum.masallah masallahh

teşekkürler bebeeeemm çok saol bende sizleri gördüm çok mutluyum...
Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......

Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm

aaa battaşım hayır olsun üzme kendini canım benim...:26::26:

canım benim ne mutlu ve duygulu bş haber şnşallah sağlıkla kucağına alırsın ay çok tatlı...

saolll canımmm.... ıcım rahatladııı bebişimi goruncee pıtpıtlarını duyuncaaa... allah sızede nasıp etsıınnnn... tatlımm hepınızeee...

gözün aydın canımmmmm... Rabbim güzel günlerinizin devamını nasip etsin

Günaydın canlarım

Bugün nasılsınız bakalım?

Ben mi yanlış gördüm bir kızçemiz daha mı hamile :46

Maşallahh -Maşallah

biz iyiyiz canım sen nasılsın? evet selinay hamile canım

hayırdır bebeğimm ne olduuuu

bebğim bizde konustuk bu konu hakkında hatta bir arkadsımız kullanıp bize yazıcaktı bene alcaktım ama 130 lıra cıvarı olunca alamamıştım

iyim şekerim saol sen nasılsın...

teşekkürler bebeeeemm çok saol bende sizleri gördüm çok mutluyum...

aaa battaşım hayır olsun üzme kendini canım benim...:26::26:

Dunden beri agliyorum gece hiç uyumadim.....

Odun gibi bi kocam var kendimi daglara taslara vurasim vaarr

gunaydıınnn tatlımmm nolduuu hayırdıırrrr........:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…