Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebğim bizde konustuk bu konu hakkında hatta bir arkadsımız kullanıp bize yazıcaktı bene alcaktım ama 130 lıra cıvarı olunca alamamıştım

valla canım şimdi gene baktım bu sefer 2013 senesi ocak ayına 3-4 bayan bu jeli kullandıktan il bir ayında hamile kalmış fiyatıyla ilgili birşley bilmiyorum ama bir şekilde o dediğin fiyatsa denkleştirp alacağım denemekte yarar var umut işte . . . .

bende alcamda internette var kredi kartım yok benım zeytin 85 kullancaktı ama sonuc ne oldu bılmıyorum aldım kullanıyorum demişti tatlım

bende alcamda internette var kredi kartım yok benım zeytin 85 kullancaktı ama sonuc ne oldu bılmıyorum aldım kullanıyorum demişti tatlım

ben önce eczanelere soracağım benimde kredi kartım yok hiçte kullanmadım kullanmakta istemiyorum . . . .bak merak ettim zeytin topiğini ne yaptı acaba ayyyyyyyyyyyy çok meraklandım . . .

noldu kuzum düzelir inşallah

gözün aydın canımmmmm... Rabbim güzel günlerinizin devamını nasip etsin

biz iyiyiz canım sen nasılsın? evet selinay hamile canım

hayırdır bebeğimm ne olduuuu

gunaydıınnn tatlımmm nolduuu hayırdıırrrr........:26::26::26::26:

özel değilse anlat tatlım hem rahatlarsın....:26:

Ahhh ahhh aslinda bisey yok ama büyüdü iste dun aksam mesajlastik mesajlasirken tartistik o isteydi sonra ben cvp yazmadim aradi ksv kere acmqdim cok kirilmistim çünkü lanlu lunlu msjlar da yazinca iyice sinirlendim teli sessize aldim biraktim....sonra kapi sedi geldi tv izliyodum kapattim hemen uyuyomus gibi yaptim geldi iste kapi carpmalar falan bagirmalar cagirmalar agiza alinmayacak sözler... Saydi saydi tekrar gitti is yeri evimizin altinda saat 1de geldi tabi uyuyomus gibi yaptim ben sabahta yuzunu gormeden gitti zaten ayri yattik

Hayirolsun ama degisik geldi bilip bilmeden yorum yapmayim en iyisi:))
benim annem biliyo.esimin ailesi bilmiyo zirt pirt da soruyolar. Sinirimi bozuyolar surekli. Aradan bazilari hoca onermeye kalkti kendimi zor tuttum :)

Bugun cok guzel haberler aliyoruz masallah.
Rabbim size bagislasin kuzunuzu.saglikla buyusun.
Darisi biz bekleyenlerin basina olsunn

ben önce eczanelere soracağım benimde kredi kartım yok hiçte kullanmadım kullanmakta istemiyorum . . . .bak merak ettim zeytin topiğini ne yaptı acaba ayyyyyyyyyyyy çok meraklandım . . .

eşimin kredi kartı var ama internet alısverıslerıne sıcak bakmıyor herih burdaki eczanelerde yok inş orda vardır

selınayyycıııımmmmm tebrık edıyorummm senııııı... guzel haberler almak ne guzeeelllll allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsiiinnnnn................

Saol canım aynen valla çift çizgiyi görünce cok heyecanlandım ağladım ellerim titredi cok güzel bir duygu rabbim isteyen her kese nasip etsin :))

Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba

Selinay'cım Allah analı babalı büyütsün şimdiden çok sevindim çok mutlu oldum tebrik ederim darısı herkese inşAllah. . . .

erkek milleti kimse benim kocam kadar odun olmamaz valla ama keşke ayrı yatmasaydınız kesin barısırdınız dayanamzdı sana

eşimin kredi kartı var ama internet alısverıslerıne sıcak bakmıyor herih burdaki eczanelerde yok inş orda vardır

doğru söylüyosun her ilaç bazı eczanelerde yok....senin şu herif ahhhh ahhhh bir elime verseler görür o dünya kaç bucakboşver bozma morelini yakın olsaydık ben alırdım ikimizede canım benim . . . şayet bende bulamazsam eşimin kredi kartıyla alırım artık napim . . . . . . .

canım sıkma canını, saygısızca bir tartışma olmuş ama, her ilişkide sürtüşmeler mutlaka oluyor. önemli olan uzatmamak ve tatlıya bağlamak. çünkü inan küçücük tartışmalar uzattıkça büyüyüp çirkin bir hal alıyo ve snra biz nasıl bu hale geldik demektense, baştan tatlıya bağlamak evlilikleri kurtarıcı bir yöntem. konu her ne olursa olsun, haklı da olsan haksız da olsan, yumuşak bir üslupla bunu halledebileceğini düşünüyorum tatlım.

erkek milleti kimse benim kocam kadar odun olmamaz valla ama keşke ayrı yatmasaydınız kesin barısırdınız dayanamzdı sana
Soyledikleri cok agir geldi bana canim yaa... Sabah opmeden gitmezdi bugun geldi yaklasti ben gidiyorum dedi bende hih yaptim yorgani kafama cektim gitti

aslında kredi kartını çalarım ruhu bile duymazda neyseee yapmıyrum ama aslında senle beraber denemek isterdim sonuclarının nasıl olcagını merak ediyorum acıkcası

Msjlarına cvp veremediğim canlarım hepinizden Allah razı olsun rabbim sizlerede tez vakitte nasip eder insallah :124:

Soyledikleri cok agir geldi bana canim yaa... Sabah opmeden gitmezdi bugun geldi yaklasti ben gidiyorum dedi bende hih yaptim yorgani kafama cektim gitti

doğru diyorsun tatlım cok kırıldıysan alttan alma gelır özür diler nasılsa ama ben küs kalamıyrum ya ne olursa olsun yarım saat ıcınde unutuyorum eşimi gördğümde kendımı tutamıyrum gülüyorum ya

ben de rüya tabirlerine baktım. Ali ismi bereket ve hayrlı haberler, ailede mutluluk ve huzur demekmiş canım. Annenin de haberi olmadan hem de aynı gün böyle bir rüya görmesi çok anlamlı. inşallah bebeğe işarettir hayırlısıyla. Rabbim yüzünü güldürsün en yakın zamanda canımmmmm

Dunden beri agliyorum gece hiç uyumadim.....

Odun gibi bi kocam var kendimi daglara taslara vurasim vaarr

ortada bişey yokken iş büyüdü desene keşke sen de telefonu kapatık cevap vermemek yerine benimle bu şekilde konuştuğun sürece telefonunu açmayacağım deyip düzelmediğinde açmasaydın. mutlaka gelir canım gönlünü almaya. sen de sakin bir şekilde çok kırıldığını ve üzüldüğünü söyle ona ve de uzatmayın bu olayı... birdaha da bu şekilde konuşmaması için de uyar onu. ağlama canım. mutlaka gönlünü almaya çalışacaktır bugün...

Hayirolsun ama degisik geldi bilip bilmeden yorum yapmayim en iyisi:))
benim annem biliyo.esimin ailesi bilmiyo zirt pirt da soruyolar. Sinirimi bozuyolar surekli. Aradan bazilari hoca onermeye kalkti kendimi zor tuttum :)
hay Allahım yaaa.... hoca bebek yapar zaten ama ne şekilde onu da demeyeyim ben artık

En çok sinirlendiğim bana saygisizca davranmasi o cirkinlesince bende hakim olamıyorum kendime....ben güzel güzel anlatiyorum hiç bi şekilde anlamıyor sinirleniyorum bende is saati cok uzun yüzünü zar zor görüyorum hafta sonlari bi hafta evdeyiz ki evde oluncada uyuklamasiyla gun bitiyo bir hafta kv deyiz evi otel gibi benide hizmetci gibi kullanmasına sinir oluyorum

aslında kredi kartını çalarım ruhu bile duymazda neyseee yapmıyrum ama aslında senle beraber denemek isterdim sonuclarının nasıl olcagını merak ediyorum acıkcası

süper olurdu evimin yanında hiç arkadaşım yok gidip gelebileceğim misafir edebileceğim bir arkadaşımın olmasını çok isterdim süper olurdu düşünsene bi ikimiz beraber deniyoruz ve beraber hamiş oluyoruz ne kadar güzel olurdu . . . .

Yok canim benimki merakli.ne yalan soyliyim benim de hosuma gidiyo birlikte beklemek:) ama belki bu aylik dedigin gibi yaparim ciksrsa surpriz yaparim ona.tabi sorup durmazsa:)
Dene bencede ins ikinizere süpriz olur:))
Insallahh gamzecimm.Suan bahsedince bile icime heyecan doldu yaww
Bnmde ya mucize yaaaa
Pıtırcık imiza bak sen büyümüş Allahim size bagislasin kucagina almayida göstersin
Günaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......

Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm
Canim yaa malesef oluyo böyle seylerv(

Keşke ayri yatmasaydiniz sen biran önce topla kendini ve hersey düzelir buda gecer hersey bizim icin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…