bebğim bizde konustuk bu konu hakkında hatta bir arkadsımız kullanıp bize yazıcaktı bene alcaktım ama 130 lıra cıvarı olunca alamamıştım
valla canım şimdi gene baktım bu sefer 2013 senesi ocak ayına 3-4 bayan bu jeli kullandıktan il bir ayında hamile kalmış fiyatıyla ilgili birşley bilmiyorum ama bir şekilde o dediğin fiyatsa denkleştirp alacağım denemekte yarar var umut işte . . . .
bende alcamda internette var kredi kartım yok benım zeytin 85 kullancaktı ama sonuc ne oldu bılmıyorum aldım kullanıyorum demişti tatlım
noldu kuzum düzelir inşallah
gözün aydın canımmmmm... Rabbim güzel günlerinizin devamını nasip etsin
biz iyiyiz canım sen nasılsın? evet selinay hamile canım
hayırdır bebeğimm ne olduuuu
gunaydıınnn tatlımmm nolduuu hayırdıırrrr........:26::26::26::26:
özel değilse anlat tatlım hem rahatlarsın....:26:
Bende oyle dusundum.oglum olursa adini Ali mi koyayim diye.bu isaretmidir dedim.Ruyada Ali adinda bir sahis gormedim.sadwce Ali diye sesler.telefonumda kocaman Ali yaziyor beni ariyor felan.Uyaninca da bu ne dedim Hz.Ali geldi aklima.Hayir ola dedim.Annemde beni ruyasinda uc aylik hamile gormus.cok sevindim annemin ruyalari garip olur genelde cikar.Insallah dedim.kadincagiz ugrastigimizi bilmiyo bide onu kafaya takmasin diye soylemedim
günaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
ben önce eczanelere soracağım benimde kredi kartım yok hiçte kullanmadım kullanmakta istemiyorum . . . .bak merak ettim zeytin topiğini ne yaptı acaba ayyyyyyyyyyyy çok meraklandım . . .
selınayyycıııımmmmm tebrık edıyorummm senııııı... guzel haberler almak ne guzeeelllllallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsiiinnnnn................
Canım güzel dileklerin için çok saol dilerim rabbim sizlere de bu mutluluğu yaşatır çok heyecanlıyım kocişe nasıl sürpriz yapsam acaba
Ahhh ahhh aslinda bisey yok ama büyüdü iste dun aksam mesajlastik mesajlasirken tartistik o isteydi sonra ben cvp yazmadim aradi ksv kere acmqdim cok kirilmistim çünkü lanlu lunlu msjlar da yazinca iyice sinirlendim teli sessize aldim biraktim....sonra kapi sedi geldi tv izliyodum kapattim hemen uyuyomus gibi yaptim geldi iste kapi carpmalar falan bagirmalar cagirmalar agiza alinmayacak sözler... Saydi saydi tekrar gitti is yeri evimizin altinda saat 1de geldi tabi uyuyomus gibi yaptim ben sabahta yuzunu gormeden gitti zaten ayri yattik
eşimin kredi kartı var ama internet alısverıslerıne sıcak bakmıyor herihburdaki eczanelerde yok inş orda vardır
Ahhh ahhh aslinda bisey yok ama büyüdü iste dun aksam mesajlastik mesajlasirken tartistik o isteydi sonra ben cvp yazmadim aradi ksv kere acmqdim cok kirilmistim çünkü lanlu lunlu msjlar da yazinca iyice sinirlendim teli sessize aldim biraktim....sonra kapi sedi geldi tv izliyodum kapattim hemen uyuyomus gibi yaptim geldi iste kapi carpmalar falan bagirmalar cagirmalar agiza alinmayacak sözler... Saydi saydi tekrar gitti is yeri evimizin altinda saat 1de geldi tabi uyuyomus gibi yaptim ben sabahta yuzunu gormeden gitti zaten ayri yattik
Soyledikleri cok agir geldi bana canim yaa... Sabah opmeden gitmezdi bugun geldi yaklasti ben gidiyorum dedi bende hih yaptim yorgani kafama cektim gittierkek milleti kimse benim kocam kadar odun olmamaz valla ama keşke ayrı yatmasaydınız kesin barısırdınız dayanamzdı sana
doğru söylüyosun her ilaç bazı eczanelerde yok....senin şu herif ahhhh ahhhh bir elime verseler görür o dünya kaç bucakboşver bozma morelini yakın olsaydık ben alırdım ikimizede canım benim . . . şayet bende bulamazsam eşimin kredi kartıyla alırım artık napim . . . . . . .
Soyledikleri cok agir geldi bana canim yaa... Sabah opmeden gitmezdi bugun geldi yaklasti ben gidiyorum dedi bende hih yaptim yorgani kafama cektim gitti
Bende oyle dusundum.oglum olursa adini Ali mi koyayim diye.bu isaretmidir dedim.Ruyada Ali adinda bir sahis gormedim.sadwce Ali diye sesler.telefonumda kocaman Ali yaziyor beni ariyor felan.Uyaninca da bu ne dedim Hz.Ali geldi aklima.Hayir ola dedim.Annemde beni ruyasinda uc aylik hamile gormus.cok sevindim annemin ruyalari garip olur genelde cikar.Insallah dedim.kadincagiz ugrastigimizi bilmiyo bide onu kafaya takmasin diye soylemedim
Dunden beri agliyorum gece hiç uyumadim.....
Odun gibi bi kocam var kendimi daglara taslara vurasim vaarr
hay Allahım yaaa.... hoca bebek yapar zaten ama ne şekilde onu da demeyeyim ben artıkHayirolsun ama degisik geldi bilip bilmeden yorum yapmayim en iyisi:))
benim annem biliyo.esimin ailesi bilmiyo zirt pirt da soruyolar. Sinirimi bozuyolar surekli. Aradan bazilari hoca onermeye kalkti kendimi zor tuttum :)
canım sıkma canını, saygısızca bir tartışma olmuş ama, her ilişkide sürtüşmeler mutlaka oluyor. önemli olan uzatmamak ve tatlıya bağlamak. çünkü inan küçücük tartışmalar uzattıkça büyüyüp çirkin bir hal alıyo ve snra biz nasıl bu hale geldik demektense, baştan tatlıya bağlamak evlilikleri kurtarıcı bir yöntem. konu her ne olursa olsun, haklı da olsan haksız da olsan, yumuşak bir üslupla bunu halledebileceğini düşünüyorum tatlım.
aslında kredi kartını çalarım ruhu bile duymazda neyseee yapmıyrum ama aslında senle beraber denemek isterdim sonuclarının nasıl olcagını merak ediyorum acıkcası
Dene bencede ins ikinizere süpriz olur:))Yok canim benimki merakli.ne yalan soyliyim benim de hosuma gidiyo birlikte beklemek:) ama belki bu aylik dedigin gibi yaparim ciksrsa surpriz yaparim ona.tabi sorup durmazsa:)
Bnmde ya mucize yaaaaInsallahh gamzecimm.Suan bahsedince bile icime heyecan doldu yaww
Pıtırcık imiza bak sen büyümüş Allahim size bagislasin kucagina almayida göstersingünaydıın kızlarrrr nasılsınızz...doktordan geldık biz teyzeleriii....bebeğimi gördümmm buyumuss annesının kuzusuuu... pıtpıtlarıda cok guzellldiiii.. dr herşey cok ıyı hıc bır sorun yok dedı dogum tarıhımız 8 hazıran daha sonra kasım ayı ıcın ıkılı teste cagırdı kan tahlılı verdım cmtsi alcam sonucumu.... artık ıcım rahatladıııı.... pıtpıtını duyunca cok duygulandımmm... kuzum benıımm yaaaaa allah herkese nasıp etsın... bu duyguyuuu
Canim yaa malesef oluyo böyle seylervGünaydın canlar nasilsiniz selinaycimmmm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla all kucağına inssss.......
Kızlar ben hiç iyi değilim esimle kustuk kalbimi cok kirdi dunden beri çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?