Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirolsun ama degisik geldi bilip bilmeden yorum yapmayim en iyisi:))
benim annem biliyo.esimin ailesi bilmiyo zirt pirt da soruyolar. Sinirimi bozuyolar surekli. Aradan bazilari hoca onermeye kalkti kendimi zor tuttum :)

Hoca mii.ay bilemedim cnm varmidir bi faydasi.banada biri soulemisti onu.:))
Esimin aileside zirt pirt soruyodu.bizi istemiyolar denemiyolar saniyolardi.
Esimde bi gun patladi yeter artik sormayin bidaha diye.
O gun bugundur agizlarina almiyolar.kayinvalidemde caktirmadan bana naptiniz doktora gittinizmi diye soruyo:))

ya kocuşum pazar sabahı görev geregi istanbul çanakkale falan gidiyo.. perşembeye dönecek.. cumarteside ovulasyon günü.. içim daraldı ya yalnız 5 gün ne yapcam ben

bunları ona da söyle canım. ama söylediğin halde anlamıyorsa ve değişmiyorsa sen de onun evde yattığı birgün dışarıya çıkmayı teklif edersin gelmiyor muuu o zaman ben tek çıkıyorum der çıkarsın... ruhum sıkılıyor evde dersin.. akşama kadar çatlasın meraktan...

evet bebeğim bende çalıştıgım ıcın arkadsım yok ıkımız güzel olurdu ben senı çok sevdım ayrıca siz daha yenısınız hemen olur da bızım 2 yıl oldu azaldı sanırım hamile kalma şansım bılmıyorum ki sen ne zmn almayı düşünüyorsun ben tekrar konussam eşimle çok heves ettim bak şimdi

canımın içi emin ol doğal şeyler bu yaşadıkların her evlilikte oluyor mesela en canlı örnek ben daha yeni evliğiz 4 ay 29 gün oldu ve bu süre içinde ciddi 2 büyük kavgamız oldu ve ağıza alınmayacak sözler söyledik birbirimize biz kadınlar böyle durumlarda hemen kendimize şu soruyu yöneltiriz ''neden bu adamla evlendim ki ??????'' ama ne oluyo zaman geçince duruyluyosun ve eskisinden daha iyi olduğunu düşünüyosun sıkma canını emin ol herşey yoluna girer 1-2 güne olur mu kuzum takma kafanı . . . .

ya kocuşum pazar sabahı görev geregi istanbul çanakkale falan gidiyo.. perşembeye dönecek.. cumarteside ovulasyon günü.. içim daraldı ya yalnız 5 gün ne yapcam ben

cumartesı sıkı çalısın bebeğim sonra ugurla kocanı allahın izniyle sağ salim git gel dee hemen bitirsin gelsin işlerini inşallah 5 gun de bız varız takılırız

cok kırıldım çok arada boule yapiyo bende ne kadar kirilsam ve hakli olsam yuz yuze gelince dayanamiyorum guluveriyorum barisiyoruz ama bu sefer başka....

Canim benim niye teli acmadigimi biliyo hakli cikaracak ya kendini bagirmayla cagirmayla uste cikmaya calisiyo....daha önce de kaç kez yasadik aynı şeyi....sinirlerim çok yiprandi biliyorum seviyor ama sevmek yetmiyor biraz ilgi bekliyorum

Msjlarına cvp veremediğim canlarım hepinizden Allah razı olsun rabbim sizlerede tez vakitte nasip eder insallah :124:

benim msjada cvp veremedin kuzum sayfalar hızlı ilerlediğinden kaynaklanıyo bu durum anlıyorum seni . . . .Rica ederiz canım benim ne demek Allah analı babalı büyütsün Uzun ömürler versin Rabbim . . . .

hay Allahım yaaa.... hoca bebek yapar zaten ama ne şekilde onu da demeyeyim ben artık

Sinir oldum yaşı buyuk olmasa olay cikarirdim ona ne ki
? Hem biz istemiyoruz diyoruz hala hoca diyo

Esler de patliyo artik valla. Insanin psikolojisini bozuyolar iki kat

canım ya öyle her hocaya gidilir mi? bugüne kadar zarardan başka bişey verdiklerini görmedim ben.. sen Allaha dua et aracı koymana ne hacet??? hoca senin kadar içten isteyemez herhalde???

bu haftasonu ovunu bir güzel değerlendir sen canım. perşembe akşamı ya da cuma sabahı ve pazar sabahı... o beş günde de annen yakınsa ona git kal, buraya gir bizimle yazış

ay teşekkür ederim canımın içi saol bende seni diğer topikleri çok seviyorum . . . . biz yeniyiz ama işte gönül ferman dinlemiyo çok aceleciğim ben eşim o kadar değilde ben çok takıyorum kafama napim banane ya elimde değilsize gelince sakın morelini bozma benim tanıdığım 15 sene çocuk bekleğenler var ve bu sene hamile o bayan teyzemin gelini o yüzden Allah buyurduğu yeri ve zamanı geldiğinde mutla ve mutlaka bebek sahibi olacaksın . . . .

Msjlarına cvp veremediğim canlarım hepinizden Allah razı olsun rabbim sizlerede tez vakitte nasip eder insallah :124:

cumartesı sıkı çalısın bebeğim sonra ugurla kocanı allahın izniyle sağ salim git gel dee hemen bitirsin gelsin işlerini inşallah 5 gun de bız varız takılırız

canım ya çok sagolun.. ama ne bileyim ovulasyon sonrası 10 günlük bekleyiş zaten zor bide o olmayınca offff iyice fena olcak

canım benim benim eşimde geçen ay gitti iş geregi urfaya 1 hafta dedile 15 gün gelemedi sen gene şanslısın 5 gün nedirki gelip geçer sıkma canını . . . .

yıpratmaaa tatlım boşverrrr o hiç takmıyodur bile aksam gelınce belki hersey düzelir bizde çok kavga ederiz ama napcan her evlılıkte oluyor tadı tuzu yani

bunlari hep söylüyorum canım güzel güzel anlatıyorum yine odun odun davraninca cildiriyorum onun icin ailesinden ve isinden baska bisey yok.... Pazar gunu nereye gideyim tek başıma canım burası küçük yer

Duzelir canim duzelmesinede soylediklerini unutmak mumkun değil sineyede cekemiyorum lay lay lom olamiyorum kendinden sogutuyo bebej fikrinden sogituyo.....

Soyledikleri cok agir geldi bana canim yaa... Sabah opmeden gitmezdi bugun geldi yaklasti ben gidiyorum dedi bende hih yaptim yorgani kafama cektim gitti

aynı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . . . . canımın içi emin ol doğal şeyler bu yaşadıkların her evlilikte oluyor mesela en canlı örnek ben daha yeni evliğiz 4 ay 29 gün oldu ve bu süre içinde ciddi 2 büyük kavgamız oldu ve ağıza alınmayacak sözler söyledik birbirimize biz kadınlar böyle durumlarda hemen kendimize şu soruyu yöneltiriz ''neden bu adamla evlendim ki ??????'' ama ne oluyo zaman geçince duruyluyosun ve eskisinden daha iyi olduğunu düşünüyosun sıkma canını emin ol herşey yoluna girer 1-2 güne olur mu kuzum takma kafanı . . . .

fazla uzatmayın kuzum tatsızlık olurrr... bizde buyukler tartısırsanız kavgadersnız konuşmayın uzaklasın yoksa dahada buyur.. ve ne kadar dargın olursanız olun yataklarınızı ayırmayınn derler bızdede oldu arada tartısmalar ya esim ya ben bırımızden bırı once yatıyo.. sonra dıgerımız ayrı yatmıyoo hıc bır sekıldee sonra sabah bır bakıyoruz sarılarak uyanıyoruz bırbırımıze nıye kızdıgımızı anlatıyoruzz.. sonrada barısıyoruzz... bence uzatmayınn..

inşallah tatlım inşallah allah hepimize yaşatsın benımde umudum varda allahım çok bekletmesin yaaaaa beklemek gercekten zor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…