Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim benim eşimde geçen ay gitti iş geregi urfaya 1 hafta dedile 15 gün gelemedi sen gene şanslısın 5 gün nedirki gelip geçer sıkma canını . . . .

ayy çokmuş ya 15 gün :18: ne bileyim işte 5 te çok geldi bana amannnn 1 günde olsa istemem ki ben.. ama polis mecbur yani engel olamıyorum

bilse de erkekler bu durumda anlamktan çok sinir oluyorlar sadece. ayrıca da o bağırdığı zaman sen de karşılık verince ne olacak sesler daha da yükselecek. o bağırdığında sen susar ona cevap vermzsen kendi kendine deli gibi nereye kadar bağırabilir ki? muhattap bulamayınca susacak.. peki sonra? gelip sana yanaşacak. işte tam o anda söyleyeceksin söyleyeceklerini ama sakince ve kesin bir dilde. böyle yapmaya devam ederse olacakları da... ama hala devam ediyorsa bu davranışlarına. o zaman yapacağını söylediğin şeyleri uygulamaya koyarsın ve bişey dediğinde de ben seni uyarmıştım dersin ... küsmek fayda etmiyor bunlara malesef tecrübeyle sabit.... biraz uzun oldu ama kusura bakma. en iyi bu şekilde ifade edebildim....

benim msjada cvp veremedin kuzum sayfalar hızlı ilerlediğinden kaynaklanıyo bu durum anlıyorum seni . . . .Rica ederiz canım benim ne demek Allah analı babalı büyütsün Uzun ömürler versin Rabbim . . . .

Canım telden giriyorum evet sayfalar hızlı ilerliyor şuan 47 bildirim var görebildiklerime cvp yazıyorum göremediklerimde hakkınızı helal edin canlarım seviyorum hepinizi :124:

bak o bende de var kavgalıyken kendi kendime diyorum ki ben bu adamdan niye çocuk yapayım ki diye günlerce ağladığım oluyo çünkü öyle böyle yenilir yutulur şey olmuyo kavgalar bende lay loy lom olamıyorum kafama illa takıyorum ama unutma biz bebe yapmayı düşünen insanlarız o yüzden takma itres sinir yapma kendine kuzum . . . .

yok canım diyarbakırdayım ben kimsem yok.. bide ovulasyondan bigün önce falan diyodu ya doktorlar senin dedigin gibi.. o gerçekten işe yaramıyo.. ben ilk hamileligimde hiç doktora gitmeden internetten ovulasyona baktm atıyorum 26 sı yazıyosa 26 sına mik mik yapıyoduk.. 5 aydır doktor önerisi ile birgün önce yaptık ama boşş.. bu defa tam gününde yapcam cumartesi kahvaltı sonrası

kızlar ben daha doktora gidemedim midemde aşırı bulantı var sol tarafım yine ara ara batıyo ve sancım oluyo anlayamadım bu işi gitti be yarın gidcem inş...

Kizlar bu jeli bende duydum hatta gecen ay almaya niyetlendim ama tam yum yum donemiydi eczaneye de soramadim.
Ben cumartesi doktora gitcem zaten kontrole bu jeli soracagim.
Bakalim ne dicek

yıpratmaaa tatlım boşverrrr o hiç takmıyodur bile aksam gelınce belki hersey düzelir bizde çok kavga ederiz ama napcan her evlılıkte oluyor tadı tuzu yani
Bencede hic takmiyordur az sonra hic bisey olmamis gibi askim diye mesaj atar beni iyice dellendirir

Desteginiz için teşekkür ederimm canlarim yaaa

ayy çokmuş ya 15 gün :18: ne bileyim işte 5 te çok geldi bana amannnn 1 günde olsa istemem ki ben.. ama polis mecbur yani engel olamıyorum

özlem çok ağır çok kötü bişey o 15 gün geçti ama gel bana sor ah ahhh . . . bende istemiyorum ama yapacak bişey yok datlum ekmek parası ne yapalım dayanmak katlanmak zorundayız Allah kavuştursun canım şimdiden

ah canım benim yaaa, haklısın erkeklerin büyük çoğunluğu sanırım kendilerini haklı çıkarmak çıkarmak için bağırıp çağırmayı, kötü söz söylemeyi seçiyolar. ama sen kendinden taviz verme arkadaşım. çizgini bozma. sadece sabırla rahatsız olduğun konuları doğru zamanı geldikçe söylemeye çalış. biliyorum insanın bazen dayancak gücü kalmıyor. ama kocanı seviyosan evliliğini seviyosan ki, onunla vakit geçirmek istemenden ben bunu anlıyorum. bazen fedakarlık yapmak gerekebiliyor. sen ne kadar sabırlı olursan, o okadar vicdanıyla başbaşa kalır. ama nekadar zıtlaşırsan o okadar kendini haklı görmeye devam eder. ilişkiniz zarar görür.

ah kuzum bu erkekler hep böle canını sıkmaya değmez bunları demek bize kolay bliyorum...ama hepimizde böle şeyler olabiliyo sen tatlı canını sıkma akşama onu güler yüzle karşıla o yaptığından utasın...gülümseme emin ol işine yarıycak...

Kizlar bu jeli bende duydum hatta gecen ay almaya niyetlendim ama tam yum yum donemiydi eczaneye de soramadim.
Ben cumartesi doktora gitcem zaten kontrole bu jeli soracagim.
Bakalim ne dicek

evet tatlım sora bize bir bilgi ver olur mu kuzum ben kulanmaya arar verdim çünkü çok afedersiniz sperm benden geri geliyo ve canım çok sıkılıyo bu duruma . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…