canım benim benim eşimde geçen ay gitti iş geregi urfaya 1 hafta dedile 15 gün gelemedi sen gene şanslısın 5 gün nedirki gelip geçer sıkma canını . . . .
canım ya çok sagolun.. ama ne bileyim ovulasyon sonrası 10 günlük bekleyiş zaten zor bide o olmayınca offff iyice fena olcak
Canim benim niye teli acmadigimi biliyo hakli cikaracak ya kendini bagirmayla cagirmayla uste cikmaya calisiyo....daha önce de kaç kez yasadik aynı şeyi....sinirlerim çok yiprandi biliyorum seviyor ama sevmek yetmiyor biraz ilgi bekliyorum
benim msjada cvp veremedin kuzum sayfalar hızlı ilerlediğinden kaynaklanıyo bu durum anlıyorum seni . . . .Rica ederiz canım benim ne demek Allah analı babalı büyütsün Uzun ömürler versin Rabbim . . . .
bunlari hep söylüyorum canım güzel güzel anlatıyorum yine odun odun davraninca cildiriyorum onun icin ailesinden ve isinden baska bisey yok.... Pazar gunu nereye gideyim tek başıma canım burası küçük yer
Duzelir canim duzelmesinede soylediklerini unutmak mumkun değil sineyede cekemiyorum lay lay lom olamiyorum kendinden sogutuyo bebej fikrinden sogituyo.....
canım ya öyle her hocaya gidilir mi? bugüne kadar zarardan başka bişey verdiklerini görmedim ben.. sen Allaha dua et aracı koymana ne hacet??? hoca senin kadar içten isteyemez herhalde???
bu haftasonu ovunu bir güzel değerlendir sen canım. perşembe akşamı ya da cuma sabahı ve pazar sabahı... o beş günde de annen yakınsa ona git kal, buraya gir bizimle yazış
canımm gözün aydınn. kaç çıktı kan değerın
doğru söylüyosun her ilaç bazı eczanelerde yok....senin şu herif ahhhh ahhhh bir elime verseler görür o dünya kaç bucakboşver bozma morelini yakın olsaydık ben alırdım ikimizede canım benim . . . şayet bende bulamazsam eşimin kredi kartıyla alırım artık napim . . . . . . .
İnternetten bakıyorum canım henüz çıkmadı çıksın paylaşıcam cok heyecanlıyım :124:
Bencede hic takmiyordur az sonra hic bisey olmamis gibi askim diye mesaj atar beni iyice dellendiriryıpratmaaa tatlım boşverrrr o hiç takmıyodur bile aksam gelınce belki hersey düzelir bizde çok kavga ederiz ama napcan her evlılıkte oluyor tadı tuzu yani
aynı bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . . . . canımın içi emin ol doğal şeyler bu yaşadıkların her evlilikte oluyor mesela en canlı örnek ben daha yeni evliğiz 4 ay 29 gün oldu ve bu süre içinde ciddi 2 büyük kavgamız oldu ve ağıza alınmayacak sözler söyledik birbirimize biz kadınlar böyle durumlarda hemen kendimize şu soruyu yöneltiriz ''neden bu adamla evlendim ki ??????'' ama ne oluyo zaman geçince duruyluyosun ve eskisinden daha iyi olduğunu düşünüyosun sıkma canını emin ol herşey yoluna girer 1-2 güne olur mu kuzum takma kafanı . . . .
olur tatlım tabi belki döndüğünde ona süpriz yaparsın geçen yapamadın bu kez olur belkii
kızlar ben daha doktora gidemedim midemde aşırı bulantı var sol tarafım yine ara ara batıyo ve sancım oluyo anlayamadım bu işi gitti be yarın gidcem inş...
ayy çokmuş ya 15 gün :18: ne bileyim işte 5 te çok geldi bana amannnn 1 günde olsa istemem ki ben..ama polis mecbur yani engel olamıyorum
kızlarrr nasılsınızz
En çok sinirlendiğim bana saygisizca davranmasi o cirkinlesince bende hakim olamıyorum kendime....ben güzel güzel anlatiyorum hiç bi şekilde anlamıyor sinirleniyorum bende is saati cok uzun yüzünü zar zor görüyorum hafta sonlari bi hafta evdeyiz ki evde oluncada uyuklamasiyla gun bitiyo bir hafta kv deyiz evi otel gibi benide hizmetci gibi kullanmasına sinir oluyorum
Ahhh ahhh aslinda bisey yok ama büyüdü iste dun aksam mesajlastik mesajlasirken tartistik o isteydi sonra ben cvp yazmadim aradi ksv kere acmqdim cok kirilmistim çünkü lanlu lunlu msjlar da yazinca iyice sinirlendim teli sessize aldim biraktim....sonra kapi sedi geldi tv izliyodum kapattim hemen uyuyomus gibi yaptim geldi iste kapi carpmalar falan bagirmalar cagirmalar agiza alinmayacak sözler... Saydi saydi tekrar gitti is yeri evimizin altinda saat 1de geldi tabi uyuyomus gibi yaptim ben sabahta yuzunu gormeden gitti zaten ayri yattik
Kizlar bu jeli bende duydum hatta gecen ay almaya niyetlendim ama tam yum yum donemiydi eczaneye de soramadim.
Ben cumartesi doktora gitcem zaten kontrole bu jeli soracagim.
Bakalim ne dicek
özlem çok ağır çok kötü bişey o 15 gün geçti ama gel bana sor ah ahhh . . . bende istemiyorum ama yapacak bişey yok datlum ekmek parası ne yapalım dayanmak katlanmak zorundayız Allah kavuştursun canım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?