Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar bu jeli bende duydum hatta gecen ay almaya niyetlendim ama tam yum yum donemiydi eczaneye de soramadim.
Ben cumartesi doktora gitcem zaten kontrole bu jeli soracagim.
Bakalim ne dicek

Sor bkalim tatlim bizle paylas bnim dr gitme firsatim olmuyor

[
iyi hadi bakalımmmm

kızlarrr nasılsınızz

hoşgeldim esram. biz iyiyiz sen nasılsın?

Kizlar bu jeli bende duydum hatta gecen ay almaya niyetlendim ama tam yum yum donemiydi eczaneye de soramadim.
Ben cumartesi doktora gitcem zaten kontrole bu jeli soracagim.
Bakalim ne dicek

haftaya ben de sorayım adı neydi bunun?

belki de evde surekli yalniz olduğum için bebegimizinde olmayisindandir bu halim..... Inan psikoloji diye bisey kalmadı bende

ben o bagirdiginda susuyorum canım aynen dediğin gibi yanaşıyor tabi o an ben konuşmaya başlıyorum tekrarvtartosiyoruz sesi yukseliyor falan tam bir kısır döngü....

çok

doğru söyledin canım ins hersey düzelir en kısa zamanda

PRESEED JEL canım adı sorun akalım ne diyecek . . . .

şimdi baktımda.. ilişki sırasında kadındaki kuruluk için iyi geliyomuş.. yani kadın orgazm olamadıgı kayganlık oluşmadıgı zaman kayganlıgı saglıyomuş.. benim böyle bi sıkıntım yok şimdilik

Evet istedigim sadece biraz ilgi sevgi...seviyo ama sevgisini belli edemiyo birlikte olmak icin yanasiyo cogu zaman.... Offfff karmakarisigim...tesekkur ederim cnm

Ahhh zeycancimmm bu kez kapida güler yüzle karsilayamayacagim sanirim

Bendede yok canim ama kaygan olunca sposlar kayip onun sayesinde yumurtalga yapisiyrmus

evet canım benim onun içinde oluyo sipermin yumurtaya yapışması içinde oluyo çok araştırdım sabah işe gelince . . . benimde bazen oluyo o kuruluk çünkü kadın kuruluk yaşayınca sperm içeri gidemiyo o yüzdende geri geliyo yani bu ay kısmet olmazsa çocuk sahibi olmak gelecek ay deneyeceğim . . . .

evet istedigim sadece biraz ilgi sevgi...seviyo ama sevgisini belli edemiyo birlikte olmak icin yanasiyo cogu zaman.... Offfff karmakarisigim...tesekkur ederim cnm

ahhh zeycancimmm bu kez kapida güler yüzle karsilayamayacagim sanirim

icranımmm sana ne olduuuu
Bişimi oldu canımm...

PRESEED JEL canım adı sorun akalım ne diyecek . . . .

teşekkürler baby

hiçbişey olmamış gibi davrandığın içindir o. çizgini çizsen yineleyemez kolay kolay

Preseed canim adi.

sağol canımmm

canımın içi morelini yüksek tut mesela bir şe girmeyi den olmaz mı . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…