Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoş geldin canım aramıza temennimiz emin ol inşAllah Bat olmaman . . .

iki aydır tedavi oluyordum prolaktin yüksek dedi dr ilaç verdi sonra klomen +ovitrelle verdi

cok sancım bas dınmem olunca dr a gitti önce hamilesin dediler iki sonra değilsin ilaçlar kist yapmış dediler deli oldum :-((5:

Evet istedigim sadece biraz ilgi sevgi...seviyo ama sevgisini belli edemiyo birlikte olmak icin yanasiyo cogu zaman.... Offfff karmakarisigim...tesekkur ederim cnm

Ahhh zeycancimmm bu kez kapida güler yüzle karsilayamayacagim sanirim

canım kırgınlığını anlıyorum benim eşim durduk yere eser yağar gürler ama ben gidicem dedim en son tartışmamızda çantamı ve bir hırkamı alarak çıktım evden sonra kapıdan geri çevirdi çünkü haksız yere kırmıştı beni bazen göz dağı vermek iyi geliyo ailem uzakta izmir de old. için direk oraya çıkıp gidebilirdim kendisi asıl ortada kalır ama pişmanlık ve korku yaşadı iyi de yaptım diom bazen hak etmediğim bi olay yüzünden kırmıştı ta...

icranımmm sana ne olduuuu
Bişimi oldu canımm...
esimle kavgaliyiz canim

teşekkürler baby

hiçbişey olmamış gibi davrandığın içindir o. çizgini çizsen yineleyemez kolay kolay

sağol canımmm

Huzurumuz kacmasin diye unutmus gibi yapıyorum canım ama bu sefer kararliyim....yemek falan yapmicam gerci saat kacta geleceğini de bilmiyorum da kapida karsilamicam anlasin biraz

çok geçmiş olsun filizciğim Rabbim şifalık versin inş en kısa zamanda hamile kalırsın üzülme bence stres olma hakkından hayırlısı olsun...:26::26:

[hoşgeldim esram. biz iyiyiz sen nasılsın?

Sabahtan beridir koşturmacadayım. kocişlede tartıştık birazcıkın. kızdı bana sanki benim suçum

ya banka yatıcak bi borç vardı hes. nosu filan verdiler bana. kociş yatırırım ben dedi. banka ona yakın diye.. neyse verdim hsd noları.. 35 tl işlem ücreti istiolarmış kocişte safmısınız siz 35 tl işlem ücretimi olur demiş bankacıya...
beni aradı hem gişeden yatırınca extra para almıcaklar diosun hemde kurum kodu mu ne o varmış onu da vermemişler dedi. bidaha aradım bankayı kurum kodunu aldım.. sonra kociş gene aradı müşteri nosu yokmuş gene dedi. ve avazı çıktığı kadar bağırdı
salakmı bunlar yaa.. parça parça iş yaptırıolar. işimi gücümü bıraktım bunlarla uğraşıorum filan die bağrındı..

ben napim benim ne suçum var şimdi bunda

çok üzüldüm seni önce ümitlendirmişler sonra dalga geçer gibi böyle demişler . . . Ama umudunu yitirme Allah verirse kim ne derse desin inadına olur sıkma canını sitres yapma en büyük sebep bunlar çocuk olmamasının . . .

Benim herifede böyle bi ders vermek lazım da benim aileme gidemeyeceğini biliyor aramız bozuk çünkü.. ama sen en iyisini yapmissin

evet tatlım sora bize bir bilgi ver olur mu kuzum ben kulanmaya arar verdim çünkü çok afedersiniz sperm benden geri geliyo ve canım çok sıkılıyo bu duruma . . . .

Canim sposlarin akmamasi icin doktor soyle demis esime.
Esin sposlari gonderirken hafiften dizlerini kirip bacaklarini gogsune dogru cek.
Islem bitincede dizlerini gogsune dogru iyice yaklastir esinde poponun altina yastik koysun.
En az yarim saat beklesin boyle demis bide

canım hoş geldin öncelikle . . .
al benim kocişi vur seninkine aynı bunlar hep aynı benimkide haytta elektriğe suya karışmak istemez hemen sen yatır der birkere yatır dedim demez olaydım anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm ağzımdan burnumdan getirdi ben anlamıyorum biz yaparken neden sorun çıkmıyoda bunlar yatırırken sorun çıkıyo en büyük sebebi ZORA gelemiyorlar . . . .

kuzum yapıyoruz bunların hepsini yarım saat değil 1 saat yatıyorum kalkınca hepsi değil ama bir çoğu geri geliyo buna çıldırıyorum şak gibi yaaa . . . .

esimle kavgaliyiz canim

Huzurumuz kacmasin diye unutmus gibi yapıyorum canım ama bu sefer kararliyim....yemek falan yapmicam gerci saat kacta geleceğini de bilmiyorum da kapida karsilamicam anlasin biraz

Canım büyük bi kavgamı? ya her ewlilikte olur böle şeyler.. bak bende yazdım az ewel kociş bana kızdı bankada işlemler uzadı die
şimdi aradım aramış bankayı halletmiş.. şimdide sıradaymış yatırcakmış ama az ewel ben fırça yediğimle kaldım. ama akşama görür o küsecem ona

tartışmanızın boyutunu bilmiorum ama sende tavrını koy canım ama çokda b... unu çıkarma malum erkekler fazla sıkıntı ve sitrese gelemiolar

bisüre ara vercem dra gitmicem dr umu değitircem zaten sonra da

ay bu kocalara ne oluyor bugün ya... bankacıya kızamadı sana kızdı galiba. takma canım olur böyle ufak şeyler uzatma sen de. akşama kadar unutur bile o. üzme kendini

esimle kavgaliyiz canim

canım şuan hala sinirlisin akşama kadar yatışırsın biraz daha. hem belki gn içinde de arar seni.. akşama küslük yapma ama. yanaşınca sıkıntını dediğim gibi sakin ama net bir şekilde söyle. uymazsa yapacaklarını da söyle..

Agiza alinmayacak şeyler söyledi canım sen düşün artık boyutunu....senin yazdiginida okudum canım butun erkeklerin kokune kiprit suyu hepsi ayni yaaaa bagirmayla herseyi cozeceklerini saniyorlar baslari goge erdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…