hoş geldin canım aramıza temennimiz emin ol inşAllah Bat olmaman . . .
Evet istedigim sadece biraz ilgi sevgi...seviyo ama sevgisini belli edemiyo birlikte olmak icin yanasiyo cogu zaman.... Offfff karmakarisigim...tesekkur ederim cnm
Ahhh zeycancimmm bu kez kapida güler yüzle karsilayamayacagim sanirim
teşekkürler baby
hiçbişey olmamış gibi davrandığın içindir o. çizgini çizsen yineleyemez kolay kolay
sağol canımmm
esimle kavgaliyiz canimicranımmm sana ne olduuuu
Bişimi oldu canımm...
teşekkürler baby
hiçbişey olmamış gibi davrandığın içindir o. çizgini çizsen yineleyemez kolay kolay
sağol canımmm
iki aydır tedavi oluyordum prolaktin yüksek dedi dr ilaç verdi sonra klomen +ovitrelle verdi
cok sancım bas dınmem olunca dr a gitti önce hamilesin dediler iki sonra değilsin ilaçlar kist yapmış dediler deli oldum :-((5:
[hoşgeldim esram. biz iyiyiz sen nasılsın?
iki aydır tedavi oluyordum prolaktin yüksek dedi dr ilaç verdi sonra klomen +ovitrelle verdi
cok sancım bas dınmem olunca dr a gitti önce hamilesin dediler iki sonra değilsin ilaçlar kist yapmış dediler deli oldum :-((5:
Benim herifede böyle bi ders vermek lazım da benim aileme gidemeyeceğini biliyor aramız bozuk çünkü..canım kırgınlığını anlıyorum benim eşim durduk yere eser yağar gürler ama ben gidicem dedim en son tartışmamızda çantamı ve bir hırkamı alarak çıktım evden sonra kapıdan geri çevirdi çünkü haksız yere kırmıştı beni bazen göz dağı vermek iyi geliyo ailem uzakta izmir de old. için direk oraya çıkıp gidebilirdim kendisi asıl ortada kalır ama pişmanlık ve korku yaşadı iyi de yaptım diom bazen hak etmediğim bi olay yüzünden kırmıştı ta...
İnsallah olmazsin canimmmm
evet tatlım sora bize bir bilgi ver olur mu kuzum ben kulanmaya arar verdim çünkü çok afedersiniz sperm benden geri geliyo ve canım çok sıkılıyo bu duruma . . . .
Sabahtan beridir koşturmacadayım. kocişlede tartıştık birazcıkın. kızdı banasanki benim suçum
ya banka yatıcak bi borç vardı hes. nosu filan verdiler bana. kociş yatırırım ben dedi. banka ona yakın diye.. neyse verdim hsd noları.. 35 tl işlem ücreti istiolarmışkocişte safmısınız siz 35 tl işlem ücretimi olur demiş bankacıya...
beni aradı hem gişeden yatırınca extra para almıcaklar diosun hemde kurum kodu mu ne o varmış onu da vermemişler dedi. bidaha aradım bankayı kurum kodunu aldım.. sonra kociş gene aradı müşteri nosu yokmuş gene dedi. ve avazı çıktığı kadar bağırdı
salakmı bunlar yaa.. parça parça iş yaptırıolar. işimi gücümü bıraktım bunlarla uğraşıorum filan die bağrındı..
ben napim benim ne suçum var şimdi bunda
Canim sposlarin akmamasi icin doktor soyle demis esime.
Esin sposlari gonderirken hafiften dizlerini kirip bacaklarini gogsune dogru cek.
Islem bitincede dizlerini gogsune dogru iyice yaklastir esinde poponun altina yastik koysun.
En az yarim saat beklesin boyle demis bide
Ben neredeyse butun yumurta geliştirici igne ve haplari kullandim canim cat igneside kullandim 3kezovitrelle+klomen kullanan var mı aranızda kızlar
esimle kavgaliyiz canim
Huzurumuz kacmasin diye unutmus gibi yapıyorum canım ama bu sefer kararliyim....yemek falan yapmicam gerci saat kacta geleceğini de bilmiyorum da kapida karsilamicam anlasin biraz
çok üzüldüm seni önce ümitlendirmişler sonra dalga geçer gibi böyle demişler . . . Ama umudunu yitirme Allah verirse kim ne derse desin inadına olur sıkma canını sitres yapma en büyük sebep bunlar çocuk olmamasının . . .
Sabahtan beridir koşturmacadayım. kocişlede tartıştık birazcıkın. kızdı banasanki benim suçum
ya banka yatıcak bi borç vardı hes. nosu filan verdiler bana. kociş yatırırım ben dedi. banka ona yakın diye.. neyse verdim hsd noları.. 35 tl işlem ücreti istiolarmışkocişte safmısınız siz 35 tl işlem ücretimi olur demiş bankacıya...
beni aradı hem gişeden yatırınca extra para almıcaklar diosun hemde kurum kodu mu ne o varmış onu da vermemişler dedi. bidaha aradım bankayı kurum kodunu aldım.. sonra kociş gene aradı müşteri nosu yokmuş gene dedi. ve avazı çıktığı kadar bağırdı
salakmı bunlar yaa.. parça parça iş yaptırıolar. işimi gücümü bıraktım bunlarla uğraşıorum filan die bağrındı..
ben napim benim ne suçum var şimdi bunda
esimle kavgaliyiz canim
Huzurumuz kacmasin diye unutmus gibi yapıyorum canım ama bu sefer kararliyim....yemek falan yapmicam gerci saat kacta geleceğini de bilmiyorum da kapida karsilamicam anlasin biraz
Hepinize ayri ayri cooooooooookkkk teşekkür ederim canlarimmmmmmmm..... Biraz rahatladim....
ovitrelle+klomen kullanan var mı aranızda kızlar
Canım büyük bi kavgamı? ya her ewlilikte olur böle şeyler.. bak bende yazdım az ewel kociş bana kızdı bankada işlemler uzadı die
şimdi aradım aramış bankayı halletmiş.. şimdide sıradaymış yatırcakmış ama az ewel ben fırça yediğimle kaldım. ama akşama görür oküsecem ona
tartışmanızın boyutunu bilmiorum ama sende tavrını koy canım ama çokda b... unu çıkarmamalum erkekler fazla sıkıntı ve sitrese gelemiolar
ovitrelle+klomen kullanan var mı aranızda kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?