testi bugun yaptım aklıma sen geldin hemen haber vereyim dedim
ama bu testler bazen yanıltabiliyomuş yarın sağlık ocağına gidecem
sen yaptınmı test
eşim de bende boğa burcuyuz bizim de düşkün olmamız lazım ama ben çok hevesli olmadığım için eşim de bana ayak uyduruyo sağolsun. zaten bu bebek çalışmalarında gün aşırı ilişki olunca oh bee cinsel hayatımız düzene girdi demişti garibim :))
Ben ne diyorum sana mikmik yok bebek icin kendimiz icin düzenli mikmik sart aaa
ya güzelim benim keyfimi beklersek o bebek 10 yıl gelemez buraya. yolu bulamaz vallahi
Çatlak kocalarla uğraşıyoruz valla canım. benimkide genelde benden sonra yatar. eee haliyle işten eve gel yemek yap masayı kur topla çaydır kahvedir vücut yoruluyor yatmak istiyor. kocam tv izler. internette takılır. sonra gelir yatağa. ben misler gibi uyurken . derinlere dalmışken beni uyandırır. tatlı uykkumdan uyanınca o tatlı kocamın sevgisini öpmesine dayanamam gözlerim pır pır açılır. biz gün aşırı ilişkiyi biraz aşıyoruz genelde
Allah ağzınızın tadını bozmasın
Amin canim amin hepimize ins
Öyleyse destek şart tabi :ya güzelim benim keyfimi beklersek o bebek 10 yıl gelemez buraya. yolu bulamaz vallahi
Allah seni ne yapmasın. küstürme kız kocanı. özür de dilemiş sevdiğini de söylemiş. bugün mikmikli süpriz yap sen ona
testi bugun yaptım aklıma sen geldin hemen haber vereyim dedim
ama bu testler bazen yanıltabiliyomuş yarın sağlık ocağına gidecem
sen yaptınmı test
Bende oje silmekten nefret ediyorum ama siliyorum hemen yenisini surerim :))) sen eve gelir gelmez atla kocana sonra fone falan zman kalir
arkadaslar bu bat ne demek?:)
arkadaslar bu bat ne demek?:)
2kisiyiz evde baska napcaz ki :)) bi ugrasimiz yok yarin bebek oldugunda 1ay douma kadar 1,ay logusalik ohooo cok zman ondan simdidrn değerlendiriyorum
Haklisin canimm
Ya ben bikac ay once ruyamda demet akalini hamile gormustum
Hatta anlattim bana kendini gor demet akalini nie gordun dediler:))
Megerse kadin hamileymisss:)))
Dilketin mikmik diyince kacti tamam sen yapma gel artık hadi yaw
Çok saolun arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin
biz ilk defa bu ay korunmayı bıraktık
ben bu ay olmaz diye düşünüyordum
normalde dün reg olmam gerekiyordu bugun test yaptım pozitif çıktı ama yinede içimde bi şüphe var
yarın sabah saglık ocagına gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?