Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hahahah ay kıyamam yaaaa

sizin bebek sizi çok bekletmez bu gidişle

Allah ağzınızın tadını bozmasın

Amin canım cumlemizin ins Allah bebekle dahada tatlandirsin sen meryem suresini okudunmu beni dahil ettinmi ben gece uyurken sana dua ettim bide elaya sonra ismini hatirlamadigim topikteki tum kizlara hayirli sağlıklı evlaylar ver dedim:))

testi bugun yaptım aklıma sen geldin hemen haber vereyim dedim
ama bu testler bazen yanıltabiliyomuş yarın sağlık ocağına gidecem
sen yaptınmı test

:)) Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim ben test yapmadım canım regl ağrıları var belki yarın yaparım :26: kan testi sonucunu da bekliyorum sabırsızlıkla...seninle hep haberleşmek isterim canım, bende sana yazacağım mutlaka olumlu veya olumsuz, her şey dilediğin gibi olsun

Bende oje silmekten nefret ediyorum ama siliyorum hemen yenisini surerim :))) sen eve gelir gelmez atla kocana sonra fone falan zman kalir

ya ben gelsem ne olacak. kocam 7,3 - 8 gibi geliyor. e yemek falan filan derken 9u buluyor. sonra işte mikmik sonra dik yarım saat bekle. banyoydu.. bir de bende öyle bir saç varki aslan yelesi gibi 1 saatimi alıyor bu saç işi yaaa....

Haklisin canimm
Ya ben bikac ay once ruyamda demet akalini hamile gormustum
Hatta anlattim bana kendini gor demet akalini nie gordun dediler:))
Megerse kadin hamileymisss:)))

aa ne güzel inşallah kendini de görürsün bir gün ya da bizden biri seni görür de sen de hamile çıkarsın canımmmmmm

canım ilkinde tuttu ya onun şokudur sıkma canını. ne güzel işte Rabbim seni yormadan verivermiş bebeğini. yarın da inşallah sağlık ocağından güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…